Коментари - Руски национал: Смешно е тъмнокож да играе за Сборная | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е казал истината . Макар че Германия от 11 играча , 6 бяха чужденци , бразилци , турци и поляци .

Като много българи ,и мен вятъра ме завя по чужбина . Старая я се да се сработвам с хора отразлични националности и раси. Няма да описвам подробности,но на всички от форума ,дето искат да се правят на толерасти,съвременно мислещи , и защитници на мулти-култи пожелавам черен зет,или снаха африканка!

Категорично подкрепям Погребняк ! Всяка жаба да си знае гьола , стига либерастки простотии .

руснаци...какво да се коментира изобщо

Младеж, защо не попиташ Владимир Путин защо даде руски паспорт на Жерар Депардьо? Ще се ориентираш малко в мъглата, защото вие футболистите губите ориентация, когато вече никой не ви иска.

Какво значи чист руснак? При смесица от 160 народа. Преобладаващо евреи, хазари, татари, варяги и др.

В Русия черни не се ли раждат?!

Към умниците, дето си плакнат устата с Пушкин: Едно е ПРАдядо ти да е бил негър, съвсем друго да са ти издали руски паспорт преди три дни, само и само да влезеш в националния отбор.

Гнусни комунисти узурпатори! Те са против цветнокожите и хората с различна сексуална ориентация- тяхното място е в Азия при урките, ние от Обединеният свободен и най вече демократичен свят приемаме всички, без значение от цвета на кожата им или сексуалните предпочитания

... съотборниците и клубът застават зад думите на нападателя ..... повечето руснаци споделят вижданията на Погребняк,,, изводът е че са расисти и нацоналисати

А лощо ли е да си расист и националист и ако да защо ?

националист - не е лошо, расист - да лошо е. Защото човек трябва да се оценява заради качествата които има, а не заради цвета на кожата.

Да, отдавна вече отборите нямат нищо общо с думата "национален", а трябва да се казват международен сбиротак състезаващ се от името на някоя държава...

Руснака е напълно прав, гледайте френската сборная - направо отврат. Нека всяка жаба да си стои у гьола, африканците в Африка, арабите у Арабия, индианците у Индианция. Стига мешане на раси, стига глобализации.

А селяните на село ще ви връщаме ли? :)) Да си гледате козичките и да не щракате в нета. :))

Ето как съвремния свят ПРЕВЕЖДА И ТЪЛКУВА някои думи: несъгласието е фобия, конформизма - омраза, твърдата лична убеденост е фанатизъм, християнството е дискриминация! Вече малцинството упражнява принуда върху мнозинството, не просто да го търпи, да приеме неговото различие, а като нравствена норма... ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО

Саше, не се напрягай, ще спукаш някой съд. И без това ми се струва, че си набрал напрежение от липсата на женска ласка в животата ти. :)) MGTOW, а? :))

Имам само един коментар - на Пушкин, най-великия поет на Русия, прадядо му е черен като кюмюр негър от Еритрея. (а най-близкия приятел на Путин се казва Ротенберг)

Можем да се справим без да използваме чужденци - даа, видяхме на световното миналата година - гола срещу Хърватия го заби чистия руснак Фернандес. А белчото Игнашевич беше способен единствено да си вкара автогол. Затва, аре да си траеш, докато почнеш да разбираш от футбол ;)

Я кажете, Пушкин руснак ли е или не е руснак? И важен ли е за Русия или не е? Щото може и да ви стане интересно откъде му е тая къдрава коса. :))) Потърсете. :)) Вярно, че не е бил футболист, ама е малко по-известен от всички руски футболисти взети заедно. :))

Човекът е искрен, но показва комплексите на руснаците. С какво такова мнение е различно от това на откровените расисти, рашисти и фашисти? Щат не щат в сегашна Русия са се внедрили много хора от бившия СССР (неруснаци) и колкото русите да се самовъзприемат за специална раса и виша каста това е далеч от истината.

Национализмът е голяма грешка , колеги

А на него като москало-татар как са му давали право да играе в цивилизована Европа?

Ама Господ така е решил...

Абе, видяхме ги колко си може Сборная. :) Те стените у дома помагат до време. След това и господ не може да ти помогне.

