САЩ показа олимпийското си бъдеще на леда - Иля Малинин, Андрей Торгашов и Максим Наумов

Те обраха медалите на Националния шампионат в Сан Хосе и се стягат за световното през март

Обратно в новината

Коментари - САЩ показа олимпийското си бъдеще на леда - Иля Малинин, Андрей Торгашов и Максим Наумов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите с любовта си към сърпа и чука знаят къде могат да се преселят. Страна огромная, даже ги съжалявам, че какви усилия им коства да живеят в гадния запад. А в руссия пеят, танцуят, развиват спорта е науката за един по добър свят... Гагага

Браво, това е силата на индивида който е свободен и обгрижен. Путкин, нещо?

Ганьо а ти нещо?

Толкова е гадно, че даже е гнусно! За това беше шоуто с допинга, с МОК и всички други шарлатани. За да се види колко КРАВАРЕН са Велики.

Гое е гадно ? Че някакви с руски имена родени в Америка и живяли целият си живот там са сред 4-мата най-добри ли? И какво общо има някакво измислено от путлерастията шоу с допинга с този случай?

Иначе голям хейт към руското, но когато трябва да се възползват от таланта, възпитанието, дисциплината и отдадеността на руските спортисти - няма проблеми. Ужасно лицемерен свят :(

Русия има толкова много таланти във фигурното пързаляне, че предоставя фигуристи на САЩ , на Канада и на други страни.

Е, най-добрите си остават в Русия, а другите търсят къде да пробият. В Русия постоянно се появяват нови и нови звезди, все по- и по - добри, а на стълбичката има място само трима.

Сама си губи талантите.И то във всички области,не само в спорта.Но Путин е вечен.

Не губи талантите си, създава таланти, защото цялата нация и спортува, и пее, и танцува. Има школи, има приемственост, а на запад няма такова понятие, затова живеят с чужди кадри.

Тц! Не вярвам- това е фейк. Как може да няма нито един африкански американец? Това е позор - да се набият с камшик, шефовете на американското фигурно пързаляне. Бледолики спортисти - пфф. Безобразници, къде ви е " Бог да пази Америка" ? А "Черните имат право на .. . каквото се сетите"?

Погледни им отбора по лека атлетика.Там всички са афроамериканци.

Е, снегът, ледът, зимата, не са им силната страна, генетично са им чужди.

Нито са първите, нито последните предпочели САЩ пред русия.

Особено немските учени убийци дето станаха герои на сащ

В САЩ най добрите и работливи имат шанс!! Уникално държава!

От ден до пладне..

Нищо ново под Слънцето. Руснаци желаещи да напуснат русия в посока Америка бол.

Сетих се за Максим Стависки.

Показателно. Никой не избира какъв да се роди. Ама хората са се усетили, казали са "ебал съм ти скапаната русия" и са заминали на по-добро място. Също като децата на Лавров, песков, Захарова и т.н.

чисти, расови американци!

Пак до Русия допряхте, краварите

Путаците са горди.

Врагове на народа?

Ми сигурно са обявени за врагове на народа в русия.

Ама за трансгедерката от откриването на европървенството във Финландия.. Някоя дума няма ли да отронят наще "обективни" медии. Тъй де.. То натам отиват работите във тез мъжки спортове. В случая - 46 годишен мъж си клъцнал оная работа и веч е жена, та дори и фигуристка.

Хммм ... нито един афроамериканец? Е.ати, то дори един американец няма :))

Крадците са си крадци. Едно време обраха еврейския научен и културен елит от Европа спасявайки ги от Хитлер, в края на ВСВ прибра нацистите с научен и военен капацитет, сега сбира напредничави и умни хора, от където свари - Африка, Азия, Европа, РФ, Китай. Кражбата на интелектуална собственост се наказва, ама само ако не си САЩ.

Е лъде да ходи елита? При путин ли? За 300 долара заплата?

Кой обира? Спасява е правилната дума! И сина на Кури се спаси и хиляди други!!!

.. имената са случайни. Родителите им пийнали по една биричка като трябваюо да им записват имената ...

