17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега, ударили си по два шамара, голямо чудо. Стават такива неща у нас. Стига с това плюене наляво надясно. Бъдете здрави и мислете като пишете през Новата година.

0

Ще ти седя с вързани ръце, да те видя как с два шамара ще ми избиеш зъбите и счуриш челюстта, ама ако не успееш, после аз съм на ред, ок?

Тиквенски неграмотни тъпанари, първи дружки на бай хой! БАСТА!

Ся к'во ? Участвал ли е или не ? Да не си пълните пак заглавията на вестниците ?

Истинските мЪЖЕ решават спора по мъжки!

Хвърляли пиратки и го дразнели... ми у нашето градче кмета кат праи заря от която боклука пада в двора на къщата ми .... може ли да го ступам?

Китни селяни.

Не за първи път кмета на гр.Симитли минал като кмет през всички партии СДС,БСП,ДПС и паркирал се със сина си Апостол в ГЕРБ е раздавал шамари и е участвал в сбивания,видимо от архивите на медиите.Има разделение на властите и в града има полицейски участък.Срамно е кмета и сина му депутат от ГЕРБ да участват в саморазправи при наличие на полиция на две крачки от площада.Дали Борисов ще вземе отношение към кмета избран от ГЕРБ ,заради сбиването? Надали ...

Този екшън саморазправа на кмета Симитлйски минал през всички партии на връх ЧНГ с участието на сина му -депутат от ГЕРБ,много смърди на подобни действия от друг Кмет Чоко от Галиче ,също избран от ГЕРБ и той бе многопартиец и той биеше и палеше.Добре ,че Борисов се усети след последните му палежи и побоища и го прати на прокуратурата.

Виновен е Банкя-лията Б.Б. че разрешава да продават китайски бомбички в България... И от там, всякакви идиоти купиват тия бомбички и изнервят цяла България по Нова година. Би трябвало, ако някой иска да гърми бомбчки да ходи на разстояние поне 1 километър от Населени места( градове, села , квартали ).

Какъв се води на Баце, синът на кмета на Симитли, по "роднинска" линия?

Ще се разбребе по това дали ще го покрият (според мен вероятността затова е голяма, но знае ли човек, защото Бойко доста изгърмя) или ще го оставят да се оправя сам.

Те пираткаджиите са си за кютек... Оня ден едно пишлеме върви в парка сред хората, хвърля пиратки зад себе си и дори не се обръща да види къде са паднали. Как да не му отвъртиш един як шамар на такова.

Е то ако у Симитли не се сбият за ЧНГ, та къде? И може ли бой без кмета?

Бил съм се бил напил и съм се бил бил. Но понеже съм пробил, няма да съм си платил че съм дебил.

стана за смях в парламента,като не може да прочетете 2 изречения...

явно и тука не е присъствал...поне духом

Така е! Според мен е много вероятно да го покрият както винаги (почти) става.

Българско непреходно. Как беше - малък, но много прост народ.