17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайсън сий доказан наркоман.

Комунягите си мислят, че те постоянно се зомбират с хапове и хората са като тях. Те затова и ги гонят от много световни първенства.

Абе не е лошо да знаеш кога да кажеш стига

Тайсън кво ще стори с нигерийската гей-балерина Джошуа - не ми се мисли. Ще хвърчат късове във въздуха... Оня има късмет, че истинския Тайсън вече няма да го пуснат на официалния ринг. Та ще му остане само циганския Тайсън насреща. Не че няма и той да измете ринга с него де... А най-добре още Кобрата да го насмете!

Стероидите не те правят боксйор. Майк Тайсън и Бен Джонсън са моите идоли в спорта и нищо не може да промени мнението ми.

Няма професионален спортист който да е на световно ниво и да не взема стероиди,просто няма такова животно.Това е един огромен бизнес.За топ спортистите работят цели лаборатории.Хващат само бедните федерации,които. не могат да си позволят последните и най-нови стероиди,хормони ит.н. А тоя руснак тия да ги говори на баба ми,че не взема вече....Стероида е като дрога-чувстваш се силен,непобедим....спреш ли го....чакаш с нетърпение следващия цикъл и т.н...

Защо 53 годишен да не можа да бъде в такава форма? Има и много по стари спортисти в прекрасна форма. Тренировка и правилна храна. Сергей по добре да си беше мълчал, той самият никога не е изглеждал така.

Най-добре замълчи ти, че изобщо не си в час. Зърната на Тайсън са щръкнали като на девица, сляп да си ще ти е ясно, че е на хормон.

Не е ама пуста алчност

Пак питам - не може 53 годишен да е в такава форма ли? Вие добре ли сте бе хормончета??? Дали Тайсън зоби стероиди или не е друг въпрос, но обяснението на Харитонов е смешно.

Единствените по-назобени спортисти от американците, са руснаците.

То хубаво за Джошуа, но защо прпускаш Уайлдър? И той ще яде пердах. Единствения от днешните, който може да победи Майк е Фюри. Пулев къде го намеси не ми е ясно. Той не може да нокаутира никой в топ 40.

Може разбира се! Само че той влезе за нула бройки в тази форма. Това без "помощ" няма как да стане. На тази възраст тялото само не се възстановява достатъчно бързо. Тук не става дума за характер или желание, а за проста физиология.

Майк Тайсън е веган! Правилното веганство при нормалните хора и при спортистите превъзхожда с убийствено много други форми на хранене и добавки! Гледайте филма: The Game Changers.

Точно пък колхозник да говори за стероиди е направо смешно след като всички спортисти на руската кочина са със забрана да се явяват на каквито и да е състезания заради подобни хапчета, това е толкова нагло, че все едно да питаш бремена жена дали е ебана!?

Браво Гоче, точно така е!

Правилно яде пардон пушиш само трева.

Бременна жена не е задължително да бъде ебана... Чети библията, там пише за дева Мария и непорочното зачатие. Между другото днес всяка девствена жена, която има мензиз може да я осемениш в лабораторни условия без да и късаш ципата.

Не пишете глупости ! Веганството не е за човешки организъм ! Сравни храносмилателна система на тревопасно , хищник и човек ! Веганството е вид бавно самоубийство. А топ спортист - веган няма. Това са само вестникарски измишльотини.

За това съм претендент номер 1 на IBF , за това съм победил всеки друг ,единствено загубих само от Кличко.Мишока който казва че ,от топ 40 не мога да победя боксьор , как съм стигнал до главен претендент.Моля глyпаците да се въздържат от коментар.Няма как да имате обективно мнение ,след като ,хем сте тъпu , хем си нямате представа от бокс!