17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя що е с маска? Нали маските предизвикват всякакви дихателни болести? Нали е против правилата?

Браво на най-добрият тенесист на планетата Новак Джокович, браво балканецо...нормалните неваксани фекалии те поздравяваме. Да затварят всички спортни турнири, давайте купите на назобаните жалкобрити....Всички биологични отпадъци, които плюте Джокович сте злобни биологични отпадъци, явно ваксините са ви ударили в малкото ви мозъче...

Селски, извинисебе! сръбски палячо.

До няколко дни Ноле ще се извини на Австралия и тенис феновете. Ако не го направи, забраната му от три години няма да отпадне и повече няма да стъпи на АО! Оплеска нещата, но ще се извини и ще му простят!

Новакович оттук нататък каквото и да направи ще изглежда като пълен глупак, просто защото той се издърви на юдейско-англосаксонската върхушка ,която управлява света.Питам се, какво толкова се уплаши от тези ваксини при положение, че трябва да играе на 40°С по няколко часа .Кое е по-опасно?И после много бе дразнещо и фалшиво как хвърля сърчица към публиката,а не иска да спазва правилата за всички.

Пълни глупости. Глупакът си само ти, в случая. Джокович показа, че здравето му е над всякакви сатанински "ваксини" и че никой не може да го принуди и натиска да се ваксинира, както изреваха повечето му колеги. Все още "ваксината" е личен избор. Останалото е жив фашизъм.

Убедена съм, че ще клекне Най- вероятно в някоя измислена сръбска клиника отново ще се сдобие с фалшив документ От човек без принципи не очаквай принципност За малко слава е готов на какво ли не...

Нека пак ходят да го посрещат като се завърне от Ролан гарос

Нямада ходи.. вече и там искат ваксина

Джокича ходи баш кат много наакан. И нали много му знаеше устата, ко стана сега?? Глътнал си е цветущата граматика нещо. Така става, кат станеш за резил пред света. Ще има трие ссрама от челото сега години наред. Кат се жигосаш сам с некоя световна простотия, така става.... Жалко, страхотен тенесист иначе.

Уморен е. Не е спал. Две седмици силно напрежение. Часова разлика. Аман от нашенски злобари!!!

И що да е наакан? Насраните са австралийските фашаги. Такава антиреклама си направиха, че да искаш да идеш там е като да искаш да посетиш концлагер. Ми, ей ви ги в Германия и Полша. Няма нужда да се бие път и харчат пари, за да ви екстрадират обратно лудите либерастки отрепки.

Аз лично, вече настръхвам само като чуя....Австралия. Мерси, мерси ! Нямам нито излишни пари, нито време за губене, нито съм мишок и някакви либерастки отрепки да се гаврят с мен.

Той си има говорител. Да се обърнат към баща му.

Джоко изкарва по около 30 млн. долара годишно и не плаща почти никакви данъци. Ако ги декларира в Сърбия /което е правилно, особено за патриот, за какъвто се има/ щеше да плаща около 9 млн. годишно, съгл. сръбското данъчно законодателство. Що да не даде еднократно 1 млн. за болните сръбски деца?

И аз бих направил това. Платиш ли данъци, губиш контрола над тия пари. Ще ги врътнат тулупите за ваксини и други простотии и ще ги усвоят. Това не би било патриотично.

Вие откъде знаете че не дава? Близък ли сте му,само питам

Селски тарикат

О, нашенският злобар всичко знае. Той е всякога компетентен и готов да плюе като камила по всеки. Мизерно племе, манталитет !

Второ, австралийските власти с тази недоизмислена формална причина за отказ, че видиш ли, присъствието на Джокович ще предизивка бунтове против ваксинацията сред населението и нарушаване на обществения ред (без абсолютно никакви правни доказателства), са готови да бъдат осъдени от него за сериозно обезщетение за пропуснати ползи, и ако Новак го направи - със сигурност ще спечели, но пък ще настрои повечето австралийци и АО против себе си, а това наистина му е любимия турнир, и той искрено иска да се върне там някой ден.

