17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен е виновно пълнолунието и ретроградният Меркурий ,че Литекс са толкова зле!

Сектор Г СЕКТОР Я СЕКТОР 52 ВСИЧКИ ВЪН 4 ДЕВИЗИЯ И ТЕ ТАКА

Преди много години Гришата искаше да взема ЦСКА. Тогава генералите му казаха директно,че е още малък за цска. И какво стана сега?

че ви няма. Ами гугутки сладки изкарайте няколко милиона и управлявайте. Кой плаща той поръчва музиката,фенове.

Армейци от "Сектор Г", избрахте преди време грешният пигмей тире! Подаваме ръка и заедно да си върнем "Армията" на ЦСКА 1948- ма! Само ЦСКА!

ГРАД ЛОВЕЧ Е градът на ЛЮЛЯЦИТЕ

Изпотрябвали са му на Чавекс (Чавдар + Литекс) софийски наркомани. Феновете на цецка трябваше да протестират, когато Ганчев им закри клуба и преименува Литекс на цска. Те бойкотирали щото били слаби..... да припознаят друг отбор, като не ги кефи тоя.....

Вчера война, днес бойкот, утре БАНКРОТ!!!

Тука новината е, че мутренската карикатура може да пише...Ама то пък, все ще намери някой да пише, вместо него

Името ЦСКА означава-централен спортен клуб на армията. Гриша Ганчев ли е министър на отбраната. или има частна армия?

А едни други да не би пък да са преки наследници на Апостола?

ГГ щял да отговаря писмено...... Мче той може ли да пише? Припсове, това като "да чакаш от умрел писмо".... Бухахахааа.......

Колкото той може да пише, толкова и наркоманите, набедени за фенове, могат да четат, ще си комуникират посвоему.

Ами то...не се сещам за по-добра новина. От това може да спечели само футбола. Току виж на стадиона започнали да идват и нормални хора. Сега какво е? Ако ти се ходи на стадиона, за всеки случай е добра да имаш каска, щит, електрошок и противогаз.

Няма отбор с толкова тъпи фенове. И това е нормално като тарторите им са с прякори като Животното. Те дори един слоган не може да измислят - "Винаги ще бъдем високо над вас". WTF???

Ами какво означава - един "путьо" журналист ги нарече колос, колос на тъпнята разбира се, както стана ясно от последните им изяви.

Ако Ганчев, каже чао на свинете, те отиват в Б окръжна група. Ако съм на Ганчев веднага зарязвам неблагодарните свине.

нещо за бруталния расизъм в центъра на европейска столица ще кажете ли?

От какъв зор Гриша Ганчев (или който и да е) ще дава обяснения на "фенове"??? Отборът е частна фирма, собственост на Ганчев, и Ганчев дава парите за всичко - за издръжка на отбора, заплати, разходи по стадиона и така нататък. Когато "феновете" започнат да плащат заплати, и да издържат отбора, да дават пари за стадиони и т.н. - тогава може да искат обяснения... докато не дават пари - никой нищо не е длъжен да им обяснява.

Ами те феновете плащат заплати, нали купуват билети, карти и фланелки! На първо място футбола е игра за феновете. Отбор с празен стадион е обречен.

" Отбор с празен стадион е обречен." Пълна ЛЪЖА! Примери за това са СлаБия (с трима фена) и Цинганорец (с платените с кремвирши "фенове")

До ректор Г-е , ми сложете си, по-точно турете си, още едно Тире!

Докога ще ни ебат говедата?

Като не сте доволни ходете на мачове на ЦСКА -48. Там поне няма да изпитвате горчивия привкус, че гледате Литекс.

"Гейфанзива" за пореден път си позволява да дерибейства и разединява сектор "Г". Крайно време е истинските цесекари да им покажат среден пръст! Да, положението в отбора не е розово, но ако Гришата се оттегли, ще си ритаме в А окръжна!

ЗАКРИВАЙ!

Литературен бисер! Направо литературен диамант! Не ти трябва да четеш "Каренина на Пушкин".