Коментари - Руският Последен император върна годините с нокаут за победа №40 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФЬОДОР ЕМЕЛИАНЕНКО ОТКАЗА ДА ПОДПИШЕ С ДЕЙНА УАЙТ И UFC не е отказвал се бие! По думите му : За Дана УАЙТ всичко е само пари!

В ММА И UFC И ОСТАНАЛИТЕ ФЕДЕРАЦИИ......????

а дебилите мислят че кеча е кораф "спорт" дечурлигата в булгаристан масово вярват че хамериканския анаболен балет е най най ...

Емеляненко е легендарен боец , но не е пример за дълголетие. Още когато е на 31 той отказва да се бие в UFC , където от 2007 г се състезават топ бойците на света. Победите му след това са срещу бойци и извън първите 15 в света .Всяка среща с боец от UFC е завършвала трагично за Емеляненко, както стана в мачовете срещу Силва, Хендерсън, Вердум.. Примери за дълголетие са Вердум , който стана шампион на 38 г, Миочич, който защити втората си титла на същата възраст.Също Марк Хънт и Хендерсън, които се биеха сред най-добрите в UFC до 46 годишна възраст, Емеляненко не участва битки с актуално най-добрите в света от , откто е на 31г., разчита на стра , което е страхливо лежане на стари лаври.

Не си съвсем прав. Какво е виновен, че когато беше в Прайд през най-добрите си години там бяха най-добрите бойци? Бие се и побеждава и на 45 години, което си е пример за дълголетие. 2008 победи двама бивши шампиони на UFC. Не знам дали си запознат с детайлите, но той никога не се е отказвал да се бие с UFC бойци. Това, което отказа е да подпише договор с UFC.

Да а Мирко Крокоп е кифладжия сигурно.А и не само той...Те на запад му дават прякора последния Император а вие....

Противно на заглавието Емяляненко абдикира още на 32 г , когато отказа да се състезава срещу най-добрите в UFC . После три пъти поред го размазаха в други турнири бойци от UFC. Оттогава си поддържа имиджа с някакви неактуални или спряли бойци и втерани извън първите 15 в света на демонстративни турнирчета из Русия. Истински големите бойци не се криеха, биеха се с най-добрите и дори ставаха шампиони сред най-добрите дори и на 40г , като Вердум, който е на годините от Емяляненко и го победи по времето , когатоЕмеляненко покри степит да пази имиджи си на неюобедим

общи приказки на хейтър..

Обикновено с годините първото нещо, което спада драстично, е скоростта. Да му се чуди човек на Емеляненко, представям си как е тренирал,за да прокара три убийствени удара с пълна засилка за има-няма две секунди... Иначе ми хареса как говореше накрая, скромно и без никакви изцепки. С ударение върху нуждата от упорит труд при по-младите,за да има покритие между мечти и реалност.

На 45 да се бие така - този човек е фенонен!

Руския император е победил, хвала на Путин. Национален празник на тази дата и военни песни.

Знаеш ли изобщо кой е Фьодор че да говориш пренебрежително?

Фьодор трябва да е твой съученик. Или най-малкото съсед с които си казвате "Добър ден" редовно.

Един дето Багата го тръшна пред очите на Путин.......ха,ха!