17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да му отнемат правата до живот.

0

Болшунов пада като Тръмп.

И кьорав може да види как финландецът се опитва да изтласка руснака в някаква синя табела на трасето. В никакъв случай не оправдавам простотията на Болшунов, но на негово място, може би и аз щях да избухна и да го изчеластра тоя галфон с някоя щека.

От ски не разбирам, но гледах инцидента в репортаж и дори руския коментатор каза, че ситуацията е нелепа, случва се често във финален спринт, в тази ситуация губещи са руснаците, но добави че Болшунов е реагирал прекалено емоционално и глупаво. Тъй че извинил се лично, спорт е, дали си втори или трети в кръг от СК едва ли е фатално за някой. Просто при рецедив вече ще го накажат най вероятно и заради тази случка. Зависи само от руснака, очевидно не умее да губи.

Останалите руски ски бегачи не го обичат, макар и голям спортен талант, явно е голям темерут!

Дресьорите на мечки така са го научили , а сега го порицават . Азиатски диваци.

Болшунов е голям скиор не мога да си обясня тази постъпка

Провокиран. А е импулсивен и див.

Бах, родните русофили продължават да виждат друго на видеото. Целият свят + руската федерация виждат, че руснака е животно само Ганьо руския вижда наобратно. Русофилството е неизлечима болест

тепърва москалчетата има да се узвиняват и да си посипват ушанките с пепел

След еб..не каяне!

Няма какво да им се извиняват! Ако мен ме беше ударил така и загубя среброто - след крошето щях да го ритам в муцуната със ски обувките.

Вижда се ясно, че финландецът го удря с дясната си щека.

Яко! Напомня ми на Шуми като блъсна Култарт и после отиде в бокса да ги бие! :D

Сигурно тоя руснак е гледал много филми и новини как разни негри- маймуни са блъскали хората, удряли са ги, а НЕ са ги наказали.. Както реди години оня -- маймун Дреек Чисора- удари Световния шампион- Кличко и се изплю на лицето му, на пресконференцията ПРЕДИ боя им.. А после, на другия ден, на самия бой, Кличко преби маймуната...

Малко го би, трябваше още на трасето да му завре щеката отзад докато финландеца го буташе към мантинелата. За това нещо финландеца трябваше да го дисквалифицират.

Като те засече някой на пътя как реагираш ? За да разбере какво е направил го е подсякъл ! Иначе как да разбере, че не трябва да засича другите? Трудно се учим да сме добри хора ! Като пострадаме тогава се смиряваме !

финландеца засече руснака

Какви глупости, това е то либерална пропаганда. Финландецът го засече и замалко да го спъне, но все обясняват, как руснакът бил виновен.

Защо всичко се политизира??? То рубладжии, ушанки, хазари, подчовеци... Даже и да не харесвате руснаците (не виждам причина заради Путин, Сталин и Ленин да мразите цял народ, дал и Пушкин и Менделеев), сега говорим з аконкретна ситуация и конкретни хора. Анализирайте само видяното и оставете пристрастията.

Ушанките усетиха нещо твърдо отзад, за пореден път :) Да свикват, измет хазарска...

на руското говедо и КГБ допинга не му помогна и като знае, че ше трябва да дава обяснения...

Според мен нещата са верни само на половина, но руснаците явно са предприели политика на снишаване и не искат скандали. Онзи ден не обжалваха и 2 години наказание. А защо мисля така - според мен на финалния спринт финландецът засече руснака и го притисна в мантинелата и той не се опита да спъва, а да не падне. После вече ясно, че е побеснял и го блъсна нарочно.

както съм писал неведнаж, россияните са подчовеци!

И ти също. Но даже и не го подозираш.

Ти също.

Разочарование: 1) Не е твоя теорията - на нацистите е 2) Не само руснаците а въобще славяните (демек и ти) според нея са унерменш

Не че действията на руснака са оправдани обаче и на финландеца май не му чиста работата да се завира в руснака при това широко трасе, но сигурно не го е направил нарочно.

Точно, ама финландците са домакини ;-) Как гърците прецакаха Йордан Йовчев на олимпиадата, като бяха домакини?

Дори самите руснаци осъзнаха и признаха грешката на техния състезател. Но...за нашите русофили(които са по големи руснаци от руснаците) не може да има грешка в руснака(другият бил виновен) Това ми напомня преди две години - Мария Захарова(мисля че беше някакъв говорител във външното министерство на Русия) направи някакво изказване против България (беше свързано нещо с историята ни) та Мария Захарова тотално промени българската история.Разбира се скандалът набра скорост - в нашия парламент "професорът" руснак(който не знам какво прави в българския парламент) Иво Христов скача в защита на Захарова(колко права била тя всъщност)На другия ден от руското външно министерство официално се извиняват за гафа и казват че Захарова се е объркала.Обаче Иво Христов обикаля всички телевизии и обяснява че Захарова е права и няма за какво да се извинява. Еми какво да говоря повече - как е възможно да допуснем такива хора да влизат в българския парламент и да правят закони,като на тях не трябва да им се дава думата изобщо по медиите

Не съм русофил, просто гледам какво показва клипът. Ти даже никога да не си спортувал, кола все си карал, та можеш да си представиш ситуацията.

Въпреки, че съм твърд анти-путинист и русофоб, мисля че финландеца заграждаше нарочно руснака при тов широко трасе в ъгъла, а ако видите повече повторения може да забележите, че си задържа и ръката за момент инстинктивно пред руснака. Тънко беше, но руснака го усети и с основание се ядоса. Действията му вече не бяха в негова полза.

е колко точно твърд си?

Руснаците винаги са имали доблестта да се извинят, когато са сбъркали в нещо. Американците никога не се извиняват. Дори за Хирошима и Нагасаки.

заблуден си

Кога са се извинили за атомните бомби??

защо трябва да се извиняват?

Били са във война, бре, за какво да се извиняват?! Направили са си сметката - битка за Япония + окупация = 40-50000 жертви американски.. За какво да ги дават, като имат супериорно оръжие и войната свършва за седмица + пълна капитулация?!

И защо е била нужна атака на цивилен град, а не на една отделна казарма или база?! Защото всичките англо-сакси са ИЗРОДИ, за които ТИ СИ подчовек!

примат! Без значение от националността - и българин да беше и китаец постъпката е на примат!

dani_sht@

Разбира се че е на примат - хората все пак се числят към разред примати ;)

Това е истинската руска душа...

Нищо чудно, типичен руснак!

Как смеят да противоречат на великата руска страна? Да се разстрелят и да се обяви война на Финландия! Фашисти! Империалисти! Капиталисти!

Оказал на пътя на ...

А вчера българските рубладжии развиваха теориите как било случайно и как финландеца бил виновен, че се оказал на руското животно (цитирам официалните думи на руската делегация). Дано сте си взели надницата вчера.