На калпавата ракета Космоса й е крив. На некадърния футболист, чужденците му са виновни. Щом е получил съответното гражданство и си плаща данъците в тази държава, защо да не играе и за националния и отбор. Тъпи индивиди винаги ще има. Не чужденците, тези с друга сексуална ориентация са проблем, истински проблем са некадърните, вечно оплакващите се, тези с напълно закърнелите мозъци.

Павел Погребняк е много прв.Просто някой трябва да каже че, царят е гол.Това се отнася най-много за Европейските отбори.

не само е смешно ,тъжно е, фРАНЦИЯ Е ЗА ПРИМЕР ,ЗА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ ,НЕ СА ПРОБЛЕМ ЧЕРНИТЕ ,ПРОБЛЕМА Е ЧЕ 0Т 80 МИЛИОНА ФРАНЦУЗИ ,НЕМОГАТ ДА НАМЕРЯТ 12 ФУТБОЛИСТИ,нали затова се казва Национален ?

Ама от тези 60 милиона франсета поне 10 милиона са цветнокожи.

80 милиона... Я виж пак, а?

Руснаците дето най-много си изпатиха от хитлеризма, сега благодарение на пропагандата на путин са най-големите хитлеристи. Каква ирония само

Не е ли ирония, че именно руснаицте на времето спасиха Европа от нацисткия режим на Хитлер, а в момента там е пълно със скинари и самопровъзгласили се "националисти"? Живеем в глобален свят по дяволите. Влезте в 21-ви век. Няма значение откъде си, с какъв цвят на кожата си или каква религия изповядваш. Важно е, какво можеш, какво правиш с живота си и как се отнасяш с по-слабите от теб. Айде със здраве! :)

Стой си там и никога не се завръщай,имаме си достатачно мекерета

Местния! Завиждаш. И ти личи. :))

Жалък продажнико, либерастите в чужбинско са ти напълнили кухата кофа с небивалици.

Ватниците да свикват, защото скоро ще имат за президент я черен, я с дръпнати очички......с по-дръпнати от късокракото.

Че сегашния не е ли с дръпнати очи ? Достоен вожд от Златната Орда.

Принципно това е смисълът на националните отбори. Да са национални, а не смеска като при клубните! Когато играеха Албания и Швейцария. Повечето албански футболисти са изтеглени имигранти от Швейцария, които са могли да играят за тях. А пък швейцарският отбор бе пълен са албанци.

Ами смешно е, ама такъв е света. На световното имаше европейски отбори дето белите бяха малцинство. Фактически това не беше световно, ами по-скоро африканско първенство. То верно че има глобализация.... ма някак си пак изглежда нелепо.

"националния отбор на Сборная" - какво е това? Нещо като "националния отбор на Маншафта" или "националния отбор на Дружината"?

"Сборная" беше едно време, защото беше отбор на 15 страни,които се наричаха СССР! Сега ми е смешно,като чуя тъпите ни коментаторчета да казват "сборная".

Нещо си в грешка. "Сборная" на руски означава всеки национален отбор - например "сборная Болгарии" или "сборная Франции", и то не само на футбол, а се отнася за всички колективни спортове. На немски пък се казва "булгарише маншафт".

точно така, браво на руснаците, една от причините, поради които ги уважавам, е че мразят мръсните негри!

Пък американците ги мразиш, че си бият мръсните негри... :))) Добре, че си толерантен. :))

Русия е страна-плакат 'пропагандиращ' безсмислието на расистката философия - тотално провалена, но хей - от 'бели' хора.

нали знаеш че Сорос е превърнал мозъка ти в суроватка?

Имало мозък, превърнал го. Сега поне знаеш на тебе, защо нищо не може да ти направи Сорос. :))

Рекох си чи неска нема да има нищу за Расия ама не би

Французите скоро ще наемат и други да им правят и децата,Макронесата им е за пример

Значи, съгласен съм с него. Не съм расист. Още повече, че не съм представител на арийска раса :) НО, смешно е. гледам и по националните първенства, внасят се чужденци, харчат се грешни пари, а не се развива местния спорт.

