Руски колега: Хамилтън прекалява. Ако има пилот-гей, той ще агитира ли по този начин?

Виталий Петров не смята, че всички инициативи на световния шампион са основателни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех, само за миг се размечтах и си представих: всички пилоти от Ф1 гейове!

Сега карат белите да коленичат. Утре ще ги карат да се надупват и да разтварят "бузи"

VAJNOTO E CHE GRISHO MU E BAJANAK.

Във ФАЩ вече започнаха да се делят на мулати, черни, по-черни, най-черни, синьо-черни и лилаво-черни. И на тоя "мъж" ще му дойде времето, когато нещо страшно и видимо нощем само, защото има зъби и склера, ще му каже: "Ти, не си достатъчно черен! Трай и `оди се информирай!". Въпрос на време е. На тия откачалки никога не им е достатъчно. Ще се самоизядат, което ще бъде чудесно забавление за нормалните хора. Чудно ми е само защо белите хора, които са дали цивилизацията на тоя свят се гънат като ръждиви пирони?

Абсолютно съгласен съм с господин Петров! Таз маймуна Хамилтън направо обърна Ф1 на зоологогическа градина!!! Пък и кой може да каже със сигурност ,че църкото не е гей!! Богат ,известен и Сам!!,хмм има нещо гнило тук! А Виталий беше много сериозен пилот ,който даде много главоболия на доста от "големите имена". Ако не беше Петров ,Алонсо щеше да бъде шампион 2010год! А да не говорим как мангустата "шареше" наляво и дясно кат пуйка с отрязана глава по време на състезанието в Малайзия "10 ,от страх Петров случайно да не го задмине...

Жалко е да се застъпват за хора, които висят на държавата от мързел или некадърност и които получават от нея храна, покрив над главата си, Интернет, ток, течаща топла вода... А що не се застъпят за черните си братя в Африка, умиращи от глад и жажда ако разбира се не бъдат изклани от други свои черни братя и сестри?

Напълно оправдано казано от Петров. Every live matters, ако кажем, че е само за черните то е също чиста проба расизъм. И смятам има основания черните да ги убиват поради простия факт, че огромна част от тях особено в гетата са въоръжени и се занимават с престъпна дейност. Факт е също че са много агресивни и непредсказуеми заради което полицията понякога реагира прекалено или неадкватно, стотици полицаи умират вскяа година от ръцете на престъпници ... така, че не става дума за никакъв расизъм. Единствено решение е демилитаризацията на американското общество чрез премахване правото за свободна продажба и употреба ба оръжие. В Япония са забранени и ножовете, там няма убити чернокожи, но са по-расисти от много други нации в които е нормална практика омешването на много раси.

Не знам защо си мислиш, че като вземат законното оръжие на нормалните хора и ще решат проблема с незаконното оръжие у престъпниците.

Т`ва за "демилитаризацията" на обществото е страхотна глупост. Като вземат оръжието на обикновения човек и к`во? Тоя, който иска да се сдобие с такова, за да извърши някоя тъпотия, няма да си намери ли? Оръжията в ръцете на хората са изравнител на силата. Не харесвам ФАЩ. Никак, ама първата и втората им поправки са за завиждане.

па ти се научи да караш първо, после давай акъл. От 20 старта да имаш 0 точки не е лесно.

Че тези извращения ги налагат на всички.

Прекалиха с тея циганьори! Едва ли не нормалните хора трябва да се чувстват зле, че са нормални, зарадя свякакви цветнокожи и сексуално извратени! Бе, я....

Маймуната се е взел много на сериозно. Голям защитник на черните. Защо не каже там където живее колко черни има.

От Петров научих, че в Русия нямат проблем с расизма. Супер!

