17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да AJ избра печеливша тактика с прави но като чели и той като Кубрат забрави за ъперкътите и най вече левия .При добре отворения корпус на Руис!

Ленъкс Луис се дереше яко мъжката иначе казано кораво момче. Джошуа не може да му стъпи на малкото пръстче. Ще го видим Джошуа срещу Уайлдър и Фюри как е.

Сарафа е голям боксьор... Удоволствие да го гледаш. Други днес повече говорят, отколкото се боксират!

Сарафа е човека ако говорим за бокс,квото каже, това е,тоя е висш пилотаж в бокса

Джошуа показа, че е истински шампион. Този път не подцени противника и го удари по слабото му място. Руис е добър боксьор, но няма сърце на шампион. Това, че има много пари бокса, не само, че не е лошо, но дори е хубаво. Човек си личи какъв е, когато няма нищо и когати има всичко. Да имаш над 100 милиона паунда и да тренираш здраво всеки ден, това е шампион. Колко от нас биха го направили. Аз не бих могъл. Ясно е, че големите боксьори не се бият за пари, просто защото ги имат.

Аз ако имах 1 милион, щях да опрашвам пепердуки всеки час и да гибердясам от загуба на телесни течности.

Боят наистина беше много слаб и скучен.

Руис си е по добър, смятай с тези купони и надебелял едвам го би по точки и то с голямо вардене

С тактиката на Джошуа, всяка по-подвижна двуметрова баскетболистка или волейболистка има шанс срещу Руис. Но за претенциите на Джошуа си е жива излагация, като човек.

Предпочитам да уважа мнението на Ленъкс Люис, отколкото на тоя наркоман.

Мнението на Люис за Джошуа по същество не се различава от това на Серафим Тодоров. Само дето го е изразил по-дипломатично. За сметака на това Джошуа в отговор го нарече "Клоун!"

Прочети пак какво казва Ленъкс. Казва, че Джошуа е боксирал добре и някои мачове се печелят тактически. Серафим говори така все едно не разбира от бокс като мнозинството интернет специалисти.

Все пак Люис е англичанин, публична личност с много обвързаности. А Сарафа е български циганин и не му пука, да се изрази от сърце. В това е цялата "разлика".

Ами не е точно така , защото Луис и Джошуа си има търкания .. а Сарафа съвсем е сдал багажа , недооценен се чувства и за това " аз така навремето , аз онака " , много добър боксьор но в главата никой

ВИЕ ИДИОТИ МАЧА МАЙ НЕ СЪЕ ГО ГЛЕДАЛИ. НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО КРЪВ ТЕЧЕШЕ ОТ РУИЗ БЕ БЕЗМОЗЪЧНИ ДЕБИЛИ. КОЛКО ПЪТИ ДЖОШУА НАНЕСИ АДСКИ СИЛНИ УДАРИ НО РУИЗ НЕ МЪРДАШЕ. ДА НОРМАЛНО Е ДА ВИ СЕ СТРУВА СКУЧЕН ПОНЕЖЕ ЗАЛОГА Е ГОЛЯМ А ДЖОШУА СЕ БИ КАТО БОКСЬОР А НЕ КАКТО ВИЕ ОЧАКВАТЕ КАТО ММА-ец. А Серафим е селска пръчка която се хвали с едно сребро... Същата работа като с национала по футбол. Веднъж 4то място и цял живот хвалене

Скрий се бе, смешник - не си се качвал на ринг, истерио.

Що си мислиш че бе съм Искаш да ме пробваш ли...

Какво да те "пробвам" бе, нещастник. Искам да се осъзнаеш, че нямаш право на мнение, в случая, да се скриеш и да спреш да досаждаш с истерични простотии.

бегай, мани! много - чак черва имаше!

Ей за тва наще коментатори ,екс спортисти шампиони и т.н. са ми смешни ,щото говорят със супер неуважение за колегите си ,все едно спорта е почнал и е свършил с тях ,другото за нищо не става едва ли не ,полажете малло респект ,някоя позитивна дума ,всичко е само оплюване

Българина по рождение си е дебил и олигофрен. Мисли си че знае всичко а всъщност знае абсолютно нищичко.