И двете страни оплескаха нещата. Първо, Джокович, явно е бил с фалшив документ за позитивен тест в удобен преди турнира момент, достатъчно детайли изтекоха в предходните дни за това, иначе нямаше така спокойно да се развява в Сърбия и Испания преди АО ако беше наистина с реална нужда от карантина. Всеки от екипа му го уверявал че това ще мине в Австралия, и затова алибито му не е добре изпипано (без маска навсякъде).

ами как да отрони, определено си знае що мълчи......

tonk11

Аз уважавам позицията му за ваксините. Всеки има право на собствено мнение. Обаче номера с изключението понеже бил боледувал е тъпа селска проява. Хем бил болен, хем бил на празненство, хем интервю давал, хем в Испания бил за Коледа, хем бил под карантина. По-тъпо от това - здраве му кажи. Като си "мъж" и имаш мнение и позиция си поемаш и активите и пасивите от позицията си. Не се правиш на тарикат.

че в сравнение с теб , той е наистина мъж!

А така ваксъри, цъкайте минуси и треперете от страх пред микробите! При истинска пандемия по военни стандарти не ви виждам,ще умрете даже и да не ви е хванало нещо!Цъкайте минуси и това е нещото дето ще ви спаси ,освен ваксините дето ви гарантират вечеен живот!

Защо си мислиш, че простотията на Ноле има нещо общо с анти-ваксър позиция? Джокович през цялото време се опитваше да докаже, че е изряден спазващ правилата. А за простотиите срещу Гришо, също да не забравяме. ДЖОКОВИЧ НЕ Е АНТИ-ВАКСЪР а обикновена скъпо платена путка. (Говоря за вид мъжки характер)

В коментарите по-долу само БГМАМА конспиратори и хора със завършен осми клас :))) Умирам от смях

Публикуваха какви дарения е направил Джоката! Милиони и милиони! И това ако не е човек, то какво да кажем за "българчето", дето знае само два езика, и родния го завалва, и е дръпнал 700 000 лева?

В случай, че възникнат инвалидност и трайни увреждания на значителна част от ваксените , би имало голям проблем. Фирмите производители няма да могат да компенсират голям брой увредени и ще фалират. Социалните системи на държавите оказали политически натиск за ваксинация срещу ковид също няма да могат да покрият исковете и разходите за лечение. Ще настане световен фукара-кютек, направи ФУБАР- Фарс, Ужас , Безсилие и Абсолютен Разгром. И тогава ще си спомните Ноле...

Сино ти мое,ли да оди по вода?

Отиде до тоалетна в 14.05 и напусна летището в 14,10 и 25сек.

Джокович заслужава да кръстят ваксина на негово име, а той да и бъде рекламно лице.

10 плюса

Джокович е страхотен тенисист, но не толкова страхотен като човек. Да, австралийците пресолиха манджата, но ако го бяха пуснали с леко фалшифицирани документи пак щяха да се накиснат и нямаха полезен ход. Големият проблем при Ноле е, че с положителен тест е присъствал на събития с хиляди хора и деца, без маска, с прегръдки, ръкостискания и пр., което си е пълно безобразие и няма нищо общо с това дали искаш да се ваксинираш или не!

Аз само да попитам, тази ли е актуалната новина за Жокович? Да знам къде да коментирам. Пристигна ли вкъщи, мина ли през кенефа....?

да подкрепиш сънародника си и в тежък момент...не само да участваш в овации... А що се отнася до това, че някои тук също го подкрепят-адмирирам го... Съседи сме...балканци сме...Има моменти, които налагат да загърбим някои проблеми между нас... Ама Джокович не бил прав....Въпреки това-соладарността налага да бъде подкрепен...

Само безотговорен антиваксър може да бъде солидарен с тоя глупак. Даже сръбите НЕ СА солидарни с него! "Стотици" се събрали за "героя" ... Останалите няма как да не си дават сметка, че са направени за смях!

Ама покажете видеото със сърбофашистите които посрещнали Нуле-лумпена в Белград. Хубаво ги покажете !

Добре фашистите не го изпратиха в концлагер , щото не си представям депортация в 21 век

Добре че на Гришо не му се беше случило подобно нещо. Представям си как българите щяха да излеят помийна яма върху него ( за сравнение - когато момичетата от ансабъла се отказаха от световното в Япония, прочетох какви ли не гадости). Вижте сърбите как посрещат Джокович и си правете сметка що за народ сме!

