17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо Салах да е закопал Ливърпул? Кой измисля тези тъпи заглавия?

Защото изпусна 2 стопроцентови положения... ти да не си му интимен приятел?

И балъците какво ще правят сега с билетите за които са платили по 6000 лири? От 4 месеца казвам, че Лузърпул няма да са шампиони, но няма кой да ме чуе. След още 30тина години може и да спечелят титлата. Само да попитам - на кое място са лузърите? Май Сиси-Писи пак ще са шампоани за ужасТТТ на лузърпулци и другите селтаци от Мангалчестър.

Ако знаеше със сигурност нещо отпреди "4 месеца казвам" сега можеше да си вече милионер (или накрая на сезона). Имаш ли наистина "знание" би трябвало отдавна да си изтеглил голям заем и да си заложил и вече да си богат или след 3 месеца най-късно. Ако не си го направил или си бърбориш глупости, или си уникален тъпак - или и двете ... аз отде да знам ?

Може и да не са, но виж с каква дузпа биха предният мач Ситито? А такива моменти може да решат шампионата.

Не са научили още как се пада за дузпа като Салах, казваш...

Минчо, както може би разбираш от никнейма ми, аз също не съм почитателка на ливърпулците, ама ти си написал 1 торба глупости. Имаха реален шанс този сезон, да не кажа, че още имат. Стискам палци на Ситито аз, дано го направят ПАК.

Пол позишън ??? Взимайте уроци по Български език ! Малоумници !

В редакционната им колегия, тая дума "пол позишън" означава Джендър позиция и докато се чудят днес от кой отбор ще играят по навик застават в партер позишън