17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бацова махала също се продава!

Целта на циганора от Ориента е да се преперат пари за финансиране на специални дейности, даже и тероризъм, и преди всичко. Американците да не се правят на улави. Какво значи кралско семейство. Все пак, държавата и местната петролна промишленост не им е собственост, а са само акционери и то не пожизнени. Във всеки момент могат да бъдяат извадени от органите на управление и бламирани, вкл. и властово. Нахален циганор. Мани Юнайтед ще купуват. Брекзитаджиите пък къде са задрямали.

алооо принца ела тук А група-цялата Б група цялата и цялото ръководство БСФС ТУК ВСИЧКИ СА ЗА ПРОДАН

Дълбоки приказки говорите. А как ли ще се говори ако същия принц реши да купи Левски или ЦСКАч

Глеизер - пак мрьсни и гадни евреи

Така така, правете ги милионери татуираните празноглави ритнитопковци. Това вече не е футбол, а отвратително далавераджийство. Горкия хубав спорт!

Дали ще го проверяват за произход на парите?

да 3 милиарда се вадят е така от нищото. мислиш ли че няма как да докаже произхода?

По добре да го продават видя се кво стана с Манчестър Сити като го продадоха на арабите а преди това беше един посредствен отбор! Да го продават и Манчестър Юнайтед да тръгва нагоре че много взехме да дълбаем дъното!

Да му имам мечтата на саудитския али баба.

А дано , така ще можем да ги посрещем с Аллах акбар на стадиона , ако случайно играят тук :)

Саудитският принц Мохамад бин Салман подготвя нова астрономическа оферта над 3 милиарда паунда, за да стане собственик на "Манчестър Юнайтед"... напомня ми за оня виц, дето студент от Саудитска арабия в Германия, пише писмо на баща си как се чувствал неловко, че отивал с позлатен мерцедес на лекции, пък състудентите му – с влак. И баща му му отговорил: изпратих ти няколко стотин милиона, купи си влак да не срамиш семейството

ИД в Ман ютд... но комент

Циганизацията на Албиона върви с пълна сила . Потурите в Германия . Пакистанци индийци и по - бедни араби във Франция . Събитията на Европа е тотална . Манчовците тука ги хрантутим .

Съсипията .

Ингилизките курви пак ще се продадат, това им е в кръвта :) Много храчат по маймуните и гаджалите, ама алтъните като заиграят, затварят очи и викат, че такъв им бил късметя ;)

Senator1

Според мен, само Султанът на Бруней може да закупи Манчестър Юнайтед и да го изведе отново до върха.

Който има крава, пие мляко!

Тия имат камили, но резИлтаттът е съият...

Сигурно ще стане сделката като се има предвид че англичаните са най лакомия и алчен народ в света. За пари англичанин продава и майка си, те биха продали и кралицата си за съответна добра сума.

Само дето собсвениците на Юнайтед не са англичани.Американци от еврейски произход.От една страна имат още какво да цоцат от клуба,от друга-могат да излязат с 3 млрд. в джоба и да не им пука,че оставят клуба в трагично състояние и с половин млрд. дълг.

по алчни от ганьовците няма, продават се за жълти стотинки

Ей, тия камилари парите за нищо ги нямат. Като им идват наготово, лесно е да се харчат

Глори...Глори...Салманчестър Юнайтед !!! Това ще пълно падение за клуба !