Сагата с "Левски" продължава: Диков даде акциите на директора на клуба

Нека Борисов се оправя нататък, нали е най-големият фен, била заръката на бизнесмена

Обратно в новината

Коментари - Сагата с "Левски" продължава: Диков даде акциите на директора на клуба | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коронавируса не пощади и журналиста Сашо Диков , започнал е работа във фирма DHL като куриер . Да му пожелаем лека и доходна работа .

Сашо, Сашо и твойта не е лесна. Ами ако разнасяйки ги така тези документи ги загубиш, после какво ще те правим бе приятелю? Незнам кой се връзва на тази провокация, но поне това е по-добре от използването на таксиметровите шофьори или настройването на други обществени групи. Доста гадости се правеха през годините.

джиросани ,миросани Вожда го жигосаха.

Сашо Диков не млад зелен, да каже човек подвел се нещо, объркал се. Жалка работа. На около седрмдесет години да се прави на пощенски гълъб.

ред е на феновете на цска да се порадват..няма лошо..Лошото е, че се посяга на държавата в лицето на министър-председателя и ..боко ли , моко ли е няма значение...такива фарсове ще се върнат като бумеранг рано или късно!

Ако Барселонския не ги ще, дайте ги на ДъртоСвекърския - тоя непрекъснато пледира за голяма бедност и мизерия. Тъкмо ще забогатее и ще стане щастлив.

Премиера на иска акциите, оставете ги ма Президента, ако и той не ги иска носете ги на Председателя на ООН. Ако хептем не става , оставете ги е Челси или Барселона , нали имат по нещо синичко на фанелките.

това ми напомня за Синьо ляято .... когато момчетата се уговаряха къде да се срещнат за да се бият за любовта на Беатрис : "И да кажеш на другия ... че куриера е лайно " ... :))

Този случай ще разплете цялата помия в българския футбол. Предричам катастрофа за всички отбори.

ВинетУ що не искаш акциите бе ? Защо бе Винету, а филии с мас може , а акции на ФК ЛеФски не може, що бе еднокнижен ТИГЪР???? Що??? Бъди мъж!!!!

яж му ку.ра на Винету!

7 милионна му папат к..а всеки ден. В това число и ти !!!!

Ама ти питчо го лапай целия и не го пускай

Хибридните новини на Севда-ТВ https://static.dir.bg/uploads/images/2020/05/13/2005880/orig.jpg?_=1589366059

Рачо , прав си , че Черепът излезе гомнявко , вярно, че дори жена си не спаси, кво остава да прояви мъжество към Левски и да не го забива с циркаджийската си изява , обаче има прост изход : прокуратурата ще конфискува акциите на обвиняемите за дълговете им и ги продава на мераклии за спасители на отбора.

добър ден простаци!

Рачо, "Левски" ще го има и без Черепа и без Борисов- Ти не бери грижа. Ти сега гледай само как жужи гнездото на осите.

Джиросаме и външният дълг на Боко и Горанов, като физически лица, заслужават го :)

С тази полит изцепка Черепа окончателно погреба Левски. Вече юридически е невъзможно да се спаси отбора , защото дори да има мераклия за нов собственик и благодетел , той няма как да получи акциите , просто защото е нужно приемане и последващо джиро от Бойко, което няма да стане по простата причина , че Бойко ако приеме става отговорен за клуба, а това не му е работата. Явно за Черепахата като потъва трябва да завлече всички наоколо. Доста безславно и жалко приключи ,уж голям голям Бос, пък финишира с ранг на квартален копелдак и дришляк , който завлича всички надолу , даже жена си или поне любовницата си не измъкна , а Левски лиши от бъдеще от злоба към Боко. Само отрепки .

Борисов е лоено-фекален плондир. Очаквам в скоро време да пръсне от преяждане и поради невъзможност на отделителната му система да отдели физическата и духовна мръсотия, която е натъпкал в себе си.

