17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво им завиждате на спортистите? Тренират от деца и към 30-35 приключват с кариерата си, гледат да изкарат нещо до старини да стигне. Повечето когато приключат със спорта са в такова състояние на тялото, каквото вие ще имате на 55-60. Коленете, гърба, при футболистите епилепсии и деменция на по 60 години. Имам приятелка бивша художествена гимнастичка, която приключи на 18 със спорта и на 20 бе в такова състояние на гръб и стави, че трудно минава и половин километър пеша. За тичане, качване на планини и прочее и дума не може да става. Имам приятелка, която бе тренирала гребане, на която са и давали такива гадости, че на 26 и никнеше брада и всеки ден си чистеше иначе красивото лице. Една до скоро активна сприньорка чак имаше изкривявания на костите на лицето, а бе красива като манекенка. Пак заради зоб.

Секссимвол? Направо си е грозна.

Откакто руски и украински проститутки бяха допуснати в тениса се заговори за секс-символи. А при Щефи Граф и Навратилова се играеше яко.

Ти пък тези два коня ли избра пример? Лесбийка ли ти е пример в тениса? Моника Селеш по-лошо ли играеше, а бе красива като филмова звезда?

Монка Селеш красива...буахахахахаха, тая грозна румънка била красива...е ти страшен вкус имаш няма що... Сред жените тенисистки хубавици общо взето няма, Мартина Хингис беше хубавичка, Ана Иванович, има и някои други тук таме, но като цяло са кобили, с бедра на римски легионери и измъчени изкорубени физиономии, като на повечето спортистки, в спортове, в които се изискват големи физически усилия.

tonk11

Е баш па Селеш ли намери да кажеш, че е красива? Ти с колко диоптъра си?

tonk11

Ами трудно ще наречеш Граф и Навратилова секссимвол нали?

От коментарите човек ще си помисли, че тука всички бачкат за добра дума от шефа и намигване от секретарката. Може и грамота при особен успех... :)))

Чак секссимвол не е, ама като навикнеш на големи... тениси и после пропускаш малките.

Хубавица - да е жива и здрава.

Малииии, къф секс ша прайм довечера !!!!!

Хващай мотиката и на доматите. А може и да доиш крави.

Ма то винаги е било така. Големите на АТП250 не играят. Просто е. И не е само заради парите!

На Ли ,известната китайска тенисистка,беше казала,че няй.много я мотивират нулите в чековете...

и аз нещо нямам мотивация да работя на заплата

Меркантилен миндил!

Мирише ми на мокра кака.

какви срамотий говорите!!!

Ако свалиш гащичките - може и да те мотивираме...

тая се чука с негри, въобще не ме интересува

А бугарките с циганой

Може да се пробва в порно-индустрията :)

Аз па нема я пропусна. 60% да топнем пак се зачита.

Ако и го топнеш два пръста-брой,ли се?

Кой я определи за секс символ тази пъпчивка?

сус бре!

Типично за украинка!! Нищо ново!!

Първо, не е някакъв секссимвол и умопомрачителна красавица. Второ, в Украйна далеч по-красиви от нея моми - с лопата да ги ринеш. Трето, няма да прокопса като платена проститутка

Longines

Ами,да ходи да се снима в Hustler!

Свитолина никога не е минавала за сексимвол, в момента не е гадже на Гаел Монфис и не на последно място обяснява доста по-различно ситуацията от това, което сте извели в заглавието. Автора на тази "сензация" дали някога се е пробвал на IQ тест?