Не ги е срам! Вместо да воюват за родината на фронта в Украйна, отишли в прогнилия и разпадащ се запад да бият негри :)

Само да не им дават да карат хамъри като се напият.

Хахахаха добре че са Руснаците !!! Тцтцтцт до каде я докараха тия изруди !

Руснаците...не щат да са руснаци.

Русия ли е американското бъдеще?

Веднага да се връщат в русия ...и на фронта.

Путин ги е внедрил,умен ход!

Викаш баш на най-важното състезание нарочно ще паднат та да провалят САЩ. Безаналогова стратегия.

Като чета имената на американското бъдеще, много ми прилича да е руско минало!!!

Остава да си обясниш защо това минало е избягало от кремълската джамахирия та отишло на запад. Та и 20 плюса сио нащракал дивечът врякалник ненаврещял се на тъпащината, дето успял да съчини.

А ти обясни защо българите бягат?

Руската школа е ВЕЛИКА !!!!

Нямайки други варианти за успех в Русия хората опитват да пробият в спорт, балет и подобни, разрешени от феодала в Кремъл неща. Нищо ново или изненадващо.

В Русия е много голяма конкуренцията, много по-лесно е да станат шампиони в друга държава.. За тях явно е без значение за кого ще се състезават, важни са им медалите, възможността да си отворят път към някой по-голям шампионат.

Катар имат 100 пъти по-малко залежи на природни богатства от Русия но са с доход от $105.000+ на година. В Русия, $700 средна заплата на месец. 50% от населението в Русия не може да се ИЗХРАНИ без дачите и градините за картофи и ряпа. Разбираемо със средна пенсия от $250. Кой иска децата му да растат в мизерия?!?! За славата на Путин и анти-ЛГБТ?!?! Каквото и това да значи.

А бе в Катар са един файтон хора, местните. Какво ми говориш за огромна държава, с милионно население?

А САЩ глупако?

Преди или след като увеличат за нти път тавана на дългът.

Сега, от коментарите на всезнайковците, дето държавата им и за чеп не става и никой не иска в нея, разбрах, че родителите на тези момчета са в САЩ защото там се живее лошо. Явно са мазохисти и на това принуждават децата си. И децата им при първа възможност ще избягат в Русия. Ей не съм предполагал, че в България живее толкова Простак.

Колко прав е бил покойния Жорж Ганчев : " България има малоброен , но много прост народ" !

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Защо не протестирате, няма нито един афроамериканец. Къде е негъра скиор или евреина миньор????

Не знаех, че САЩ са завзели Русия. Или пък тези са в САЩ за да се мъчат вместо да си живеят и карат Москвич в Русия. Всъщност ако не са на фронта.

Туй ши са идинственити ут ФАЩ дет няа да са надрусани. Давайти сички ми дали на наркуманцити и сяка Нарколимпиада у ФАЩ

Хубави момчета... Добре, че ще участват в зимната олимпиада, защото участниците на сащ в лятната олимпиада щяха да си ги вземат за булки...

Бягат хората от простотията и мизерията за да живеят децата им в свободен свят . В Америка има всякакви националности в изобилие. Повечето от хората не се интересуват от произхода и религията на другия. И хората аплодират този с руското име като свой, защото е американец- свободен човек!

МЪРЛЬО, я ми кажи защо Америка е богата, и колко войни са се водили на тяхна територия. Крадеш ПЪРВО богатства от цял свят след което с тях плащаш за умове и таланти.

Защото са добри в правенето на пари. Руснаците са добри в продажбата на ресурси (вече и в това не са), китайците са добри в бачкането...и така е устроен света. Равни хора няма, равни права за хора и народи няма и няма да има. Аз искам да се пързалям като тези тримата, да играя баскет като Джордан, шах като боби Фишер и да имам ума на Тесла, но не става...

А бе, а ми тия терористи нямат ли си американци да им тичат по леда та са взели лошите руснаци да ги представляват пред света? Фигуридтите не попаднаха ли под дъжда от санкции

Защо ли отеват за се състезават за САЩ? Може би защото някой ги е принудил? Или може би защото в САЩ се живее по-добре? Сами си правете изводите.

