Сексистски скандали в автомобилизма

Жените не са доволни от разделението в моторните спортове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея пък, къде са тръгнали да се нареждат между хората.

Все си мисля, че е сегрегация, ама айде ...

Колоездачи, шофьори състезатели, скиори, голф, фехтовка имат само бели хора. Негрите също са хора.

То в един момент най-добрият рапер беше бял (Еминем), най-добрият голфер беше негър (Тайгър Уудс), най-високият баскетболист в НБА беше китаец (не му знам името) ... Хамилтън е негър ... Та има си и черни.

Да бе ама мъжете тежат повече от жените. Ако са в един и същ шампионат жените като по леки ще имат предимство. Ако един състезател в топ форма е 70 кила, то състезателка би била 50. В спорт, в който всеки килограм по малко е важен това би дало на жената предимство.

Те колите си имат баласт. Това не са коне. Иначе има и дребни мъже. Жокеите не всички са жени.

Нека да питат колко килограма свалят състезателите за едно състезани от Ф1 и тогава да говорят, че това не бил силов спорт.

Тогава Формула 1 от високо рисков спорт ще се превърне в самоубийствен.

Я марш обратно в кухнята! И върни ключовете от колата.

От доста време се чудя, защо шахматът е разделен на мъжки иженски и никой не се обявява против това разделение?! Жените признават, че са по-тъпи ли?! Иначе се събличат за всякакви акции, ама за шаха - никой дума не обелва?!

Никой ниокга не е спирал жените и децата да играят в по-силните групи, но повечето там нямат шанс и затова са създадени отделни първенста за тях - за да се състезават с равностойни. Антоанета Стефанова като беше на 9 ме би в последния кръг на градското на София, когато аз бях на 13. И взе еднолично второ място. Тогава май само Дочев беше с половин точка пред нея. Юдит Полгар също не играеше по женски турнири. Тя беше стигнала 8 (първата жена в топ 10). Текущата световна шампионка е 87-ма в мъжката ранглиста. Няма доказателства, че жените и мъжете имат еднакви рефлекси и мозък, използван за шофирането. Ако могат да се класират, нека се съзтезават. Ако не, най-добре да си имат отделни първенства.

jingiby

Жена шофьор, негър скиор и евреин миньор нЕма...