Сблъсъци, грешки и късмет: Моментите, които решиха драматичния сезон във Формула 1

Най-инфарктният завършек на една надпревара, която ни държа в напрежение 10 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хамилтън превърна много хора в расисти!

E как става туй нали има ковод? Всичко гъз до гъз на трибуните , а отборите прегръдки та се късат.

Нищо, следващият сезон Хамилтън ще покаже, кой е по-добрият. Просто, този път, не можа да си сбъдне мечтата за 8 победи и ще му се наложи да отложи оттеглянето си...

И ти си там...!

Най-драматичния сезон, но накрая имаше Господ и Макс си заслужи титлата

ако имаше Господ, определено нямаше да е така... Макс получи подарена титла и това е факт!

Хамилтън е велик, а вие ?Клавиатурни злобари,антиваксъри и конспиратори.Каквото и да пишете той остава в историята с безспорните си качества, а вие ще останете удавени в злобата си.

Кармата накрая си каза думата. Хамилтън направи достатъчно всички да го намразят. Той поначало си беше противен , но в последните няколко години просто изнагля и се самозабрави и това беше от него... свърши. А колко по-кадърни от него пренебрегнаха за да бутат него нагоре, тема на друг разговор.. Скоро такъв няма да допуснат до Ф1. Голяма грешка беше.

Кои са тия по-кадърни? От любопитство питам.

Със смяната на Ботас и ако Хонда даде още малко кончета за Макс, на Люис няма да му е лесно. Лошото е че остава в историята като най добрият пилот, което е много жалко. Според мен историята във Ф1 трябва да бъде на съответните епохи.

Хаха, той ако Ботас беше по-добър Хамилтън щеше да спечели титлата тази година

Даже не харесвам Макс, но като би черньо се израдва х много. Рядко има толкова противен тип. Даже англичаните не го подкрепят.

Важното е че Сър Маймуняк и неговите фенчета джендъри и други либералчета накрая останаха с празни ръце. Дали е било късмет или не? Няма значение.