17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички говорите за показване? Достатъчно е едно изявление на пресконференция. Състоянието на М. Шумахер е такова и такова, има диагноза еди ква си. Очакванията са еди какви си. В крайна сметка той е Звезда заради феновете си. Рекламните договори за милиони са заради нас, феновете. Публиката прави звездите такива. Те не се раждат, нито самоизграждат като такива. Фенската маса генерира и приходите на Звездата и семейството му. То ест Звездата и семейството му дължат доста на фенската маса.

За да го крият значи отдавна си е отишъл от този свят. Фамилията дърпа сега пари от застраховките.

МНОГО ГРОЗНИ КОМЕНТАРИ...

лека полека софтуера му се ъпгрейдва, може да е почнал да учи азбуката, и вече да е в първи клас. Ако срича, ок, няма нищо срамно. КОй не е сричал на шест годинки?

И сега какво? Трябва да четем да коментираме да се халосваме по милиардерските им проблеми! Ай сиктир, ве! Анана амана сикиджас!

начинът ви на "почистване". както и цялата тема, предназначена за злорадстващи коментатори. трийте сега.

Изразил е желанието си пред Сабине Кем неговата ПР-ка преди инцидента на 28 декември 2013 като е казал, че иска света да забрави за него. А защо света трябва да го забрави мисля, че има причина за това и тя е нечиста му съвест и угризенията които е имал.

Не знаех че фикус има желания! Съпругата му има 52 милиона причини (годишни пожизнени рекламни договори), за да полива и се грижи за фикус в къщи

Ако ще и 520 милиона причини да са, какво Ви вълнува Вас??? Човека си е изкарал тези пари и той и семейството му ще ги харчат както намерят за добре. Престанете да гледате в чуждата купичка! И тук не става въпрос само за Шумахер, тук става въпрос за всеки един от нас.... Както написах по-долу, това, което се случва в семейството ми, касае само семейството ми и ще го споделя с този, с когото аз реша! Точка!

следваме желанието на Михаел състоянието му да се пази в тайна", заяви Корина Може ли фикус да има желание? Тая се прави на интересна и си измисля!!! Шумахер вече 6 години вегетира, няма как да изявява желание!!!

Моя коментар по горе е същия, а дори не бях прочел този. Дали всички не мислим едно?

Желанието му е семейството му да си вземе пенсията и парите по договорите които му се полагат и за които е бачкал и рискувал живота

Превода не е коректен ! Тя казва нещо в съвсем друг смисъл. Надявам се е просто се дължи на незнание на езика, а не поредната глупост на драскача.

Тя му съпруга. Той си я е избрал и по негова воля. Съответно тя е отговорна за него и когато той не може да взима решения, тя е човека, който го прави. След като са го изписали от болнично заведение, тя ще решава как да се грижи за него и кой и кога да го вижда. Ако накой има съмнения за грижите да и викне социалните, а не да се жалва тук и таме. За това като си слагаме подписа като се женим трябва да отчитаме и последното изречение, че сме заедно и отговорни един за друг и в лошо.

Я, чакай малко! Ти правиш ли разлика между брак и право на собственост? Щото едното е съюз между съпрузи, а другото е вещно право, което по отношение на физическо лице е абсурдно. Ако дадено лице по стечение на обстоятелствата стане недееспособно и не е в състояние да изрази волеизявления, пораждащи последици в правния мир, му се назначава попечител. Не е задължително това да е съпруга/съпругата. Има си законови процедури, които в Германия не са много по-различни от българските, тъй щато нашето право до голяма степен е перцепирано от там. Тъй, че Шумахерица да докаже пред обществото волеизявлението на Шумахер.

Вие сериозно ли вярвате в нещата, които пишете??? Значи ако по някаква причина, без значение каква, аз не мога да взимам решения ще трябва да чакам някой, да ми назначи някой си да отговаря за мен, и този някой си, няма да бъде човека когото лично аз съм избрал да сподели живота ми... Абе Вие нормални ли сте? Давате ли сметка изобщо що простотии издрънквате???? Разбирам желанието Ви да знаете колкото може повече... допуска от чисто любопитство, едва ли има нещо съдържателно в желанията Ви, но това не означава, че всеки е длъжен да задоволява любопитството Ви!!!!

написаното от теб - в контекста на ситуацията.

Бившият му мениджър сигурно е свързан с тези който не искат да му плащат пенсия. Тука говорим за милиони!

Човека има пълно право да не се показва. Аз лично не искам да видя една легенда в безпомощно състояние. Така ли трябва да ги запомним ?

Ако ваш добър приятел легне на легло - НА НИКОЙ НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ!!! - но ако се стигне дотам и жена му Ви отказва да го видиш Вие как ще се почувствате?

ще почнеш ли да му публикуваш снимките в инстаграм или фейсбук? и отчети за обгрижването на болния - и сметките, които плащаш?

В демокрацията е така.

Възстановяването от тежка мозъчна травма е почти невъзможно.Но е цяло чудо на медицината,че Шумахер е още жив,доколкото това е допустимо.

Ако Шуми е наистина във вегетативно състояние на зеленчук, то как е възможно той да разговаря и да изразява някакво мнение изобщо? Значи някой лъже е има интере с това да продължи.

Харчи му парите и се прави на майка Тереза.