17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпределителите ни са слаби, слаби...

Слаба защита имаме. Гледах либерото на Авдтралия, САЩ, на Бразилия - борят се за всяка топка в защита, нашия блее. Един път не се хвърли в защита. Това не е защото е млад и неопитен, няма характер просто.

Браво на нашите ОГРОМНИ млади таланти!!!! 95% от националите ни са на по 18-19 години, играчи без опит в големия волейбол, които тепърва ще израстват, но показаха огромен талант и качества, показаха че българския волейбол го очакват отново велики победи, само им трябва опит и обиграване, таланта си го имат!

Така е.Не ги бият като ТЪПАН НА СВАТБА,защото са суперслаби,а само защото още на са ,,пораснали''.Като пораснат - Световни шампиони ще станат.

Бях на мача и уверено мога да кажа, че бразилците просто не играха на макс, а се забавляваха. Момчетата ни са млади, отбора не е обигран и ако селесао бяха играли като с равен - мача щеше да приключи за по-малко от час. Благодаря за сърцатата игра на нашите, но благодаря и за играта на бразилците! Успехи!

Скоро ще станат по 5000, после по 3000, а накрая ще остане само платената агитка на педерацията от около 300-400 души в централния сектор долу. Съсипията на този колективен спорт и при инж. Данчо си вървеше планово, но при Ганчо съвсем полетя надолу. И всякакви мантри за обиграване на млад отбор и тинтириминтири глупости са дим в кюнеца. Гепат пари, съсипват кариерите на талантливите волейболисти и спорта като цяло.

трябва да се подкрепят момчетата, а пък и доста от титулярите липсват, мисля че в следващите турнири ще се представим далеч по-добре, гледах мача, тактически бразилците стояха малко по-добре и със заставане и концентрация в защита ни взеха първите два гейма, оттам насетне ни падна тонуса, но все пак имаше доста добри неща от нашите момчета, надявам се да се развият и с подкрепата на титулярите следващия път да са по-силни и да вземат победи.

Любчо, ти ли си? 7-1 след три турнира, в Полша идва следващ геврек, а в следващите първенства още срамни загуби от отбори като Австралия. "Има пламък в очите, млад отбор обиграва се, ще ги заведм на чалготека да живнат, да им дадем шанс..." Не е въпроса в момчетата, титулярите, контузените, а в управлението на този спорт, който бързо върви по пътя на футбола. Заради миризливата федерация!

Не съм гледал мачовете, но като гледам на снимката разстоянието между двамата наши на блокадата, ми става ясно защо имаме само една победа.

Още един диванен експерт по волейбол

Щом диванните експерти забелязват такива неща, представи си какво си мислят истинските специалисти за нашия отбор.

Мисля, че разпределителя ни куца, а блокадата я няма

жълтопаветниците и Про100 Киро изпратиха с овации след гласуване на Вота :)