Съдията Рамос получи извинение, но не от Серина

Статистиката е категорична - мъжете биват наказвани по-често

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъгнатият германо-украинец си е изкарал поредната темичка където цял ден ще олабва бесовската си неврастения. Няма ли психиатрия за тебе ве? Колко пъти казвам на баща ти да ти дава лекарствата редовно...

Е как д аочакваш извинение от арогантната посредственост на серина ? Оттук нататък пътя за нея е само надолу - ще има още такива просташки изяви от самозабравила се негърка !

Айде, стига с това анаболно човекоподно.

тя оная мърла е много ГОУЕМА! Толкова инвестиции в допинг и стероиди - на халост!

Значи когато мъжете са наказвани повече от жените - няма сексизъм срещу мъжете, ако беше обратното обаче, щяха да ореват пазара, че било сексизъм. Да живее равенството между половете. Ура!

Тъпата черна маймуна не може да запомни и произнесе едно "сори, сър"!!! Не че не иска, просто толкова ѝ е умствения багаж!!!

Смятай нашият ГришУ колко е зле, щом се усуквал около това.

Типичен американски продукт. Агресия и криене зад кухи фрази.Ползва се от политиците им и от бизнеса.

Какво да очакваме от самозабравилата се тъпанарка, която не умее да губи с достойнство. Като е толкова голяма, би могла да превъзмогне гордостта си и да се извини, ама това трябваше да стане веднага след сценката. Стана за смях, но не я съжалявам.

И публиката реагира по абсолютно същия начин - освиркаха победителката. Развалиха празника на момичето. American way!

Ревеше на висок глас, че никога през живота си не била мамила, след като само преди няколко милути я бяха хванали, че треньорът й подсказва.

Ми то по палмите, освен "но сър" какво друго да научат? Годзила е еволюирала малко и се е научила и да обижда. След 300 години могат да я накарат да казва и "сори".

Казах ли ви аз... :)))) Този "сър" , когато и да го напсуваш, все ще е късно. :)))

Да,така е!!!

всъщност виновен е треньорът на Серина,някакъв турчин,тя се закле в дъщеря си,че не го е чула,не се е възползвала от забранения прийом,съдията формално е прав-видял е треньора да казва нещо.все едно някой ти е внесъл подкуп по банкова сметка без ти да знаеш

Да се кълне в дъщеря си! Никоя майка не го прави това, а на тази изглежда тенисът ѝ е по-мил от детето!

Може и да не е видяла подсказването и затова да е реагирала остро. Все пак случая ми напомня мача от световното между Хърватско и Франция. С пресилените си отсъждания, съдията предреши мача и го осакати откъм интрига. Можеше пак да победи Франция, но се хвърли сянка върху тяхната победа. Отне се малкия шанс на хърватите. Всеки би се ядосал, ако присъдят гейм за противника, заради нещо което няма вина и дори не е разбрал, че се е случило.

аз за тия пари изобщо не си включвам компютъра

Разбира се , че не го е видяла...... нали го изпълни веднага! Серина - това е типичното американско поведение, в което зад фасадата правиш всякакви злодеяния и когато фасадата падне, лъсва простотия, арогантност и злоба, която , защото това е САЩ, веднага се събират нужния брой платени курви да го подкрепят. Същото както в политиката, спорта и във всичко останало. За щастие вече сме на края на тоя глупав цирк.

Ти въобще гледал ли си мача??? "Съдията осакатил мача" ха-ха-ха!!! Наоми разнасяше Серина като пръскачка из лозе и "героичната майка" реши да я извади от равновесие с едно скандалче, само че не ѝ се получи и стана за смях (което въобще не е трудно). Това се получава най-често от подтискани и смачкани деца на родители тирани когато успеят в живота. Мислят си, че целият свят им е виновен и си го изкарват на когото падне!!! Съжалявам я горката, тя е кълбо от комплекси и нерви!!!

преди 10-на години загуби 1 финал пак на US Open с Клистерс или може и полуфинал да беше , много години минаха , тогава каза на страничния съдия жена беше , че ще я убие или нещо такова , защото и отсъди фут фал при сервис , след което загуби мача ,не и е за първи път на тая отрепка , рецидив дайте и 2 години наказание извън спорта и да се свършва с нея че вече не се търпи с тез глупости за пол и не знам си кво

Мутиралата имаше право, мъжете чупят рЪкетите, сякаш космосът им е крив!!!! Кунки леви изкривени...

Дойде ли гордост, дохожда и срам. Притчи 11:2 От гордостта произхожда само препиране, А мъдростта е с ония, които приемат съвети. Притчи 13:10

Не съм гледал мача и съм не..гър, а ти си Син Божи!

Зрителче, какво си гледал ? Крикет ли ? Виж кадрите излъчвани многократно, когато Муратоглу дава наставления. С ръце и очи ! Гледай и ще видиш. Така действа човек, когато го ГЛЕДАТ !

NiBo40

Как би могло животно да се извини на човек! Това го могат само някои кучута но само питомните!

NiBo40

Какъв пол, бе?! Това няма пол! Питайте Муратоглу!