Да ,че прекалява Хамилтън е вярно.специално с Бреона Тайлър обаче при влизане полицаите са почукали,не са им отворили,представили са се според закона и при отказ да отворят са разбили вратата.партньора на жената е стрелял най малко веднъж в посока на полицаите и е последвали ответни изстрели.един от тях е попаднал в жената.от тримата полицаи един е обвинен другите двама са освободени и нямат обвинения. А Витали Петров е най неприятният и нищо непостигнал пилот от последното десетилетие.беше натикан в Рено заради придобиването на автоваз от Рено.толкоз.

Питай Алонсо дали все още си спомня Петров и какво е постигнал.Точно след тази година вкараха DRS ,за да могат разбиратели като теб да се радват на скапани изпреварвания.

Времето ще покаже кой е прав и кой крив по въпроса с негрите и ченгетата ама за тоя Виталий Петров сега научих че бил пилот във Ф1. Да не се окаже, че той самият е навтикан там от политкоректност?

И на това състезание ли му е*аха мамата ?

Прав е, прав е руснака. На 100% е прав. Един да се намери да го каже. Респект!

Всички негри на Сатурн!

Наистина си болен

Хамилтън е ТЪПО копеле!

Пилот гей ще го преживеем, но дано не се появи пилот педераст.

Вие Премиер-педераст имате... та сега за един пилот...

Да не говорим за пилот президент педерас.

мнението на петров matters?

Клчът в тези бглупости на Хамилтън е в думата "Мерцедес". В България коя марка 30 годишни автомобили предпочитат мангустите? Мерцедес! Същото е и в Щатите-там предпочитаната марка и респективно огромен пазар ,на тези Йо,рап, хип-хоп стилове , е Мерцедес. Дори ако помните по разните там рап клипове от 90те , редовно имаше по някои тъмно зелен, закичен с ланец , от който виси емблема на Мерцедес. В по-долните коментари беше споменато, че и босът на отбора на "Мерцедес" е Тото Волф, който си е от ромски произход! Мисъклта ми е, че ако някой си мисли, че тези ходове не са премислени и не носят големи маркетинг ползи...значи е доста наивен! Напоследък, обаче, Мерцедес сменят таргета, особено с поколението на е. автомобилите и за върховен шеф на концерна бе провъзгласен Уле Калениус-като го видите него как изглежда, ще ви стане ясно, че и Мерцедес тръгва да се налага надбелия европейски мъж, простозащото тази обществена група ще може да си ги позволи.

мале колко тролчета са се навъдили във форума тука като гледам + и - надолу. Тоя пиян руснак беше един от най-посредствените пилоти във Ф1 - пълен анонимник. Колкото и да не съм съгласен с някои от инициативит на Хамилтън, този не може да му стъпи на малкия пръст, че да се обажда по темата. Хората не знаели за какво е тениската и трябвало да питат... АМИ НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА БЕ, ТОВАРИЩ. Да се даде гласност на проблемите с расизма в щатите (и не само). Ебати самозабравилия се кавал.

Изпъни се на площада и почни да викаш да живеят черните и циганите. Действащите пилоти не биха си позволили такъв полиНЕкоректен коментар, защото ще ги изритат веднага, сигурно псуват на ум негрото.

Romani Lives Matter

Айше, прибирай съ чи кът фана сопата шта прая дармадан!

Сега Трайчо да го извади и си ида .Ша те правя боб с надЕница.

Съгласен съм с всяка една негова дума, прекаляват всички артисти, спортисти, учени или други публични личности, които афишират и натрапват политическите, религиозните или сексуалните си възгледи и наклонности. Примери много...мен лично такива хора ме отблъскват, дори и да съм им симпатизирал някога!

'Великия' Петров дето някога бил карал за Рено..

Незнам дали е велик но поне не е циганин като тебе!

Точно Хамилтън да се оплаква от расова дискриминация е тъпо. Човекът, който в момента е №1 в този спорт, който натрупа милиони и направи шеметна кариера и въпреки всичко се оплаква. Наскоро гледах интервюта с Кандис Оуънс. Черна жена, произхождаща от бедно семейство. Тя е против BLM и всички останали простотии и никога не се е оплаквала. Струва си гледането.

