17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карацев блъска много яко. Не виждам кой може да го спре ако продължава така. Просто не разбирам как тези мощни удари с нисък процент на успеваемост влизат постоянно. Според мен е статистическа аномалия, скоро трябва да има няколко ужасни мача, да си дойдат процентите на мястото. Или просто ще мачка, ако наистина ги е отработил перфектно.. На Медведев му трябва психотерапевт между другото

Чудя се какви са тези вълшебни хапчета, пък при това и напълно безопасни и безвредни, дето като ги глътне някой сериозно контузен, за има-няма 10 минути се излекува, все едно, че нищо не е било. Вчера Джокович, днес Медведев и Беретини - гълтат, минава им и после играят, сякаш са им сменили дефектиралия мускул. И то не срещу някакви аматьори. Та се питам. Що не ги продават и по аптеките тези илачи, че останалият народ, дето се контузва в ежедневието си, да рахатяса.

Обезболяващи.

Не питам за обезболяващите, те не лекуват. А за онези другите, дето при разтегнат мускул, след два дни ще тичат пак като изоглавени. Освен ако и тримата, които визирам не са пунтьори. Което изобщо няма да ме изненада.

Според мен има голям шанс руснак да вземе титлата. Ако не тази, със сигурност и Рубльов, и Медведев имат голям шанс за по няколко титли от шлема идните години. Качанов също е много талантлив, но към момента не показва да има нужната психика.

В топ 10, доскоро бяха 4.5 руснаците. С Хачанов. Почти от половината. На Циципас майка му е рускиня тенисистка. В топ 100 сега може да минаха 10, барабар с Шаповалов, Попирини, Бублици...

Неслучайно отстрани на стадион "Васил Левски" има едни големи метални скулптури с формата на таблетки. Та те стоят в основата на толкова много спортни успехи!

Прегази, мачка...Ало, журанилс'четата, предлагам ви още едно поетично описание на тенис-победа: размаза хлебарката.

откак сме в нато и ес излязохме от всички видове спорт завинаги

Защото без допинг спортистите ни не стават за нищо! Така ги бяха навикнали келявите рушняци!

Кажи му го.

Защо така ви се губи новината какво става с рушнячките, А? Не бойте се рушняците също ще си се приберат в блатото, там им е мястото!

Много хубаво заглавие ...

гладните руснаци от разпадащата се държава да мачкат всичко наред ?!

Много руски имена има в този турнир. И руснаците все побеждават ...

нали сме членове на великите Нато и ЕС ?

в дървен костюм да го върнат... обувките сираци дано му останат

Щерю превъртя ...

Господ те е утрепал още при раждането ти !

Дано Карацаев отупа Ожето, че Ожето е много неудобен за Григор.

Какъв Григор те гони пък теб ???Забрави ли с кого играе утре ???

Забравили, че му води с 3:2