Коментари - Саудитският принц за спортната революция: Интересува ме само БВП | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предател бях и добре ме накълца! Исках хамериканска демокрация просто! Сега от небето се

Почти не се интересувам от футбол, но евентуална поява на още едно силно първенство само може да е в плюс. Макар че преди 15 години и Китай така с много държавни пари се пробваха да правят футболна революция. Накупиха звезди. Взеха да раздават огромни заплати. И много скоро разбраха, че не им излиза сметката и дотам.

Stanko

Господ ще го накаже за убития журналист.Колкото и да се моли е убиец.Че го и нарязаха на парчета и го изгориха.Това ако е човек.

Господ там не се меси. Аллах работи там.

Който плаща, той поръчва музиката. Принцът е прав. Но дали си е направил добре сметката. Вместо да инвестира милиарди във футбол, да ги беше инвестирал във високи технологии например. Ама не го прави защото е прост и не може. Толкова по този въпрос.

Бил високомерен, надменен ...? Що! Така е решил, имат пари, ще си ги харчат както си искат! Хората се развиват, цяла Азия се развива! А евроглупаците начело с ганьовците какво правят освен да крадат и въвеждат нови данъци и ограничения? Само влезте в YouTube и вижте какво са построили в Китай, Япония, Сингапур, Виетнам, Кувейт, дори Индия и бившите държави от СССР!

Няма нужда да влизаме в ютуб, но само като чуя как един от най-големите строителни гиганти в Китай пропада, се сещам какво направи имотния и кредитния пазар в САЩ през 2007 г и им държахме попарата по целия свят. Цикличността на това ще стане и в Китай.