ХАХАХА ... Браво Череп Браво ..., кой каквото ще да говори, какъв си, що си ..., но си ИГРАЧ ... ГОЛЯЯЯЯЯМ ИГРАЧ ... на ПОЖАРНИКАРА му дойде изот... БРАВО!!!

А ти си толкова прост че чак личи отдалеч Борисов е от стара коза яре. Черепа извъртя номер, но не му се получи. По закон след като не са приети акциите се връщат. И срока за връщане е на 15 май Набий си го в кухата кратна!

Къде и как се джиросват акциите на ФК Левски от собственика?

И кой се подписва?

Талибанът с каскета как така не е отишъл още на гейрена да арестува акциите на ФК Лесни?! Ми че те са доказателство! За какво, после ще умуват и ще решат.

Ако никой не иска да освои акциите аз ще ги пребира, изпратете ми ги по DHL :)

Борисов този трук прилагаше и към обикновените хора в Пампрово. Цветелинка им изкупи имотите, а който не искаше да продава- идваше отчуждаване на имота за пожарната. После имота се даваше за стопанисване от някой частник и после законно се прехвърляше на частника, след като той го стопанисвал не знам колко време. Да, та и сега.

Да съборим ГЕЙарена и да направим там болница за Ковид. Тоя вирОс ще си го дундуркаме тук с десетилетия...

ЧЕСТИТО!

Прехвърлят на Борисов дружество с 25 млн. лева дъг без да е съгласен. И по закон негов било вече негово. Какъв е този закон? Какъв цирк, едва ли е така. Как така е възможно да ти прехвърлят нещо без твое знание и съгласие? Диков: "На мен не ми е работа да разследвам." Господин "журналист" Диков, каква е работата на журналист, ако не да разследва?

Правото не е матария за дрогирани простаци-фенчета. Не се питай, отговор в празната си узкуфела кратуна няма да намериш.

Борисов не отговаря за задълженията на дружеството като настоящ акционер. Ако не ги иска иска може веднага да ги върне с джиро обратно на Божков

Барселонския не дава никой да е по-богат от него. И Борисов е като Божков, Цветан Василев и т.н. Разликата е в това, че на страната на единия стоят държавните институции. Иначе и Борисов не е по-различен, питайте хората от Пампорово как Борисов заедно със Цветелинка им купували имотите, който не им ги дава - идва пожарната и отчуждава. Същия цирк сега с милионерите , ама след 15 години.

Това, което е прилагал на обикновените хора, сега го прилага на милионерите. Явно е работещо.

Айгати цирка!

Безкористен куриер?! Той просто е съучастник.... Стига глупости. Ало, Гешев?

Тити Папазаов и Сашко Диков -смешници на деня! Жалка проста пасмина.

Само титката е к0чка с навирена опашка. Я как се е покрил днес и не се подава отникъде.

Смешника в държавата е един! Бойко Толупа!

Тити по кой канал плаче в момента, да си го пусна?

Глей как са праи

Бошкоф съвсем е полудял!!! За ко ше му подарява акции на футболен клуб???!!! Е и? Ко значи

Ако е дошло време ПФК "Левски" да си ходи, е ми да си ходи! Така стана и с ПФК "Локомотив София" пък нямаше такава истерия! Всяко нещо си има начало и край!

Петиция до ПРЕЗИДЕНТА Бошков да се удостой с орден СТАРА ПЛАНИНА само той има топки в България .................може живи хора да е ял през годините но показа на ТИКВАТА че има че е дна голяма НУЛА

А къде у тити Папазов в цялата история? ????

на ритнитопковците от Левски е в ръцете на джуналиста дик-off, в следващите два-три дни гледайте филма “Разносвачът на акции които никой не искаше да вземе”

Боже, слез и си пребери вересиите! Да си имам държавата, щом в такава криза футбалерчетата могат да са й най-големия проблем!

извинявам се, техническа грешка прИбери

Пропусна "бездарните футбалерчета" - никому неизвестни.

