17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Дерменджиев Вие имате права да избирате 11-те които да играят. Нивото на нашите футболисти е на нивото на съперниците ни. Следователно вашия избор и мотивацията на момчетата е вашата отговорност за загубите. Защо когато на терена е Д.Илиев не е и Бирсент Карагерен? - Елементарно Уотсън.

Махай се бе смешник

Този човек какви ги говори? Ние сме жалки, имаме национален отбор от футболисти с умения на 10 годишни. Докато другите тренират, нашите са по чалготеките, рисуват се като ..... и са мегавелики в уредено първенство. Вчера беше просто поредната излагация, на моменти се чудех дали не гледам филма "Любимец 13", така се спъваха в топката. А за тактика и скорост - какво изобщо е това?

Глипак

Не обвинявам Дерменджиев, с него без него - същото, не е той проблема. Въпроса ми е за търпението. Търпение е 2 години, 4 години, 5 дори! Тази изродщина с националния продължава вече близо 20 години! Това е цял живот за един млад човек. За какво търпение говорим тук? За това, че един алкохолик или авера му престъпник са се вкопчили във властта и не пускат, а държавата е обърнала гръб на спорта ГЕНЕРАЛНО. Рибата се вмирисва от към главата, за съжаление поговорката е валидна и тук.

Толкова може един народ без амбиции и задружност. 0.

В тоя човек няма живот. Прилича на мърталоз.

На 65 години е човекът. Други на неговите години отдавна са на пенсия и си гледат внуците. Какво още да очакваме от него? Прави ми впечатление, че дори и да имат потенциал да се надиграват с някои отбори, просто футболистите ни нямат идея как да го направят. Не са научени в клубовете как да го правят и всичко е оставено единствено на случая или късмета. А той с научени и добре подготвени физически отбори все по-рядко може да е на наша страна. Резултатът се вижда.

Дерменджиев ,Ви е сте съвършен гьонсурат,завършен дебил и уникален некадърник! Вие сте мекотело лишено от чест и достойнство! Призовавам Ви,ако поне е останало малко смелост,бъдете така добър НЕЗАБАВНО да хвърлите своята оставка !! НЕЗАБАВНО!

Омитай си крушите,бе гадняр!Колко да те чакаме?Докато ми цъфнат налъмите ли?!

Ехххх дедко-само като те погледна и ми е ясно с колко и кога ще загубим-и ти като като останалите 11 гъзосерци-не ставате това е не ставате

Да търпим чичо Гошо поне още пет години ,за да си взима заплатата.Неадекватник.

Се с нас? 30г.все търпим и нищо!

Лично теб не можем да изтърпим.От 7мача една победа и пет загуби и то от отбори от нашата черга.

PEYTSCH

Защо ли не ми се смее...?

В който и БГ град да отидеш , ако искаш да разбереш кой е местния силовак , просто попитай , кой е сайбията на местния футболен отбор

Tова е резултатът от 30 годишното управление на мутрите във всички нива на родния футбол. Чалга манталитет , простотия , ниски хоризонти,

къде повече търпение бе плъх? 30 г не стигат ли?

Не се мъчете! Вие за нищо не ставате..

Ми да,колкото по-дълго време си взимаш заплатката,толкова по-добре !Успехите ще дойдат след има-няма 10 годинки !