Абе мани ги тия сръбски цигани....

цигани-фашисти ! А нашите сърбомански тролчета тука да си еват птичката лелина !

Я, у леву, бе. "Стотици" е смешно малко за един "герой", и страшно много за тъпак (какъвто се показа), като "Ноле". Иначе, вие крипто-поърбаците може и да не обичате нашия Гришо, ама, айде, молим те, недей га говориш от името на всички българи. Става ли, посръбче .... "с говорната маната"!?

Жалко, не мисля че Джокович е глупав антиваксър но виж жена му Йелена за сметка на това … в инстаграма и 5G, чипиране, и подобни глупости.. но в крайна сметка той си я избрал

Голям пич, няма що! Стана за смях с елеметарни лъжи и тарикатлъци. А това, че участва с полоителен тест в събитие с деца ...

Какво ще каже - уважаеми австралийци , извинете че съм здрав. Зная, че трябва да бъда болен или поне заплашен от болест, но се чувствам здрав и затова реших да се инатя и да не се 'лекувам'. Посипвам си главата с пепел и прося помилуване. Мислите ли че един сърбин ще го направи, аз - не. Иначе ми изглеждакто доста просто момче, обикновен сърбин, сигурно е от някое село, не съм го проверявал. То пък нашия 'ваксиниран' убавец като че ли е голяма работа

Хаха на нашенският толуб Джокович му изглеждал доста просто селско момче... Само фактът, че Джокович говори 6 езика.... Хахаха нашенските простаци хептен олекнаха в хейта...

Със сигурност съжалява за историята с преболедуването, която беше съшита с бели конци, и вече е с 1-ва доза ваксина.

ЛЪЖЕЦ !

Абе коментаторите. Французите са, така доволни от Австралийците дето ги прецакаха с милиарди, че Ноле в Франция ще спечели даже и да не играе.

Кви милиарди бе, “прецакаха” го с трилиони .. Джизъс.

Пресни новини. На Ролан Гарос само ваксинирани.

А ще прекъсват ли мачовете , когато стане време за молитва ?

Нямам търпение да чуя какво ще каже.

О.рах се

Твоето осиране не е новина.

Винаги си прецакан, когато се помислиш за по-голям от спорта в който се състезаваш и се вземеш за незаменим. Ноле е голям спортист и малък балкански човечец с много пари. Сега ще се ваксинира с усмивка или ще пропусне остатъка от великата си кариера.

Когато му стигнеш нивото ,прави тогава такива коментари !

Ами то никой освен Надал и Федерер не трябва да го коментира тогава ;)

Правилно! НЕ СМЕЙТЕ СЕ ОБАЖДАТЕ!

Няма добро което да остане не наказано!!Еврейска поговорка Когато Джокович направи един Милион дарение на Австралия за пожарите никой не рева нали,ама сега той бил равен с другите граждани. Кое му е равното?? Жалко че изгуби спонсори и милиони но пък е пич.

Мисля, повече беше дал от милион за пожарите, но със сигурност съм срещала , че толкова е дал на Сърбия и Италия за борбата с ковид. На същото мнение съм - пич! Жалко, че ще му съсипят кариерата с тази глупост.

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

Вероятно може да прекрати спортната си кариера. Но по този начин ще покаже на кенгуратата слабост. Той сам се постави в тази ситуация. Трябваше още в началото да ги отреже и да ги остави да си играят в собствения ваксиниран тенис. Все още е в състояние да започне да играе тенис единствено с неваксинирани участници - условието да бъде такова - никога да не са били инжектирани с 'ковид-препарати'. Както работи за едната страна, така работи и за другата. С малкта разлика, че който няма може да си сложи ваксина, а наобратно не работи. Като гейовете - който е станал веднъж гей повече не може да се върне наобратно.

някой хора страдат защото Сърбия лиже задника на Путлер.

Само ти си весел , че лижеш на всички .

Живее в Испания, плаща данъци в Монако, но е велик сръбски патриот!!!

