17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотско решение.

Кмета на Квебек го обвиниха в расизъм защото отказа да махне свинското от храната. Накрая кмета им тегли на всички една майна заяви: 1. Мюсюлманите трябва да разберат че те са ДЛЪЖНИ да се интегрират в Квебек. Те трябва да си изменят нравите, а не канадците които са ги приели! 2. Мюсюлманите трябва да са наясно че канадците не са расисти! Ние приемаме всякакви емигранти много преди да пристигнат мюсюлманите. 3. Мюсюлманите които не се чувстват комфортно в Канада то има 57 прекрасни мюсюлмански държави където могат да заминат където ще бъдат посрещнати с отворени обятия. 4. Щом вие сте оставили вашата страна и сте дошли тук, а не в мюсюлманска държава то вие считате че тук се живее по добре. 5. Ние няма да ви позволим да докарате Канада до нивото на другите 57 мюсюлмански страни! 6. Ако си мислите че чрез вашата плодовитост вие ще си направите анклав в Канада то това няма как да стане.

Пак ни занимават с фашистката секта наречена ислям.Не разбрахте ли, че тези примитивни човеци ще затрият всичко, постигнато с труд от векове.

А на загубилия отбор не му ли е обидно?

А гаврата за християните е без значение.

Ами то си е разсипия на шампанското. Обидно е за производителите.

Англия,след като напусна ЕС, ще се запише в Арабската лига !Предполагам,скоро ще започнат да изучават корана в училище !

Англичаните започнаха да се интегрират към имигрантите !

Ще има нов Кръстоносен Поход, и кръв ще се лее!

Какво ще стане с гейовета, като в ислямският свят им режат крайниците или ги убиват с камъни?

Гейовете им са непреходна ценност на короната.

Ингилизите скоро ще минават на сух режим:)))

В Англия от 50 години, педерастията НЕ СЕ счита за заболяване, ама в уважаемите миусиулмаски страни , обратните май все още ги бесят или колят. Дано скоро англичаните променят това погрешно свое решение,... заради исляма рбираш ли

Остава да почнат да се е...т без ...йове, и сичко в Инглунд шай ОК.

Ислямските скакалци превзеха Европа... Остава и в джамиите да се празнува новия шампион на Англия... Пфууу...

А в арабските държави ще разрешат ли реципрочно празнуване на Коледа със свински пържоли?

Само мустакатия можеше да помогне в случая . Уви вече няма такива като него :(

Ние се предаваме без бой. Или нас ни предават... Все едно, мъчно ми е да виждам как прекланяме глава в името... на какво? Не зная. Защо направо Европарламентът не определи ден, в който всички вкупом да приемем исляма?

Това е резултат от многогодишна медийна пропаганда в западните страни. Втълпиха им, че източноевропейците са лошите, а всички други, най-вече мюсюлманите, са добри. Не знам не им ли е жал да си оставят богатите и уредени държави на онези да им ги съсипват.

След тази новина съм сигурен, че Великобритания е мъртва вече.

Преди 10-11 години имаше статия в някой от английските вестници ( не помня точно кой ) , но там пишеше , че според статистиката ако рязаните се разпространяват със същите темпове до 50г Англия ще е ОФИЦИАЛНО мюсулманска държава !!!!!! Тогава много хора се смяха на тази “ измислица” . Ето не остана много и ще е ФАКТ !

Дюнери или фалафели няма ле да им раздават!? В собствените си страни се съобразяваме с друга вяра, религия и порядки! Кога това ще стане и в ислямския свят - да приемат неща, което е присъщо за друга религия!? Какво става с правата на човека в собствената му страна!?

Да видим кога постепенно ще се въведат други традиции, характерни за исляма, в това число педофилията, обрязването, многоженството и пр. Не знам защо англосаксонските държави са толкова склонни на самоунижение в последно време, то не е Англия, Нова Зеландия, Канада....Щатите и те в лицето на демократите са с напълно свалени гащи.

А това не е ли фаворитизиране на исляма? Мога мюсюлмани са променили техни традиции за да се съобразят с която и да е друга религия!?

тея още си мислът, че ислама ше исламис ше им еблагодарен, като са му осигурили богата и безопасна среда, където да си джитка. ама не са наясно, че джамиата е водеща. и у рая да попадне, ако име нещо по-афторитетно ит имама и по-високо от джамиата - на сапун. апа корана.... ШЕ СЕ НАУЧАТ. ВЗЕХА СИ ПРИ ТЕХ ДОБРИ СПИЦИАЛИСТИ.