17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Желязков не трябва да напуска. За подмладяване на отбора трябва време и поне малко търпение.

Този изобщо не трябваше да е треньор. Такъв срам никога не сме брали на състезание. Треньор трябва да е Марин Стоев, Радостин Стойчев може и Пламен Константинов.

А волейболният Боби Михайлов (Любо Ганев) кога???

Taka e Ники, с такива лайнета толкова!

Трябва да подаде Любо Ганев.Добър волейболист,но слаб ръководител ,гледа си само частния интерес.

Тези ни треньори имат ли дипломи и кой им ги дава. Стойността им -100000000. Нямаме спорт освен худ. гимн дето става за нещо. Има нещо тежко грешно и то от детската градина и цялата нагаждаческа система в държавата.

Много закъснея.....

Полека лека си отиват всички спортове от БГ.... Жална ни майка....

а като дойдат отговорните мачове се усират. Това да изграждаш отбора около келемето на Владо Николов което е без никакъв опит е или връзкарство или пълно скудоумие. Сянката на Инжинера дълго ще тежи върху волейбола ни.

Ники е готин, но такъв му е матриала, какво да направи той...

Проблемът на българския спорт е че отборите имат селекционери, а не трньори. Каквито и да избират, ако не тренират както трабва нищо не става.

Кофициента за победа на Мексико този мач е бил 15. Хубаво ще е да се провери кой е залагал за тази победа и свързан ли е по някакъв начин с отбора - треньор, играчи, шефове във федерацията.....

Дебелият Ганев начело на федерацията е за убиване и трябва незабавно да си тръгне

Да викат Найден Найденов. С него стигнахме най големия възход. И когато бяхме на върха го махнаха и сложиха Пранди.

Тоя ли нагаждач

То е ясно, че ще е някой лизач на инженерски мъде.

Инжинер Данчо и аватара му Любчо Ганчо постигнаха целта си - окончателно ликвидираха волейбола ни. А бяхме светона сила.... И сега сигурно видните "патриоти" ще кажат, че "предателите" Казийски и Стойчев са виновни. С Перуката във футбола и Данчо§Ганчо във волейбола ни чакат все по-големи дъна.

Невежа предлага тул упа Стоев за треньор. Треньор може да е Радостин Стойчев или Пламен

Стойчев вече веднъж продаде България на Италия., убеди Казийски да се откаже от националния. Пламен вече беше и в два гейма не излизаше с един и същи състав…

КАзийски и Стойчев се опитаха да махнат мафията, но мафията победи и ни докара до тук.

Май пранди е знаел на къде духа вятъра.

Любомир Ганев трябва да си тръгне и то много отдавна.

При цялото ми уважение към Ники Желязков като играч, очевидно не става за треньор .. С него в Лигата на нациите завършихме на 14то място от 16 отбора, а преди не много дълго време бяхме във финалната четворка.. А на Световното бяхме боксова круша и паднахме даже от Мексико. Няма как да остане треньор

Да идва Марто Стоев и по 200 сервиса на калпак на тренировка. Може и Нешка Робева да присъства като наблюдател....

По минусите ще ги познаете ;)

Завалията, направо не му се мисли, ако не му приемат оставката.. Някога българите се тревожели за родината и обществото при неуспех, сега - за местенцето на хранилката.

Че тези, а и разни подобни "национали" от други спортове да се замислят добре, особено когато друнчат пари от нас данъкоплатците, дали заслужава да харчиме пари по тях. Очевидно за тях е ок, но има доста по-належащи нужди. Преценете добре дали заслужавате да продължим да инвестираме във вас!

Мартин Стоев е човекът за излизане от кризата.

Жалко за волейбола. Единственият колективен спорт, в който трайно бяхме в Топ 10 на света (че даже до Топ 5). И само за има-няма 10-15 години всичко отиде по дяволите. Мексико да ни бие?! Те до оня ден нямаха играч над 1.60м..май наистина вървим към закриване на спорта и държавата.

да не я подава като курнелия и ония от дб?

Да не забравяме топа - сър боби михайлов

КАто Боко Тиквата я подава.