17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kenn1111

Ми да последва примера на онзи другия сексимвол дето се ожени за певеца.Все пак е нещо като неможе на корта да го покаже другаде.

Тая мадама е родена за сехс, не са тенис корт.

Момичето освен ,че е красиво е и умно вземайки това решение. А как постъпва секссимвола при мъжете - Григолета Монакска. Излага се като хасковски кифладжия.

Това го праскам 24/12,364

Екстра чукарачка

А случайно да знаете защо секссимвола с ангелското лице и тялото на нимфа е сама, да не би само ваш Гришо да е мъж, няма ли други? Или само вие я харесвате, но не можете да я стигнете?

Нашият Гришо нещо се завъртя около това ангелско лице и тяло на нимфа,но се преонтира към амортизираните от яздене кобили.Грешен избор,а от тук и грешки в тениса.Като не знаеш къде да си хвърляш хайвера...

бате ви Гришо, знае си той работата! Никол може да пее още 20-30 години ( и да прави пари), а Бушар-та е вече почти пенсионер с няколко милки. Просто не могат да се сравняват.

Жестока е, ЖЕЕЕСТООКА !!!!

за английската дума "клей" си има дума на български - "глина" - става дума за глинени или червени кортове - родоотстъпничеството, некомпетентността и неграмотността се вихрят....

Абе папагал...думата си е точно клей зашото превода не е буквален а е спортен термин...кау...н Тя и компютър е чужда ама я ползваш

В България, хората, които се занимаваме с тенис го наричаме "червено". Ползваме и други думи за въпросната настилка - шамот и сгурия. Думата "клей" я въведоха феновете на Григор, но те скоро ще изчезнат.

не е срамно да каже, че останах без кожа, защото като плебей такава жена иначе на живо няма да видя!! напълно съм съгласен с коментарите по-долу за Гришо, но знаели човек дали харесва жени или застаряващи и грозни му плащат за ПР.

Гришока си е малко тъпо парче. Вместо да язди това необуздано буйно, секси, младо парче, той го вири на баба си Никол?

Поне да беше написал, че тя осъди миналата година USTA (американската тенис асоциация). Според нейните нейните адвокати организаторите на US Open са се съгласили извън съда на "мултимилионна" сделка". Сигурно това има нещо с решението и...