Коментари - Съдбовен ден в битката за титлата и Европа, днес може да имаме и шампион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо мачовете не се играят по едно и също време. Отговора се крие в името на нашата първа лига и във генералните спонсори на всички отбори. Днеска и в сряда ще правят голямо захлебване бетинг компаниите, все пак има лятна пауза и трябва да изкарат достатъчно пари за лятото в тези последни два кръга.

Каквото и да се пише такава интрига в бг футбола не си спомням . И за А и Б група . Недейте да търсите под вола теле - всеки си държи съдбата в собствените ръце. Ако ЦСКА победи и в двете срещи - шампион . Няма Лудогорец няма съдии . Лудогорец също са длъжни да победят два пъти . В същото време и ЦСКА 1948 трябва да побеждават , Левски също ако не искат бараж . Така че да не говорим за съдии и пари . Трябва игра .

По дяволите, защо тези два мача не са по едно и също време? В Европа е така, а тук, в нашите футболни простотии и подпиране на Делиорманското недоразумение, пак правим новости в програмата, за да е в угода на Домуса...

Сметки без кръчмар! Всичко ще се реши от тиквенското ни съдийство и пачките на домуза! Дет съ виса - сиреч! Усещам мирис на свинска мас, отново!

Подуянци,айде малко преди да се пъчите,че сте ,,ВЕЧНИ'',а ЦСКА били изчезнали или станали Литекс,Микре и др.подобни,така малко да се позасрамите.ЦСКА нямат като вашия отбор майка-държавка,която да му изплаща задълженията от нашите данъци,както е с вашия отбор.ЦСКА си плаща за ползването на стадиона,който е частна държавна собственост,а вие като ПАРАЗИТИ не плащате нищо за ползването на вашия стадион,който също е ЧАСТНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ.Отделно от това акциите на любимия ви клуб бяха похвърляни от Черепа на Боко,като някакъв боклук,а вашето субсидиране е от такива верни ,,фенове'' като Черепа,Шиши,Майкъл Чорни и още куп други подобни,,хубави хорица''.През цялото си съществувание в европейските клубни турнири се постигнали само ,,Евроидиотски'' успехи,като например срещу отбори от ВТОРА швейцарска дивизия,0:7 от кипрски,,гранд'',та дори и Харпун от Малта ви го ,,натряска''.Нерде евроуспехите на ЦСКА,познат в цял свят като убиец на еврошампиони,нерде вашето заслужено прозвище,,Подуянските Евроидиоти''.Така,че ако имате поне малко акъл,си запушете муцунките,няма нужда да виете,ясно е ,че Лудогорец ще си е шампион и тази година.

И по каква логика двата мача са по различно време? И двата са в София при това.

Нерде Ямбол – нерде Стамбул… На Оняград ако му викаш София…

Ако лудогорец загуби титлата , това ще е краят им, защото никога няма да могат да се докопат до групите в някой европейски турнир- в случая лигата на конференциите. , т.е. лудите ще започнат да затихват и ще изчезнат от футболната схема.

И кво? После в ЕКТ пак срамотии...

На ЦСКА-София-Микре пак някой друг ще им е виновен, пак няма да има феърплей, защото феърплей за тях е те да бият, а като Лудогорец бият не е феърплей. 1:1 довечера с 1948 и след това ще паднат от Левски.

"За ЦСКА 1948 залогът е да остане пред Левски след двата рунда, които предстоят днес и в сряда. Това ще гарантира на отбора европейска квота директно, без бараж. Третият в класирането отива в Лига на конференциите без дъполнителен плейоф срещу седмия в класирането." Абсолютна идиотщина е седмият да може, без да е спечелил купата, да отиде в Европа.

В случая Лудогорец е облагодетелстван, на всички е ясно защо. Задължително мачовете трябваше да се играят по едно и също време.

Не е ли редно все пак тези два мача да започват в еднакъв чад!?!??

Купи си Часовник.

В битката за титлата на Гейропа, 90% от футболистите са негри от Африка. Хахахаахахахахаха

Щото в азия няма негри ли, колко си малоуменкремълски маргинале?

SU-152

Жълтопаветник, и тука ли видя дългата ръка на Путин?!

Домусчиев е бизнесмен и то много успешен и както черепа и Ганчев си дава парите за футбол .Но при него е печеливш вече 10 години над 200 милиона приходи и няма как Литекс да му попречи да стане шампион. Ганчев пере пари и е до там.

Както изглежда,Подуене се готвят за шпалир . Без най-добрите си играчи ,там е почти ясен мача . Въпросът е ще издържи ли ЦСКА сам срещу цялата система ? Малко вероятно,но дано…

Пълни глупости.Всичко е сценарий на Домуз паша.Същият спокойно може да нареди дори и така нещата,че ЦСКА да води с 10 точки 4 кръга преди края и пак Лудогорец да е шампион.Та и сега,Лудогорец уж не можа да бие ментето,та гледай после как ментето и Левски тупат ЦСКА и познайте кой пак ще е шампион?Докато Домуз паша има паричките си, Лудогорец ще е пожизнен шампион.Поне докато държавата изплати задълженията на Левски,че едва тогава някой ще може да застраши вечната хегемония на Лудогорец.ЦСКА няма шанс да вздеме титлата и тази година,а и следващите години.Това е истината,най-накратко казано.

Ако иска ЦСКАда е шампион трябва да си помогне сам на себе си, за да му помогне и Левски