17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-близкото звучене на български език на името Siobhan Haughey е Шивон Хохий. Нищо общо с Сиобхан Хогий. Уважавайте ги поне малко тези спортисти.

Кой откъде ги фане ги бие, а само руснакът със съмнение за допинг ???

Кво ти пука, щото те изговарят нашите имена правилно ли. Такъв с такова шиобано име как да го наречеш :)

КОГАТО ЕДИН КРАВАРНИК РУХВА, СТАВА ЛОШО. ПРОПАДА ВСИЧКО.........И ВСЕ ДРУГИ СА ТИ ВИНОВНИ! ПУТИН СИГУРНО МУ Е ДАЛ ХИМИЯ НА ТОЗИ РУСНАК С БЪЛГАРСКОТО ИМЕ "РИЛСКИ":))))

Мърфи, бой, един твой съименик е формулирал неотменим закон: "Накъдето и да се объртеш, задникът ти винаги ти е отзад". Да те открехна и за един нашенски постулат: "Бой и .бан връщане нямат". В този аспект, дай малко по-кротко, че се излагаш.

На кривата ракета и Космоса и пречи!

Аз пък си мислех, че няма абонамент за медалите, първо в спортната гимнастика, сега в плуването, някой май не умее да губи.., скоро и баскетболистите ще кажат, че топката е триъгълна и не могат да бият с такава

Абе как вие ма,ицата ви мръсна като чупите рекорди го правите "чисто",а някой като ви утебе почвате да пищите на умряло.Цялата политика на кравария се крепи на тези внушения-който е по добър и прави по добри неща от тях значи се крие нещо нередно,заплашващо "националната сигурност" на сащ.

Звучи като шибан хуй

Аз сега като една жена мога да допълня по темата, че този Рилски голям красавец. Изобщо в плуването има хубави мъже - високи стройни Аполони, полу голи и изкъпани, какво повече да искаш от един спорт по телевизията

РИЛОВ, лельо, РИЛОВ!

Да, приятно ми е Янкова съм!

Правилното и достойно поведение от страна на американеца и англичанина бе да изчакат резултатите от допинг контрола без такива коментари. Ясно е, че руснакът ще бъде щателно изследван след всички скандали на тема Русия и допинг. Сега лъсна дребнавостта, злобата и плиткоумието на американеца и англичанина.

Признай се че наум го четеш като Шибан Хохей

Може би трябва да дефинират допинг - вещества произвеждани от неамерикански фармацефтични компании. Ко се зобиш с американски анаболи - сичко е на 6

сам

"Не знам какво да мисля, но по всяка вероятност плувам в състезание, което не е чисто" - ами ти много добре го знаеш това.. не може една страна да доминира в даден спорт от толкова години и да не е подозрително....е, явно рашките са направили по-як зоб от вашия :)))

Ами, не съм чул американците да протестират като ги бият австралийци, французи, британци, юарци и др. Колкото до допинг пробата - първо колко положителни проби има Ланс Армстронг, и второ имаш ли съмнения че е бил допингиран? Когато цяла държава с ресурсите на Русия застане зад програма за взимане на допинг положителните резултати са изключение!

Е, няма по подли, низши, лицемерни, нагли, нахални, дебелооки, гьонсурати от тези краваро-дебили ! Като че ли те пък изобщо са “чисти” ?! Ама нали те държат ръководствата в почти всички спортове и диктуват правилата и кое да е “неразрешен” допинг и кое да “Е Разрешена Добавка “!?!?? Долно племе !!

Съгласен! Ако не са способни да губят с достойнство не са способни и да побеждават с достойнство.

Че те руснаците могат ли да спечелят по честен начин?! Или с допинг, или чрез съдиите, или и двете!

Само ако американците печелят няма допинг и всичко е честно....смешници !

сам

де да беше така и с женското плуване... жени с бански стил 30-те год на 20-ти век и с рамене като на Шварценегер... - 100% контрацептив :))

Краварска му работа! Щом не печелим ние, допингите са на ход. Печелим ли ние, няма допинг... Хаха.

Schilo

Да дават златните медали на янките служебно...Деева наглеците, деева

А, то все едно има някой без допинг в този спорт (или в спорта на много високо ниво като цяло)...

Много е грозно да не можеш да губиш.

Не е редно да го обвиняват без доказателства. Иначе за всеки шампион може да се каже същото.

Ако не е - няма да е руснак! Руснак без водка и допинг му викат - гей.

Американците няма ли достойнсво!Трябва да умеятда губят!Много долго изказване!

При условие, че ги дебнат както никой друг, трябва или да са луди да взимат допинг или ако пробата е положителна, то най-вероятно е провокация.

Баш американците да обвиняват друг за допинг...