17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арсенал направи приятно шоу, като първото полувреме можеше да води с три гола разлика.Продажният съдия провали артилеристите като не им даде дезпа,изгони пресилено Габриел,даде несъществуваща дузпа за МС.Срам и позор за ВЛ!

Ще дойде видов ден Шампионска лига Байерн Мюнхен Реал Мадрид Барса Ливърпул и тн....

Франс прес предаде за масови самоубийства в парижкото негърско гето... Ах колко жалко е да си френски циганин....

Браво на Арсенал. Направо ги размаза. Джака и Магеляеш нямаха право да направят тези грешки и да дават поводи на чернодрешковците да потриват ръце.

Браво на Манчестър Сити, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Гнусно съдийско тикане на арабеските от Шити за сметка на приятната игра на Арсенал! Пе-да-ла в черно си заслужи черните пари!

Гледай какви ВИРУСИ- ДЯВОЛ маймуни се разхождат на стадиона БЕЗ торба или МАСКА на главата.. Кирил Петков от "" Продължаваме Промяната"' го ИЗБРАХА за Министър- председател, за да МАХНЕ МАСКИТЕ като влизаме в МАГАЗИНИ !!! Ще свърши ли нещо ??? Хората в България ГЛАСУВАХА за партиите- "" Продължаваме Промяната "", с очакване да МАХНАТ всякавки МАСКИ, Сертификати и ВАКСИНИ за българи... Да ИЗГОНЯТ всякавки Китайци пренасящи ВИРУСИ.. Китайци и негри да се ГЪРЧАТ в МИША дупка с торби на главата, навсякъде и на улицата.. ВАЖНОТО е ние българите да живеем нормално, БЕЗ маски.. Затова и за партиите- ИТН на СЛави Трифонов, БСП и ДА България. ГЛАСУВАХА само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните ИЗБОРИ...

Намигна им съдията.

Сити са си един МНОГО противен отбор

Правилното заглавие е, съдиите намигнаха на Сити. Първо неотсъдена дузпа за Арсенал, макар там вратаря така да си протегна крака, че да е настъпен, но не пипна топката и с ВАР не го видяха, а дадоха корнер. При дадената дузпа бе статично застанал, без момент на спъване. При червеният картон нямаше нищо особено, но онзи си буташе главата надолу. И трите неща можеха да се свирят наобратно.

В общи линии гледахме поредната серия на МЪЖЕ В ЧЕРНО, които се биеха с чудовищата от Арсенал. Много гнусен мач - да ги бяха оставили да се наиграват честно, ама не... ВЛ вече е МСЛ. Шампиона е ясен. Другите да се борят за другите места. Но в ШЛ пак няма да прокопсат, защото там (поне засега) съдиите са по-коректни.

Ами те са уникални евроидиоти Днес съдиите им подариха победата и ощетиха един приятен отбор

Съдбата беше с черни дрехи, картони и свирка, а ние като по-будали му викаме съдия.

Едва ли някой вече има съмнение кой "трябва" да стане шампион в Англия, не без любезното съдействие на съдийската колегия.Някак прекалено много станаха тези "погранични" решения /50:50/ да отиват все в една посока.Ако трябва да станат следващият Лудогорец, то можем да им честитим от сега. Само дето губи футбола...