17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Левски !!Че ги разнищи както преди години!

Относно "дузпата" срещу Меси..., ами виждали сме и много... "по-чисти" от нея, спомнете си онази срещу Стърлинг, отсъдена за това, че се опита да изрови с шут... чим от терена:)))!!!

При дузпата за Севиля имаше засада на техения играч, и въпреки ВАР им я дадоха. Ако бяха я вкарали сега изхода на мача щеше да е друг. Дано Барса направят требъл, заслужават го.

Егати дузпата с която повеждат! Меси успя да се самоспъне, без да е докосван в този момент от друг. Въобще се изложи още при едно положение изведан на почти празна врата, където тръгва да меша и бе спасено. Сигурно Каутиньо е бил по-ценният играч в този мач.

Какво сте накликали минуси? Имате видео тук. Пускате го и отивате на 1:48 минута и стопирате кадъра. Момента на "дузпата" сниман отзад. Меси рита едновремено крака си и земята. Между него и други играчи има разтояние и никъде засичане. На такава снимки всичко около него е терена и рекламното пано.

Продължавай да повтаряш, че Меси симулира и се излага, може и да успееш да се самоубедиш в правотата си. Тези, които гледахме мача не се нуждаем от видеото. Знаем, къде и колко е сбъркал съдията. Барселона снощи не беше подпиран, но ако гледаш заслепен от яд можеш много неща да видиш.

Егати посредствената статия! Мисля, че вече няма да чета корнер.дир.бг.

Великолепен отбор е Барса

Тоя Коутиньо като е в "слаба форма" вкарва 2 гола, какво ли ще е ако е в "силна форма"

"Барса" доста се поизпотиха при 4:1 , т.е. до 89-тата , когато падна петия гол ! Сетне ония вдигнаха байрака. А още веднъж се видя ,че без Меси са за никаде !

Вярно, че шансът на Реал да продължи е по-голям, но чак пък да напишете, че са вече на полуфинал, без да е минал вторият мач...