Седем месеца затвор за двукратен олимпийски шампион

Петер Нортхуг прие присъдата и призна, че има нужда от коренна промяна в живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зоба не прощава! Рано или късно живота без него е тежък, ставаш никой с пари ,,,,,,,,евентуално.

Ех Пешо, стани български гражданин бе момче.

А Ставински?

Какво Стависки, той е руснак живеещ в България.

Ами нали е "братушка" как да го вкараме в затвора

0

Защо Русия го измъкнаха от страната и не искат да го върнат? Уби едно дете и погуби бъдещето на друго, мръсният наркоман и пияница.

Този не беше ли астматик? Не е ли взимал кокаинеца като лекарство..... Или тия минаваха само пред допингаджиите.....

Това е пример за ПРЕВАНТИВНОСТ. Преди да УБИЕ някого е "посъветван" да си преосмисли начина си на живот. А нека видим как е при нас - Явор Бахаров с процедурни хватки иска да ни убеди, а най-вече лъже себе си, че е НЕВИНЕН. Да не говорим за оня, който уби Милен Цветков. И това са последните примери. Ако се заровим надълбоко...

Някой май трябва да си пие хапчетата. Той получи смешно наказание и няма от какво да се крие. А самата Русия не ги обича такива като него, които се състезават за други страни.

0

Ако тпябва да сме честни, Дрегер ДръгТест 5000 е известен със свръхчувствителността си и неточните показания - дори когато човекът е приел нещо преди няколко дни, излиза позитивен, като дори изкарва, че си на амфета, ако употребяваш оппеделени SSRI антидепресанти. Дрегер 5000 се ползва само в няколко американски щата, няколко държави от латинска Америка, няколко бивши съветски републики и в България, но в никоя друга нормална държава, защото е известно колко неточни резултати дава.

отдавна /от преди 7-8 години / Стависки и Албена Денкова живеят в Русия.

осъдиха за допинг за астматици, целият норвежки отбор по биатлон и ски бягане един по един ще ги съдят за нещо друго.

Ако си на антидепресанти също е АБСОЛЮТНО забранено да шофираш. Има още стотици лекарства, за които шофирането също е забраненено или айде препоръчително да не шофираш. Това го пише в листовките за употреба. Това, че няма качествени дрегери за наркотици не те освобождава от отговорността да НЕ шофираш като си се напушил.

0

Бъркаш се с антидепресантите от първо поколение, при SSRI няма никакви ограничения при шофиране.