В сащ живеят добре едни 10%, останалите живеят трудно.

Живеят 15% трудно, останалите 85% са средна и висока класа. В Русия живеят 60% зле, 35% добре и 5% супер добре. Погледнете статистиката.

Децата на демпкрацията...Изградени предатели и родоотстъпници. Егоисти и хедонисти до гроб.

Ами да си жертват благоденствието за славата на КГБ и Путин?!?!

Ех тия чистокръвни американци. На втория май нещо и гърди са почнали да му растат ...

Има много случаи за руски фигуристи в САЩ. Пример - Екатерина Гордеева и Андрей Гринков. Те са продукт на съветската школа и печелят 2 пъти олимпийски титли, 3 пъти европейски и 4 пъти световни. Както и много първи места в национални първенства и професионалния спорт. Макар че живеят и работят в САЩ състезават се за Русия и печелят първите места за Русия.

САЩ е многонационална държава, нищо чудно, момчетата са родени, израстнали и възпитани там. И резултатът е на лице! Дали в Русия можеше да се появи американски талант.

ko kaza?

не само олимпийското си бъдеще,ами че и в скоро време кока-колата ще се продава в рубли в САЩ

Само да попитам :)))))))

n history, there have been three prominent African-American male figure skaters: Richard Ewell He won national titles (Junior) in both pair skating (1972) with African American Michelle McCladdie and singles skating (1970). 2. Atoy Wilson He won a national title in figure skating (the first African-American to do so), the National Novice Men Champion (1966) 3. Bobby Beauchamp He was the first African-American to medal on the international stage; he took silver at the Junior World Championship, 1979. He also was silver medallist for Junior Men at US Nationals the same year. I hope this helped!

Маймуните не са обучени да се пързалят на кънки.Могат да бягат бързо което им е генетично заложено за да бягат от кучетата на господарите си.И най добре разбират звука от плющящия камшик.

Тези 100% подкрепят Пут...им.

Упадъкът на англо-саксонско-еврейската мафия е повсеместен! Няма сектор или отрасъл в Кравария, който да е изграден преобладаващо от местни индивиди. Цялото разнообразие и ново мислене е изградено на базата на купуване на емигранти и мозъци от други държави. Защото нито генофондът, нито образованието, нито манталитетът им носи новото, позитивното и креативното. Разбира се, на всичко това му се вижда краят! Не може безконтролно да печаташ зелени халтийки, без покритие и да си мислиш, че целият свят са шарани, кълвящи на зелено.

Ясно е руснаците са по-добри.

да се продават за без пари на американците

че нищо не ти е ясно!! НА КОЙТО МУ СЕ ОТВОИР ПЪТЯ, БЯГА ОТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!! АКО СЕГА БЯХА ТАМ, ТЕЗИ КРАСИВИ И ТАЛАНТЛИВИ МОМЧЕТА ЩЯХА ДА СА МОБИЛИЗИРАНИ И ИЗПРАТЕНИ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО! Родителите им всеки ден да благославят мига, в който са решили да избягат!

Добро утро Витнам ... и кретените там .

И не случайно над 2 милионните русо-американци са най-отявлените противници на режима на Путин в света. Защото виждат какво може да бъде за родната им държава.

laena li?

Е хайде да не бъде такава родната им държава! През ден, през два някой излиза и застрелва по 10-20 човека! Кой мечтае за това?

Ирландски произход?

ще е като навсякъде - долното селско кгб ниво срещу интелигенцията и таланта на нацията. Зятовя ат Русия НИКОГА НИЩО няма да стане.

Всички очакваха Путин да удари в бивша Украйна, а той удари в САЩ... :))))

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ПУТИНИСТАН, ОСОБЕНО ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА ПУГАЧОВА И МНОГО ДРУГИ ЗАСЛУЖИЛИ АРТИСТИ

Погачева ентелегент? Малииии...

за 10 яек 5 плюса, машала бойколизец храбър