Това не е ли опит за подкуп на длъжностно лице, сега черепа да се сдобие с още едно обвинение! А и Сашко също така!

...

PEYTSCH

Никаква сага не е , а е сапуненка от най-долно дубайско ниво...Щото ако Божков беше в софииския арест нямаше да се прави на интересен отворко...Щеше да се изкара болнав с десетина медицински фалшификата.

Борисов не е единствения, но е основния ликвидатор и на този славен клуб. Жалко, но края на отбора се очакваше.

Алелуя! Амин!

Левски е не е най -големия ни проблем.Ако отбора е достатъчно добър ще го бъде,ако не ще фалира.Българския данъкоплатец не е длъжен да плаща за играта на некадърни отбори.То и целият ни футбол за нищо не става,за какво ни е........

Значи, ако някой ми джироса губещите си акции, те стават мои, ега ти законите дето ги правите г- н Герджиков.

Акциите само по себеси не са губещи. Те са просто "ценни книжа". Губещо може да е самото предприятие. Но това е въпрос на управленски решения на мениджмънта.

Какво значение има дали дружеството е губещо? Най-много акционерът да не вземе дивидент. Но акционерът е ограничено отговорен, т.е не носи отговорност за задълженията на дружеството. На премиера му дадоха мажоритарен дял от футболен клуб. Ако не го иска, има право да го прехвърли на който намери за добре. Пише ново джиро, подписва и готово. Работа за 2 мин. Идеята на акциите в теоретичен план е да могат да бъдат лесно прехвърляни. Така е навсякъде. Затова доскоро имаше и акции на приносител. Герджиков нищо не си е измислил сам. Това е юридическата практика в цяла Европа.

PEYTSCH

Не само Бойко е фен на ФК Левски, нали? някои са толкова запалени фенове, че даже са против правителството. Нека те си вземат акциите.

Тити защо не плачеш?

Само една тиква може от мутра да направи герой!

И само една овца може да приеме мутрата за такъв

Дърпа се Бойко ,защото няма полезен ход.Ако тръгне да спасява Левски скачат цесекарите,ако не го спасява скачат левскарите.Така,че трябва да внимава какво говори,а именно Божков да даде акциите,а те ще се погрижат.

Собственика Борисов ще оправи отбора както оправи икономиката и направи реформи във всички сектори на държавата. Жалко за Левски с такъв тъпанар начело.

Въпроса е ако Берлускони докато бе собственик на Милан изпълняваше функцията и на Министър Председател на Италия може то защо Тиквата от Банкя се дърпа за акциите на някакъв футболен клуб от България в което се играе някакво бледо копие на играта футбол с Бутафорен Футболен Съюз , бутафорни съдии , съмнения за нагласени мачове и отдавна умрял във футболно отношение Национален отбор

1. Защото може да се счита за подкуп. Няма правото да получава подаръци. Пък било и такива. Не си го купува сам, като при Берлускони; 2. Защото вероятно има запор на имуществото на Божков и няма правото да подарява акциите, макар да са на друг негов човек. Имаше нещо, че при извънредно положение падат запори. Това свършва днес. Днес може да се окаже решаващ ден за Левски. Трябваше да измислят врътка да дават акциите на държавата, а не на Борисов. Те да обявят търг и продадат, като с парите да платят дългове към НАП на Левски. Или друга врътка.

Това от севда ТВ ли изтече?

ТОЗИ ЦИРК , ЗНАЧИ ЩЕ СЕ ОТВЛИЧА ВНИМАНИЕТО НА СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИЯ НАРОДЕЦ ОТ ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ КОИТО ПРЕДСТОЯТ !!! КАКВО МИ ДРЕМЕ НЯКАКЪВ ОТБОР ОТ РИТНИТОПКОВЦИ !!! ПОМИЯТА Е ГОЛЯМА, НО МНОГО ФЕН ИСКА ДА Я ЛОЧИ !!!! ДА ИМ Е СЛАДКО ;)

Всъщност, както каза Божков, акциите се върнаха при предишният им собственик