Коментари - "Сборная" игра футбол за първи път от 10 месеца | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде сега,да събличат екипчетата,да нарамват ръждясалите калаиници и на фронта. Футбол ще ми играят, а Матушка в опасност,кой ще я защитава в Украйна от лошите нацисти и фашисти

_Браво на Русия! Във всичко е добра.

Дам, ще си играят с разните там завършващи на -стан и чат пат може контрола с Китай или пък Северна Корея.

Това реално е новото световно първенство... Защото нали 2/3 от света, световни лидери, лавров и медведев, а путин и те така...

Русия е велика

Абсолютно! Само дето не може една Украйна да превземе.

Ребята, хич не се връщайте, защото в къщи може и да ви мобилизират частично.

Пак не си разбрал. Не я превзема, Украйна сама се връща в Русия.

Ти да не си некой северомакедонец? Само от рам може да сте толкова пропаднали

Скоро само със С. Корея ще могат да играят.

Не би ли трябвало да са ги привикали вече?

Русия е велика Кочина, е правилното изречение.

Такаааа ... както се оказа в последствие, снимките на ръждясалите оръжия са само от една каса, която е стояла под пробит покрив за десетки години и за това. На солдатите са раздадени други оръжия. Съвсем друг е въпросът, че излязоха кадри от казармите в Ингушетия, където част от мобилизираните се обучават! Легла без матраци, мазилката на покрива пропаднала ... И дори и руснаците питат - добре де, това ли е отношението към хората, които са отишли да освобождават рускоезичното население от гнет? По този начин ли трябва да се отнасяме с тях? А депутатите си карат мерцедесите и си возят к*вите, пласирайки си тлъстите задници в новата луксозна кола, бляд! Кола, за цената на която могат да се купят матраци колкото за една трета от тези, които са мобилизирани! В общи линии - възмущение към чиновници и ръководители! Недоволството назрява!

Видя ли леглата в гората? :))) Там дори няма и мазилка за падане. :) Свеж въздух. Ама европейците ще мръзнат тая зима. Доста руснаци почнаха да мръзна още от есента. :))) Иначе, тоя дето е раздавал калашниците не е ли забелязал, че са малко ръждясали? Тези изобщо не трябваше да видят свят.

Пише се КиргиЗстан.

Руската "инвазия" и "сборная" издават мигом жалкия русолюбек писал това никого неинтересуващо текстче. "Сборная" се е наричал този тим по времето на СССР. Клета русолюбска пасмина от неграмотковци, руски дирници.

Москва обяви България за вражеска страна. Не може да си на страната на вражеска на България държава. Това ако си българин, де.

БЕЗРОДНИК!

Сборная русских мудаков - алкохоликов, пошла нахуй к ебени матери

Сборная алкоголиков и мухоебов

Всичко руско е гнусно, говно..