Ама, според тебе само арийците ли са расисти? Я кажи, колко пари ще ни струва да си развием един Меси, двама Ронадло и 2-3 по квалитетни защитници? :))

Далеч по-малко отколкото да си ги купим, със сигурност

Тези са се родили таланти. Колкото и пари да харчиш, не можеш да си купиш това. Просто талант. Редно е в националните отбори да играят само хора от тази държава и то поне 3-4 поколение родени там, иначе няма смисъл да се казват национални отбори, а клубни.

От кога има негри руснаци? Вече виждам всички французи са или черни или араби голЕм национален отбор хаха и руснаците и те ли така хахахаха

Докъде я докарахме! Полит-коректен език и в Русия...

Рассиянците са белите негри на тази земя. Битът на народните им маси често се доближава по скотовщина до тази на черна Африка.

накъде върви света. вече и блядошете не са расисти

Той дет са вика на кюмюря сянка фърля - шъ ми са пиши за руснак! Той кат онез чернити французи...

Прав е човекът! Да сте видели в отборите на Китай, Япония или Корея да играе някой тъмнокож, или въобще някой, който не е от съответната нация?!

Недей да пишеш глупости. В отборите на Япония в много спортове има южноамериканци, европейци и даже африканци.

фРАНЦИЯ Е ЗА ПРИМЕР ,ЗА НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ ,НЕ СА ПРОБЛЕМ ЧЕРНИТЕ ,ПРОБЛЕМА Е ЧЕ 0Т 80 МИЛИОНА ФРАНЦУЗИ ,НЕМОГАТ ДА НАМЕРЯТ 12 ФУТБОЛИСТИ

Франция е световен шампион, панелнико! ХАХАХАХА

това е все едно баща ти да наеме някой друг да те направи защото то неможе

Франция сякаш играе с отбора на Камерун, но си е шампион де - ама дали е Франция шампиона?

Когато развиваш фашизъм и бълваш популизъм дълги години в една държава, е съвсем нормално да почне да избиват и подобни изказвания. и това е само началото!! Жужи късокраки се прави на изненадан !!

Не се наричая "Сборная", а "Сбирщиная".

Руснаците са по-големи фашаги и расисти и от германците през 1939.

Без да правя расистки коментари , ще изтъкна следния обективен факт : на територията на дори целия бивш Съветски Съюз , представляващ ЕДНА ШЕСТА ОТ СЕТОВНАТА СУШАТА ( ЗЕМЯТА) има и доста хора с лек нюанс на цвета на кожата. АМА ОТКРОВЕННО ЧЕРНОКОЖИ НЕ РАСТАТ В НИТО ЕДНА БИВША или НАСТОЯЩА РЕПУБЛИКА на РУСИЯ !!! Така , че мкар и да не е полит-коректно от днешна гледна точка , редно е е всеки да си играе там от където е ! Иначе просто играят пари , а не националности ( национакни отбори)

Коя беше последната книга, която прочете? Коя беше последната опера, която гледа. Отговори си кои са любимите ти изпълнители, автори, художници кумири и сам ще разбереш, защото виждаш само черно и бяло.

100000% прав. Това е смисъла на първенствата, да се види коя нация играе най-добре, а не коя dyrvawa може да си купи всички възможни футболисти по Земята. ПРАВ Е! И няма нищо расистко! Смешно е да гледаш в руски или немски отбор негри. Негрите са добри футболисти, но как може негър да е руснак или немец???? WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Спортът включително футболът са комерсиализирани.На първо място са парите и печалбата.

Не знам дали е смешно, но е страшно да бъде критикуван човек заради мнението си. И да бъде моментално изкарван расист. Човекът не казва, че руснаците превъзхождат чернокожите. А че НАЦИОНАЛНИЯТ отбор трябва да се справи сам, без чужди легионери, "натурализирани" с документални хватки. Така трябва да бъде. Иначе трябва да махнем и националните отбори. Или някои това искат ?

Станков, дядото на Пушкин е бил черен руснак!

Мавър - да, но не руснак!

Е и? Това не оборва коментара на Станков.

Напълно съм съгласен с Погребняк. Като това се отнася и за България. Ние, а и руснаците сме нямали африкански колонии като Франция например, дето 2/3 от отбора им е от тъмнокожи. Да, може да е печелившо, но идентифицираме ли се с бразилците от Лудогорец например? Ама имали Бг гражданство. Имат.. и кво? Българи ли са станали, изведнъжка?