Сърбите показаха какво е отбор - не криха сълзите на пресконференцията

Боли ме, много ме боли, успя да каже Ноле Джокович след отпадането за Купа Дейвис

Обратно в новината

Коментари - Сърбите показаха какво е отбор - не криха сълзите на пресконференцията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ние в момента имаме само един тенисист в топ 500. И "родолюбивите" и "истински" български "фенове" не спират да плюят точно този тенисист. А за съжаление не вярвам да доживеем да видим друг бг тенисист, който да постигне това, което той е постигнал. Сърбите в момента имат цели 5 играча в топ 60. Определено Сърбия не е страната, с която може да се прави каквото и да е сравнение. Българският "фен" явно няма капацитета да разбере, че за положението в татковината ни няма как точно Гришо да ни е виновен. Въобще, абсурд някакъв...

така е един път си отгори друг път отдоли

Сърбите показаха какви националисти са,как милеят за страната си.Много ми се иска и при нас да има такава любов към народ и родина,но за съжаление това е отдавна отминал период в нашата история.

Какъв народ бе ...какво ми ги хвалиш тия бе ....На цирковете им се хващат ,такива малоумници като теб ,но не и европейците .Тия крокодилски сълзи ,проливат само лигльовците ,но не и истинските мъже .Няма от какво да се срамуваме ,нито от историята си ,нито от настоящето си .Да се срамуват те ,защото през 1885г ,в толкова драматичен период на младата Ни държава ,Ни нападнаха ,най-коварно в гръб .Обаче има Господ!

Че съм се родил българин. Достойни хора.И при комунизма си отстояваха независимостта и сега и преди това и партизани са имали, а не ментетс коти нашите. И срещу турците. Абе жалък народ сме ние. И истинската ни история е тъжна. И сега най големия кумир на българите е канибалът Крум

"Българин" си, ама друг път. Български гражданин по-точно. Като оня, Издислав, от берлинското метро.

Що жалко бе, ти си циганско копеле, само вие харесвате ония шумадийски мангали и слушате чалгите им.

"По-лошо от война с англосаксонците е само "приятелството" с тях." - Бисмарк Ние, българите, знаем това най-добре - от бомбардировките им през ВСВ се възстановихме бързо, но днес, след 30г. "партньорство" сме на път да изчезнем като народ и държава. Сърбите, обратно - бяха безмилостно бомбардирани, но днес имат държава, народ, армия, спорт, ако не друго.

И министър председател лесбийка, ама пак не ги искат в ЕС.

То па голям зор за ЕС, иска се да си в НАТО и в услуга на сащ нищо повече

а бай Ганьо ..