17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерси за психотерапията.

Права си Муха, то затова и никой не очаква утре Фердинанд да прости на маскирания като хаскьойски монегаск-мюлюзин.

Е и да падне и да бие, все не е зле. Ако згуби, всички си е нормално, никой не очаква някой извън 50-те най-добри да попеди Фдерер, ако победу фурор. В крайна сметка, кой очакваше родения в Хасково монегаск да стигне толкова далеч в турнира, цяло чудо си е вече....

Може да има "Топ 3", може да има "Топ 5", или дори - "Топ 10".... но "Топ 100" звучи комично :)

Всъщност съвсем не е комично. Като се замислиш 100 не е голямо число, а професионалните тенисисти са хиляди. Та "топ 100" си е добър ориентир за тези, които наистина ги бива. При мъжете те могат да се издържат само от тенис, за жените не знам.

Докато тва недоразумение бърка Тениса с Пениса, все същият рефрен ще е!

Ти, понеже не си недоразумение, какво повече си постигнал от него? Парите, контактите, известността, жените, в нещо от това биеш ли го? И хич никога да не се съвземе, той вече се е записал в историята, а има и достатъчно пари да си доживее живота без да му пука за такива като теб.

Недей така с лошо, това не знае на кой свят живее.

Гледах му интервюто в Гейм, Сет , Матс....Виландер и Барбара Шет му слушаха глупостите и не му зададоха нито един въпрос! Добре че беше Макенроу да запълва мълчанието...

Това твърдение не отговаря на истината. Лъжете !

Макенроу и сега му се подигра заради дъртака Федерер, и на Р. Г. му се подиграх заедно с Матс Виландер. Виландер сега обаче го пожали и не каза нищо подигравателно за него!

Призовавам Григор да дойде на кортовете в Тетевен за да го бия и аз.

С успеваемост на 1-ви сервиз 59% и още по-слаб втори, Григор няма никакви тенис аргументи срещу Федерер.. Нула, Зеро, както казва Нешка....Гледах в Първи кръг Джумхур как взе 1 сет на Федерер, нямаше такова тичане и блъскане...

Срещу Джумхур, целият първи сет опитва да му прави уинъри от ретур. Като видя, че него ден не става номера, обърна на нормална игра.

думата сцепенен много ме кефи

хаха..ми Фед го сцепва...

Нищо, че и тази вечер ще падне! Важното е да играе фантастично, неотразимо, борбено...както ще пишат после журналистите.

Нищо, че съществуваш само виртуално, важното е, че си се изказал снизходително за една световна звезда и така си влязъл в топ 10 на собствените си илюзии.

Григор има ясен проблем с психическата си настройка, който така и не можа да преодолее. Писал съм го множество пъти - талантът му е за топ 5, но психическата му стабилност е извън топ 20... Ясно се вижда как в мачове срещу силни и нахъсани противници се срива изведнъж. А в мачовете срещу Федерер, специално, невидимата бариера, която е споменал журналистът се дължи чисто и просто на факта, че Федо е идолът на Григор, съответно това му пречи на Димитров. Отделно, че е ясно, че излиза с предубеждението, че Федерер е най-добрият играч и едва ли не няма как да го бие. В тениса, както и всеки индивидуален и отборен спорт, едно от най-важните неща е спортната злоба и самочувствието. Григор до момента не е показал кой знае каква спортна злоба (като изключим чупенето на ракети, ако това изобщо може да се причисли към тази категория), а самочувствието му е като на играч между 50цата и 100. Желая му успех на Григор, качествата и таланта ги има, а дано се отпусне, преодолее психическата бариера, и вземе да започне да бие големите, че времето си минава

ТОВА ЧЕ НАШИЯ КАУН СЕ ПРОМУШИ ДО ТУК НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ НЯМА ДА ГРЗИНЕ ПАК ДРЪВЦЕТО НА ДЪРТИЯ МАГЬОСНИК.

Как може някой сериозно да си помисли, че дъртака Фердинанд ще допусне загуба от тенЕсист, от който са избягали и треньорите му след като е избягало и гаджето му......?.......?

За мега разбиращите- с турнира Лейвър Къп се разпорежда федерер и той разпределя парсата от печалбата. Така, че безумно талантливия каун ще гущне шест цифрена в зеленко сума при покана за следващото издание! Заслужава си да падне от него,а? Пък той си пада и без покана след като излиза със свалени гащички при всеки мач досега с него.

Начи викаш Гофен е сигурен за Лейвър Къп. Той може е затова да е паднал ако те слуша човек. Ти май нещо ако не е "схема" изобщо не го разбираш.

Те двайцата май бяха в една агенцийка (или по-точно нашиот у неговата), ако включваш визвъобще!, неразбиращии!

всяка серия си има край.... освен сериите на дързост и красота Но дали краят на победната серия на роджър ще е точно утре - лично на мен не ми се вярва гледайки играта и на двамата до момента в Ню Йорк

Мача с Гофен не е мерило. На финалите в Лондон Григор размаза Гофен в групите с 6:0 6:2, но на финала нещата бяха на кантар и там победата на Григор беше много по-трудна 7:5, 4:6, 6:3. Искам да кажа, че такива моментни спадове има и лесната загуба на Гофен от Федерер не е показателна. Гришата има шансове и трябва да спечели вече. Сега е момента.

Най-сетне да прочета една смислена статия за Григор, без излишни хвалебствия и хули. А иначе Грогор си има своите шансове, хич не големи, но ги има. Ако трябва да сме честни, преди началото на US open никой не мислеше, че въобще ще стгне дотук. И къде с късмет, къде с игра, ей го на.

Аз бях сигурен ,че ще стигне след слабия сезон очаквах го и го написах

Всяко нещо има начало и край . Ако Гришо е здрав и с достатъчно късмет , би могъл да сложи край на тази негативна серия . Желая му успех !

Мачът е уреден срещу покана за Лейвър Къп! Този безхарактерен сервилен Калитко отдавна е доказал безсмислието на мачовете му със злия швейцарец.

Мачове се уреждат с потенциални победители. В този мач няма как Гришо да победи и това го знае всеки, така че нещо си в голяма грешка или е фалшова инфо. Въпреки всичко желая на Григор ПОБЕДА !!!!

Федерер му е пуснал фандък, колкото нашия да не се разреве на корта. Станало му е жал.

8:0 за Фердинанд!

Е няма да е все загуби. Утре ще дойде първата победа.

Пак ще го заболи рамото....

Мачкай гришо....

с голо дупе мачка гришата но и бабата му избяга та е минал на ръчно предаване