Еми както повечето Българи,които гласуват за Възраждане.Живеят в чужди държави от социални помощи но са патриоти.

от чужбина гласуваха само за подмяната

Рамо е моето село... .. .....

Язък, защото е велик тенисист. В мачовете инатът помага, но в случая ...

Каквото са направиш, никой друг не може да ти го направи! Ноле постъпи много глупаво и съм сигурен, че дълбоко в себе си много съжалява. Балкански тарикатлък и сръбски инат!

той друг път няма да прави така!

НОЛЕ, постъпи абслосолютно правилно! От тук нататък ВИЕ решавайте, кое е правилно ! За децата, не за вас тъпи загубеняци!

Щях да падна като казаха, че разходите по делата в Австралия са за половин милион долара. Егати скъпите адвокати. ..Сега, ще се дръпнат и някой спонсори и ще му излезе златно това упорство. Не, че няма кеш, но щеше да направи още един ресторант. Да отвори един и на Слънчака даже. >)

Здравето е много поважно от 1 милион за него.

На адвокатите отделно плаща. Ама те все пак успяха да го спасят от истинските проблеми покрай декларации с невярно съдържание. Абе поредно доказателство че който има милиони се измъква от всичко...

Гледах на живо пристигането. Даже в самолета имаше двама, които го снимаха... Малко хова имаше на летището, около 50 човека. Появи се един черен мерцедес, но после си тръгна и така Джокович не се появи и хората се разотидоха. Имаше медии и не знаеха какво да правят и снимаха 5 човека, които скачаха и викаха> Новако, сърбине и Новаче, ти си нашата гордост....Това е.... Сега той ще отиде в къщата си дето плаща по 15. 000 евро на месец само за персонал и после ще отиде на топло в Испания в другата си къща. Посрещащите ще поскачат и ще се приберат по панелките...Така е живота. ..Така, че не се палете.

Само,че дали ще е го пуснат в Испания!?!

Той там живее постоянно и няма проблем.

Ти що не стана и ти тенесист?

Както се казва: И това ще отмине. Дано това не е края на този шампион. С малко психологическа помощ, витамини и медитация и още игра и тренировки и всичко, ще е наред. Разбира се и скромност. Може би за това не взе и Златен шлем. Явно още не е готов за това. Може би не е скромен. Чудех се какво ми липсва в Джокович и тове е скромността. Сега разбрах.

Балада за Гунди..Аспарухов повтаряше,че един от съветие давани от баща му били:Скромност,скромност..

Da beshe otishal 14 dni po-rano i stoi v karantina v hubava kashta s kort i da trenira. Nikoi niamashe da go deportira. Ama toi si iska onaka.

Герой ли......обикновен тарикат, с изключително тъп правен екип.

Джокера - президент, Сърджан - вице!

А ти в Карлуково

и късно се усети,че е нагазил в лайната и трябва да мълчат повече близките му. Виновни са от Австралия тенис както и той самия с целия си щаб. Просто не дадоха възможност за друго решение на Австралийските гранични власти освен екстрадиране.

По стар балкански обичай, някои не правят разлика между Австралия тенис и държавата Австралия.

Най-често срещания характер по нашите балкански ширини е "тъп и упорит"!

Новината около депортацията на Джокович не е най-важната ... Оказва се, че нашата тенис-звезда Григорета, отново е в центъра на вниманието: За да се уталожат страстите в Австралия, вместо Джоко, взели че наваксинирали Дришо -- многократно, анално, все в дупето, с кожени спринцовки !!! И народът се успокоил, Джоко бил реабилитиран, а Дришо наваксиниран ...

и имаш мокри сънища. Оди си сложи една кожена инжекция и мирясай!

Докога ще ни занимават с този тъп сръбски чалгаджия? На всичко отгоре и лъжец: бил с ковид но в същото време награждавал деца, ходил в Испания и какво ли още не! Миналата година дъртия Джокович вдигна врява до небето, че Гришо го бил заразил с ковид а сега синът му като действа като терорист го изкарва герой. Това е типично за сръбските тъпанари!

За бащата си прав. Набързо обяви сина си за Исус. Сега този се чуди какво да каже.

Тъп си ти !