По вашите изказвания разбираме че сте изключително умен френски боксьор, който злобничко се заяжда и обижда нас българските глупаци. Не се занимавайте с нас гледайте си вашите не идиотски работи и успех в бокса и интелектуалното извисяване.

Това е реалността. Бягаше от едно смешно кюфте, а когато кюфтето го сгащеше, влизаше в някакъв гнусен "клинч", под кръста, сякаш ще му прави като вятъра.

Излез ти срещу това смешно кюфте бе цървул. Много знаете да говорите. Тъпаци сте повечето българи. Не случайно по целия свят ни се подиграват

Разликата между мен Джошуа и Руис е основно, тази, че аз си знам възможностите и не излизам да ставам смешен публично, с някакви претенции, които не съответстват на реалността. Пък ти си тъпак, който се мисли за умен и тръгнал да раздава акъл на хора с мнение.

Типично по цигански се би Антани Джошуа удря и бяга, трябва да променят правилата в бокса такива спринтьори да им забраняват да се бият на ринга.

Това е част от бокса. Ако искаш да гледаш нон стоп млатене си пусни ММА да гледаш

Само че в жалкия реванш не беше "част" от бокса, а ни го пробутваха за целия бокс, отворко, смешен и жалък.

Няма такова нещо като "нон стоп" млатене в ММА

Тоя пиян ли е,или е луд?

Не - ти не разбираш от бокс. А, той е световен и олимпийски шампион. Последният, който е победил, "непобедимият" Мейуедър.

Бил го 1996... И кооо.. Това нищо не значи. След това Мейуедър какво направи.... А тоя селяк Серафим какво е направил.

Тъпчо, след това Мейуедър го поеха американските мениджъри в САЩ. Пък на Сарафа след три дена никой не му обръщаше внимание в комунистическа България.

паха,бокса бил по твое време.Ти беше по-голяма балерина от Плисекая бе.Скрий се там в маалата и си яж шкембе чорбата,Боксиоре

Руис се продаде за няколко милиона и оправи финансово себе си и семейството.Няма логика,че беше по- тромав от първия мач,при положене,че точно той прогнозираше как Джошуа ще е по-подвижен и ще търси не нокаут,а победа по точки.

Не толкова Руис беше по-малко подвижен, колкото Джошуа бягаше. В предният мач, не се налагаше Руис да го гони. Джошуа противостоеше, понеже не очакваше чак такъв агресивен Руис. Никой утвърден шампион не очаква, че ще му скочат без респект. Така беше и мача Кличко Кубрат, Кубрат му скочи и с първия удар в мача, към 30секунда яко го разтресе. Грешката му беше, че го остави да се съвземе после. Ако беше продължил като Руис, можеше да имаме същото развитие.

Хайде критиците на Сарафа да бият непобедимия Оскар, да вземат олимпийско злато и тогава да се изказват срещу него. Аман от разбирачи по всичко.

Идиоти, сър. Големи. Безнадеждни. Че и със самочувствие. Понеже не са в състояние да осъзнаят колко много са прости, затова се мислят за умни - ефект на Дънниг Крюгер.

Отностно това че мача беше много скучен Сарафа е напълно прав и Джошуа ме изненада даже. Нямаше никакво разнообразие в ударите. Но добре се движеше по ринга. Че иначе влезеше ли в размяна на удари с Руес можеше да лети пак на земята. Руес е тежък , има силен удар и е достатъчно 1-2 грешки за да загуби от него и затова държеше дистанция и внимаваше много. А руес наистина се беше улял и качил бая килца, което му попречи и на работата с краката(фатално за да може да скъсява дистанцията и поврътливостта). Понеже е по-нисък търси средна и къса дистанция. Но Джошуа се възползва от предимството на височината и тактически държа дистанция през цялото време. Роус не успя да наложи близък бой на игра и разбира се загуби. По едно и също време се боксирах със Сарафа , но бях в по-горна категория. Наистина беше много добър боксьор и беше удоволствие човек да му гледа мачовете още от детско-юношеската възраст по състезанията и до мъжете и после на международни. На Сарафа му трябваше в по-късен етап един добър Мениджър и Треньор и би направил отлична кариера и при професионалистите също в неговата категория при леките. Мейуеидър качи килата в последствие когато отиде при професионалистите, така че едва ли щяха да се засичат с него пак, след мача му с него на полуфинала. Изказването му е пресилено , но има известна доза истина.

