17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На калпавата руска ракетка, пак ли космосът и е крив?

Ай, ай, ай. Не че си променям мнението, но сега гледах кадри и от реванша в Москва 4-2 за Русия. Съдията свири две "спорни" дузпи за руснаците и една за нас. Илия Груев вкарва гол шедьовър с удар отдалече и горната греда. Любо Пенев изкарва и пропуска дузпата. Емо Костадинов нанизва типичен гол с глава. И всичко това във дълбоката кал на късната есен в Русия. Заслужава си да се гледа.

Прав си. Аз бях на мача в София в сектор Б, когато Трифон Иванов вкара гола на Руснаците. Независимо от това, те твърдят, че мача в Москва е бил без значение и нямало никаква нужда да се коментира, какво свирил съдията

Много важно, да го духат, сега се сетили да говорят глипости

До оня ден бяха според тях 3 дузпите. Сега станаха 5... След година сигурно ще са 8... А посмали бе, Манго...

Хайе стига с тази руска пропаганда!!! Разпорихте се последните дни!!!!

Гледах репортажа. Коментарът за три чисти и две спорни дузпи е реален за мен. Ако имаше видео арбитър тогава, със сигурност щяхме да си изпатим. Темата за окупацията е отделна и не е толкова проста. Например според нас като сме нахлули в Македония през първата и втората световна, сме ги освобождавали. Според тях сме ги окупирали. Сходна е ситуацията между нас и руснаците.

Ти си гледал репортаж, аз бях на стадиона. Дузпите миналата седмица бяха четири, днес станаха пет, реално бяха две. Сравнението между Чехословакия и Македония пък е абсурдно, защото първите никога не са били една държава с руснаците, а пък ако твърдиш че Македония няма нищо общо с България говори за това че русофилията е ерес граничеща с родоотстъпничество. Този Хусаинов така се отряза на един мач в Израел, че не можа излезе да свири мач, тръгнал акъл да дава. Руснаците да бяха си вкарали гол от игра, не им се получи, толкова сме били рязани при мачове срещу Русия във всякакви спортове, тръгнали да реват за мач преди 22 г.

Всъщност и аз бях на стадиона, но това беше толкова отдавна, че изгледах репортажа, за да не говоря по спомени. Със сигурност бях много щастлив, че съдията не отсъди дузпа за руснаците, но сега, от дистанцията на времето, намирам претенциите им за основателни. За Чехословакия нищо не съм казал, не зная защо си помислил, че ги споменавам. Имах в предвид съветското "освобождение" на България, което съвсем скоро външният ни министър определи като окупация.

Всъщност и аз бях на стадиона. Изгледах репортажа, за да не говоря по спомени. Бях щастлив, че съдията не даде дузпа за руснаците, но сега, от дистанцията на времето, мисля, че имал право да го направи. Не знам защо говориш за Чехословакия. Аз не съм я споменавал. Имав превид съветското "освобождение" на България, което външният ни министър наскоро определи като окупация.

Согласен с теб,дузпа можеше да се свири в 2 от нарушенията,руснаците имаха 100 % положения,но не ги вкараха...

Пак ли ние сме им виновни на "братята", ха-ха

Азиатски, а не азиЯтски диваци Тото. Бъди културен, а не неграмотен дивак.

Колко пъти нас са ни клали заради тези азиятски диваци...

Не обичам блядоветее, но наистина ги заклаха тогава.

Окупатори ? Те ? .. Неможе да бъде Понякога си мисля, че цената, която половин Европа плати за така наречената от тях "Велика победа", е може би по-висока отколкото евентуална "Велика загуба"..

Паметник трябва да има на този съдия в София. Чехите са достоен народ.

Големи нещастници. Ако още някой от тях се изкаже може да твърди, че не са им дали 10 дузпи. И какво от това, държи им влага от 97 г. А ние като им лягахме това не си го спомнят. На световни и европейски първенства по щанги, борба, художествена гимнастика ги бием, а като дойде Олимпиада - 1-2 златни медала; останалото подаръци, за да могат да се конкурират със САЩ в класирането по нации. Най-голямата мръсотия беше в Сеул 1988 г. когато лично ни накиснаха за забранени стимуланти във вдигането на тежести. Нечестиви типове.

Руски бълвочи

На крива ракета космоса и пречи Нас също ни прецакаха на световното - Хандбал, Хандбал...крещеше някакъв коментатор.. е, и ? Просто се искаше да вкараме повече на Италия въпреки прецакването...не успяхме В големия спорт, всичко се манипулира, и едно положение обръща мача

За дузпи може да имат претенции,защото е въпрос на преценка в момента и на гледна точка.За окупатори обаче,няма как да протестират,защото е безспорен факт.

Майкъл Чорни е някъв евреин- израелски Мошеник, по- гаден и от Цветан Василев.

Не, той е КГБ - перач на кинти...

Колко много държави ви имат зъб . Колко рязане ви чака и пак ще ви е малко. Допингирани пияници.

Chefo77

Бой и едно друго не се връщали. Сетили се ...

Мачовете ни срещу западни отбори винаги се свиреха от западни съдии и винаги срещу нас - нагло, безпардонно, безочливо. На противника се позволяваше да спира атаките с фалове безнаказано, свиреха се само големите балтии, жълт картон не им даваха освен при опит за убийство. Срещу нас свиреха при полъх на вятъра, тактическото нарушение беше задължителен картон, ако все пак водехме в резултата събираха два жълти за червен. Даваха им измислени дузпи, на нас само ако нападателят ни е изнесен на носилка. Те на практика излизаха с два гола преднина от съблекалните. Само мачовете с СССР се свиреха пак толкова безогледно, но в наша полза, в явен напън да ядосат руснаците и да ни скарат.

Колко пъти България е била вашиятСССР? Защото аз не помня!

Тъпо коментарче, вони на русофилистизъм...

Защо човека не може да си каже мнението?

Малко ви беше!

Пет от пет стопроцентови дузпи не бяха свирени, а той просто промълви, че и на враговете си не пожелава подобно нещо. Абе ,като бяхте толкова добри/гледах мача/ що не вкарахте поне 2 гола ,а не да разчитате на "25" недадени дузпи.

ей сега почвам да плача, че някой е прекарал окупаторите. изглежда ми на голяма Любов от бивши съюзници

Един от малкото мачове, в които съдията не свири срещу нас. Руснаците не вкараха гол, а 3 дузпи в един мач за България не си спомням някой някога да ни е свирил, така че да си трят, колко пъти са ни прецаквали срещу тях!!!