Коментари - Съотборник на Бербатов: Той не говореше с никого, беше странен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фактът, че Димитър Бербатов не можа да вкара дори и един гол на "ПФК Лефски" в мачовете помежду им, говори достатъчно красноречиво що за футболист е, че и що за човек е .... и че е объркал вида спорт в който да се състезава ...... Да не си надъхан и мотивиран да накажеш "вечния" съперник, да не направиш нищо на терена за да отбележиш поне един гол срещу големият си историчски конкурент, говори страшно зле за такъв футболист с големи претенции, който не е абсолютен анонимник във футбола .....

беше резерва на Бербатов във Фулъм и Тотнъм. Какво очаквате да каже, след като му е бил резерва толкова време? Просто е жалка душица..

Теди Шерингам, Мартин Йол, Радостин Кишишев: Бербатов не е никакъв лидер, не става за тази работа. Добър играч и нищо повече.

Бербо - с много талант, но момче без топки. Пропилян талант и разочароващо отказване от националния отбор. Не случайно, великият Сър Алекс го изолира. Човека просто мрази кифли.

Бербатов е пич.

Мълчал е като дребен тарикат, без да знае английски

Затова пък ти дрънкаш гръмко тъпотии като голям глупак.

Браво че е избягвал безсмислени разговори. Това не е странност, а мъдрост.

Дарън Бент по спомен мисля да беше чернокож и нелош футболист и ми прави впечатление че се е обрисувал толерантно и умно Бербо далеч по-приятно и реалистично го е описал от нас сънародниците му и долавям че футболистите на това ниво са природно умни дори без да са начетени а смятайте каква класа е Бербо да разправят бивши колеги още за него и да ги питат за него

Затова пък сега не спира да дрънка глупости. Явно тогава да е бил малко по интелигентен, но сега изпростя . Това може би се дължи от мохера на главата.

не бе сега има много време за глупости просто а там е бил събран и концентриран амбициран ...аз ше се изкефя да оглави БФС да махне перуката и лечков ама не е за него тва ше си строши нервите с тея стари измекяри а пари си има да живее тихо и спокойно

Голям футбошист , ноооо нула човек!

това твоето е глупаво казано по адрес на Берба виж учи се от Дарън Бент - говори за фактите не дава лична оценка . Берба има фондация и дарява за деца и не е мръсник някой крадец койт обича да дърдори и лъже и краде от българите ей вижте Перуката и Лечков станаха ТОП измамници след като бяха прилични футболисти ама Берба не е !

Голям футболист, нула човек!

Много ми е интересно, за какво щеше да се пише ако всички търчаха еднакво и имаха еднакви квадратни глави?

Дали знае или не английски не важно . Важно е че знае гениално да играе футбол . А всичко гениални са особени .

Бербо и Стойков (както в цял.свят казват на Стоичков) са емблемата на България от Тасмания до Аляска и от Чили до Япония... И който от нашите родни мушмороци плюе против тях, той е или от говедата от Гейарена, или просто не е българин... Това е истината и това са фактите!

Абе глупости. Ти кой беше? След десетки години, ако най-интересното, за което да те питат е как се е държал Бербатов докато сте играли заедно, сещай се колко си интересен ти като футболист. На човека професията му е да е футболист, не лакардия в ресторанта.

Питат и си спомнят много работи, ама журналята пишат само провокативното.

Подобни, че и доста по-лоши бяха отзивите от последните му съотборници в Индия. И какво се оказва - една некомуникативна, високомерна персона иска да бъде шеф на футболния съюз?! "... се възхищават на уменията му с топката" - добре, но да си добър ритнитопковец далеч не е достатъчно да си ръководител на една голяма организация!

Ми как да общува с теб, като от километър ти личи, колко си тъп и ограничен. Завистта и злобата, породени от собствената ти нещастна спортна стойност, ти избиват отвсякъде. Хем грозен, хем нахален!

Естествено, че няма да сяда на една маса с тъпите англичани!

А сега е още по-странен !..

Българчето не знае английски... Толкова ли е трудно са се сетите...

А на тебе в главата ти е проблема.