За мен, не е пресилено - за бокс на това ниво, си беше направо гнус. Не може с такава смешна, жалка, гнусна тактика да се кичиш за шампион, независимо от точките и съдийското решение. Аз разбирам дистанция, ама поне няколко пъти да го беше срещнал на контра. А, той бяга панически при всяка атака и после го дебне да го клъвне отдалече по един два пъти на рунд.

И ти, Сарафе, не си нито Мейуедър (въпреки че си го победил веднъж като аматьор), нито си Джошуа, защото нямаш необходимия акъл. То само с талант не става. Знаеш ли колко таланти са минали пред очите ми в какво ли не? От тях само 2-3 са станали нещо. Всичките останали - като тебе - са станали това, което си и ти сега - лузъри. Нямаш ли акъл, и Господ не може да ти помогне.

Понятие си няма Сарафа от професионален бокс. Опита се по едно време, но е далеч от тази игра. Колкото да коментира подобни играчи - висока летва са и става смешен да им дава оценки.

Наздраве!!! Ти май не ма уважаваш?

коя на снимката е андреа?

Колко медала вие донесал на скапанатави въшкава държава и вие вдигал занамето магал бил вие българите сте мангали опа забравих турци 500 год.

Ти къв си бе? Кажи си, за да се посмеем малко.

разборам да се беш еизправил срещу МАйк ТАйсън на времетоида гобеше бил ..да приказваш..а сега в качеството накакъв говориш? Ако бил той..... пълно е с такива "звезди" в бг , затова за нищо не става тази държава!

Сарафа гледал ли е открита тренировка на Руис... брутално бърз в ръцете и е адски подвижен, класи е над Джошуа но направи детинска грешка и си я призна впоследстие...не е трнирал достатъчно, главозамаян от внезапно споходилата го слава...от щаба на Джошуа не им е било много трудно да проучат какви ги върши шишкото и да изградят стратегия.

Ха ха Сарафе, добре го казваш - "шкембер', "танцьор" и т.н. Ако беше ти нямаше да го траеш - ама не е си и няма да бъдеш. Беше добър боксьор за онова време но същите глупости дърдореше. И за Кубрат дрънкаше че се бил уплашил от Джошуа и се преструвал на болен. Като си толкоз велик що чакаш друг да те издържа - къде ти е школата, къде ти е салона и децата дето подготвяш. Май на дъното на бутилката, а?

Първо да изтрезнее, па после да се изказва. Много е далече от тези, които коментира. На времето е имал своя шанс, но бутилката не прощава.

Ако разбираше малко от нокс щеше да се съгласиш със Серафим . Явно не си го гледал и явно не знаеш че по негово време много пари от спорт не се правеха . Ама трябва първо да мислиш и тогава да пишеш . Какъв е този руис - боксьор или сумист ?

Аз съм бивш боксьор(малко по дърт от Сарафа).Е няма как да се съглася с него.И напротив - пари в бокса винаги е имало още от времето на Касиус Клей.А точно по времето на Сарафа парите бяха най много точно в неговите категории. Не случайно всичките от неговото поколение станаха почти милиардери(Флойд,Чавес,Оскар де Ла Оя и много други) На Сарафа все някой друг му беше виновен за нещо - мангал който никога не успя да излезе от гетото...за съжаление

Сарафееееее,добър боксьор беше...ама си оставаш един гнусен мангал.Къде са Джошуа и Руис...къде си ти.Бегай да миеш чинийте в дупката в която работиш в Германия Всичко било пари?Ами да ги беше направил и ти бе.Нали се пробва като профи,ама това не е амтьорския бокс да се гоните по ринга като гейове - пребиха те като куче два три пъти и се отказа.После отиде тучин да ставаш,сега къв си...германец ли си?

Ех ако бях аз...