Серина Уилямс каза "край", оттегля се от голямата сцена след US Open

Тя ще слезе от голямата сцена като една от най-великите спортистки в историята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да мре ДЯВОЛ- маймуната... Като убият негър маймуна, СПАСЯВАТ България и САЩ.... АКо имаш ИЗЛИШНА храна никога НЕ я давай на негри.... Ако дадеш храна на кучета и котки, те ще ядат и ще си отидат.. А ако дадеш храна на негри ДЯВОЛ маймуни, тия ще поискат да ти ОТКРАДНАТ всичката храна, Къщата, Работата и Парите и да ти ЗАВЗЕМАТ държавата... Мачкай всякакви негри и черни котки.. Гангстерски Рай, означава рай за негри- маймуни... А Рай за БЪЛГАРИ е там където НЯМА негри маймуни, араби и китайци.. НЯМА да има и кой да ЛЪЖЕ разни идиоти, да стават Предатели и да крадат от други българи Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Не ми се мисли какво тръшкане, рев и обвинения в расизъм ще падне ако не спечели ...

Тя не взема допинг..

Да се пробва в американския футбол параметрите ги има

Чудесно. Да си инсталира хуй ако ще.

Оуу, каква добра новина. Толкова да не мога да понасям тая анаболна самовлюбена буца...

Така като я гледам може да пробва борба мъже да играе. Не прилича на девойна за тенис, но за борец си е точно.

Много хубава новина. Радваме, че няма да я показвате.....или ако я показвате слагайте +18

Все едно е щерка на крушовската биволица

Нашата е бяла, порода българска. А брат уилямс е от някоя африканска махала

Ли навремето Гришо я мандръсал?

бате Гришо мандръса арни гаджета. Не мога да повярвам, че си е лягал с животни та дори и говорещи да са те.

Каквато и да е, фактите говорят едно,че една от най-великите в женският тенис.

Внимавайте със зоба...

Оно е муж бе!

Ного ясно бате, че тоя бик не мое спечели повече и пръдня.

Беше ясно, че няма да се завърне по най-добрия начин след бременността си

Не беше ясно. Раждането и мина с усложнение. Вместо естествено раждане се е наложило секцио и сместо бързо връшане на формата стана бавно възстановяване и не можа да стигне нивото преди раждането. Беше получила емболия, едва я спасиха.

Едно раждане и приключи. Да се радва, че е жива ! Чудя се дали си проклиня детето, че и прецака кариерата. Дали би си разменила детето за още няколко титли от шлема.

Мария Шарапова я спукаха от санкции щото била взимала дрога, а на практика щото е рускиня. а Серина е чиста кат' моминска сълза налЕ...? Дейба таз велика 250 годишна държавица дейба, дет' се опитва да казва на света какво да прави.

Се Ганьо смей се. Ти си за смях,тя си има милиони а ти ще се чудиш как да изкараш зимата

А ти кат' не се смееш по всяка вероятност и ти с милиони, ама гомна... Най ви обичкам вас- евроатлантическите индивиди, от новото нормално...

Явно са въвели нови допинг проби и затова се оттегля

да бере банани тва нещо

Слава Богу!

Тази е по-хубава и от Майк Тайсън, а жиголото Григор Димитров й е бил любовник

Да не са въвели нови тестове за анаболи?

Маските падат!!! Защо не го отразявате????

Щото е важно само за убитаците

Нищо, че не я харесвам, тя е една от най-популярните топ спортисти в цял свят от над 20 години! Изисква се невероятна дисциплина, хъс и отдаденост към тениса да доминираш повече от 2 десетилетия с или без зоб. Това трябва да и се признае. На добър час Серина!

Иска се и яко зобене! То ти това не го броиш, нали? Само и виж телосложението! Нормална жена ли е това, щото за мен това е мутант от научно фантастичен филм!

Всички зобят! Въпросът е дали ще ги хванат! Разбира се, някой са богопомазани и антидопинговата организация си затваря очите! Особено американците във всички спортове!

Направо рус и постоянство. А дали ти е известно, че тази 20 години е на допинг. За допинг съдят само руснаци. На американците се дават много спешъл разрешение, че спешно и се разрешават допингови препарати , по здравословни проблеми. Е за това е добра. А стига американски приказки А Сънчо. Това е за дебили

Отдавна беше ясно, че няма да успее да се завърне успешно.

Ако тази беше електроцентрала, а химията дето се блъскаше с нея беше ток, щеше да има достатъчно , за да захрани цялата слънчева система с ток

дреме ти на шнура

Ще я окъсат фармакологичните компании за зоб...

Всъщност, след нея светът ще стане по - малко стероиден, а и по - красив и бял !!!

Вервай си...

На 40+ е крайно време да престанеш да издевателстваш над черния си дроб, ако искаш да видиш децата си пораснали.