17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля,че скръбната вест е причина за този резултат. Двубоят беше напълно равностоен и на терена Циципас беше достоен съперник за купата . Просто Ноле притежава някаква неземна воля и психическа устойчивост. Браво и на двамата!

ТОЙ НАРЕЧЕ МЕДВЕДЕВ ШИБАН РУСНАК, А МАМАЙКА МУ НА ТОЗИ МЕЛЕЗ Е РУСКИНЯ, ПОЗНАВАМ БЪЛГАРСКИ ЖЕНЕНИ ЗА ГЪРЦИ КОИТО НАСТРОЙВАТ ДЕЦАТА СИ ДА МРАЗЯТ МАЙКИТЕ СИ

Този който му е казал пет минути преди финала е луд! Ако изобщо са му казали точно преди финала разбира се!

Що да е луд бе. Заради един турнир ли? Аре стига глупости, има много по важни неща.

Умряла е баба му докато прави секс с деда му ... ЛОЛ !!!

Смешник

Великолепно се представи

Моите съболезнования. Отлично се представи Стефанос на целия турнир, но просто Ноле е непобедим

Ноле, освен изключителен спортист е високоинтелигентен човек. Говори свободно английски, френски, немски и италиански езици, финансира училища в Сърбия, изгражда образователни и спортни центрове с пари от фондацията си. Затова е велик и част от историята на Сърбия, тениса и света!

Да добавя: покрай пандемията дари по 1 мил.евро на Италия и толкова на Сърбия. Голям човек и сърце!

Стефанос, моите съболезнования! Трудно е да губиш близки и любими хора... Ако бях на неговото място, също нямаше да искам да скрият от мен новината, пък било и преди важния мач. Ще искам част от мен да се моли за нея в този момент, когато душата и пътува към вечността... Наистина, както той самият казва, има по-важни неща от един тенис мач. И това е неговото основно послание, а не това, че е изгубил мача заради смъртта на баба си, не видях някъде да използва това като оправдание. Във всеки случай Циципас игра достойно и дава сериозни заявки, респект! Иначе, аз бях за Джокович. Много ми се иска да изпревари Надал по брой титли, та заради това съм за него

Страхотен мач като за финал. Колкото до бабата нека да тежи на съвестта на съобщилия вестта. Стефанос има страхотна техника и скоро ще триумфира. Просто му липсва психиката на Новак. А това, че някой не харесва Новак си е негов проблем. Щом им харесва да ближат рани нека да си го мразят. А той ще остане в историята на тениса сред великите.

Цицата се представи отлично , победи Зверев , също втория в света-Медведев и водеше в първите два сета на пъривия в света и за всички времена. А е само на 22г.

Гришо може да бие Цицата. Но не иска

умряла бабата 5 минути преди края на мача като е разбрала вече ,че няма победа той и Цицата не беше много добре на края така е загубата винаги боли.

Глупак, жената наистина е умряла! Не се ебавай с починали хора

Всъщност Новак разклати Стефанос. Ако гъркът бе победил, ролята на бабата щеше да е положителна. Сега е отрицателна ...

И кой пък ще му каже такова нещо тооочно 5 мин. преди началото на мача??? И той какво, осъзал го е чак след 2 сета ли?

каква глупост!

Е, починала е бабата, ама до третия сет като му вървеше играта, не се сещаше много за баба си. Като го нагъна ноле и тогава се сети за бабата

Ноле е най- големия шампион в съвременния тенис. Недолюбван от организатори, медии и публика заради сръбската си националност и заради каузите, които защитава. Примерите са много, даже и днес част от публиката показа ужасно неуважение и не стана на сръбския химн. Да не говорим за Ю ес оупън и Уимбълдън, където западняците не могат да преживеят, че сърбин, балканец, православен, мачка техните фаворити. Въпреки това Ноле пречупва съперниците си с непробиваема психика и майсторство в играта. В решителните моменти не трепва. Така беше и днес. Най- добрият си, майсторе! Поздравления и за Стефанос, беше достоен съперник на най- добрия.

Ноле е най-големият блъскач на топката и само медведев може да да му е опонент по този тъп начин на игра но след като е важно само кинтите ще е така

Гледай си работата! Медведев е най-добрия, но му е все тая дали ще спечели! Само той може да ги смачка големите и ме е яд, че се държи като недорасляк! А Джокович си спечели мача честно и почтено, със страхотна игра. Циципас просто нямаше ден, иначе е адски мотивиран. Това си беше страхотен мач за финал. И двамата играха превъзходно!

Циципас да не би да не е "балканец, православен...: Или не знаеш, че гърците също са православни. Да не говорим, че той е полу руснак... Нещо тезата ти издижа отвсякъде.

Не разбирам такива коравосърдечни хора като Цици. Казват му че баба му умряла точно на загрявката , и той вместо да се откаже от мача, излиза , че и играе цели пет сета! Това не е човек!

Да се откаже от мача?!!!! Надявам се да си надрусан или да си забравил да си пиеш хапчетата! Баба му няма да се върне, в такъв момент най-доброто, което може да направи, е да спечели мача!

Ти обаче си надрусан! И си тъп, тъп та дрънкаш! Я сега ми обасни , кой преди мача ще отиде и ще му каже, че баба му е умряла? Няма ли да изчака, да свърши мача?

Почна се! И кой го информира точно преди мача? Да, Ноле го е извикал и му е козал, че баба му е умряла. Той се е ядосал и го размазва първите два гейма. После му става мъчно! А как искаше да посвети титлата на баба си. Майтап си правите ! Ей Цица, баба ти току що умря!

Wow, кретените се събудиха за осерат и тази новина. Комплвксирани мизерни нерези

Коя баба? Руската или гръцката?

Първосигнално и аз си зададох същия въпрос, надали обаче повечето знаят, че на Циципас майка му е рускиня.

Едва ли някой ще го информира за това точно преди финала. Ако беше толкова разстроен, колкото при награждаването, нямаше въобще да може да играе.

тук наистина изглежда много тъжен, не просто като победен. Все едно, Бог да я прости баба му. Мисля, че му предстоят много успехи!

Браво Ноле!! От "полу загубен" мач да изковеш меча на победата е повече от достойно, покоряващо и вдъхващо смелост, надежда и ярък пример за подражание!! Б Р А В О !!

Тоя грозен смешник и толерантност и култура!? Като на свинче - звънче му приляга културата!

определено звучите и толерантно и културено :)

В първите два гейма,баба му не беше починала

едното няма общо с другото - много простотия има в хората

Знаем ги тези византийски номера!

kgoranov

Никой не е казал че това е повлияло на мача