Хамилтън не е гей обаче! Ако имаше пилот болшевик руснакът щеше ли да реагира?

Почети малко история - главатарите на болшевиките до един са евреи / само Сталин - грузинец/. Много е тъпо 30 години след СССР да се сравняват руснаците с болшевиките. В Русия сега капитализмът е по-див и от този на САЩ / благодарение на Елцин/.

А фамилията му е Джугашвили - Юдов син.

"След СССР..." :)))) Сегашна Русия няма нищо общо с онази, която вие комунистите затрихте.

?! В Русия нямат проблем с расизма?! Какво?! Тоя е бил пиян!

Ако всички станат Вегани ще трябва да се извлекат стотици милиони декари гори ,така милиони животни ще умрат.

Веганите не ядат животни, те ги подяждат.

Бъдете добри с ромите , давайте има пари и подслон. Грижете се за всеки ром в нужда.

Никога не съм чувал за този пилот, но е прав. Напоследък Хамилтън се изживява като активист по всички направления. Преди няколко месеца призова ВСИЧКИ да станат вегани като него, че да спасим планетата от климатичните промени. А в същото време не му идва на акъла, че само за едно състезание гори около 160 литра гориво. Да не броим тренировки, тестове и разработката на нови болиди. На моменти буди смях.

И да не говорим, че Хамилтън навсякъде се движи с частен самолет... не е едно говори, друго прави. Ама те повечето такива като него са така - virtue signaling; Do as I say, not as I do. Жалко, че Ботас е мишка и не може да го победи на пистата.

Бих коленичила пред всеки с тъмна кожа и ако трябва ще му духам, за да го уважа.

Педерасите все намирате къде да врякате

Отивам на солариум

Леле. ако се окаже черен гей - не ми се мисли.

Казва се ''цветнокож'', иначе е расистко.

А защо не се казва Колор Лайф Мадурс :Р

На ме също. А сега си представи, че е черен, гей, жена, с увреждания и в неравностойно положение.

Айде мангалите да бъдат извозени безплатно обратно в африка при родата и да приключат с конфликтите и претенциите. Ти го пускаш удома си а то почва да ти казва как да живееш ?!?

Ще дойде време Мада Раша да спасява бледоликите хамериканци от "цветнокожите" такива

На много хора им убягва нещо... Шефът на Хамилтън -Тото Волф, е румънско-полско-австрийскки циганин, по произход, дете на роми, емигрирали в Австрия. Този факт е известен в икономическите среди, когато Тото Волф ръководеше компаниите "Марчфифтийн" и т.н., но когато започна да се занимава с "Мерцедес" това остава неясно, не знам защо. Но не мисля, че Хамилтън може да прави подобни своеволия , без благословията на "хер" Волф.

Все някой трябва да се опълчи на гейско-либерастката напаст !

Руснакът е прав, тия чернилки взеха да се вземат много на сериозно да им се изпълняват всякакви прищявки къде с основание, къде без, но всъщност белите в САЩ са си виновни за това!

САЩ са страната с най-много черни милионери на глава от населението, президента им беше негър, Чернилките ползват куп привилегии и голяма част от тях живеят на гърба на работещите американци. Блак лайвс матер са терористична марксистка организация, която няма нищо общо с равенството както претендира.

Не се изказах правилно - виновни са в това , че им позволяват, че някои даже им подкрепят сбърканите им начинания !

И кое в това мнение е любопитното? Може би това, че някой си позволява да изрече думи, различни от единствените „правилни“ в „правилния“ свят? - Свят, анатемосващ всичко, което не е негов собствен постулат.

Хамилтън не е чист афроамериканец, прилича на мулат!

Майка му е по-руса от рускините.

Ей затова, уважаеми дами, не трябва да давате да ви еват нИгъри!

Интересно как децата от смесени бракове се считат за черни, а не за мулати.