17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже Господи, Исусе Христе! Какво проникновение... :D

Много точен коментар Благодаря за споделянето!

Сесил браво за истината

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ТАЗИ СТАТИЯ! Сесил, ти ме изуми с тази смелост да кажеш истината на света. Свалям ти шапка до земи!

Голям спортист - малък човек Жалка балканска история

а българският си седи с телефона на изтъркания диван в кочината и бълва злъч

а ти какъв си бе мангал прост

целия свят разбра, че цялата история около Джокович е политическа. Само, че е под менторството на либерастите на дядо Джо, ако някой си мисли че в Австралия някой решава без сащ много се лъже. Браво на Сесил, дано има повече смелчаци като нея, щото освен мижитурки вече е рядкост да видиш смел и почтен човек. Веднага бива смачкван от машината на подлизурките. Много смело момиче.

Браво, не е за вярване че в света на тениса има такива свободомислещи хора, надявам се да не бъде преследвана за откритото си мнение от безгръбначните мижитурки. Впрочем света е на това дередже защото не спираме безгръбначите, заедно, обединени, тези хора са тумора на обществото.

И като ходи да участваш 12 години на турнира в Австралия, кво постигна ма, че ми се перчиш толкова!?!? Ходила да си развява г..а само. Обаче самочувствието й като на Серена Уилямс. Ти, която се отказа от България и се продаде на чуждите, щото си мислеше, че ще станеш номер 1. Хаха, жалка смешница си ти! Въобще незнам защо за ти обърнали толкова внимание, че цяла статия ти посветили. Д.р.и.с.л.а!

серена ъилямс е с медицинско изключение и си взема анаболи съвсем легално, щото е политически удобна, а ти какво постигна като се изсра тук във форума, нещастник скапан, освен да плюеш по честните хора друго какво си постигнал да тъ в г'за дебилски.

А кой си ти и какво си постигнал бе, смешник? Тя 12 години е играла на такива турнири, което означава, че е била между най-добрите в света. И има право на мнение - като човек, който е запознат с "кухнята" на такива турнири.

Сравнението й с офис работата показва тотално неразбиране и хвърля съмнение относно достоверността и на останалите точки. Лапетата и пиклите не се замесват в скандали, обяснени с бременност. Ползва случая да "блесне". Можеше и без включването й.

Абе не съм експерт, ама доколкото знам тази е българка с Български паспорт. Освен ако не бъркам някъде. Та българският паспорт ти дава право да пътуваш за Австралия БЕЗ ВИЗА. Малко ми е страмно, защото от написаното човек си мисли, че тя има опит в попълването на виза за Австралия.

Я провери пак за визата! Ще ти платя билета ско можеш да влезнеш без виза в Австралия. Но даже и да е така, Сесил споделя опит оот времето, когато е посещавала страната 2015-2019. Чети И провери преди да коментираш.

The eVisitor is issued free of charge and allows the holder to visit Australia for unlimited times, up to 3 months per visit, in a 12-month period for tourism or business purposes. At the time of travel to, and entry into, Australia, all holders of an eVisitor must be free from tuberculosis and must not have any criminal convictions for which the sentence or sentences (whether served or not) total 12 months or more. Ма много сложно да изкараш виза. Аз ще ти дам пари ако успееш да изкараш виза за Америка по-бързо. И да подчертая пише бизнес.

Но не и ако получаваш пари в Австралия. Написано е ясно в статията.

И ти си страМнен

Браво на Сесил! Не всични са безгръбначни!

А някои като баща й убиват хора на пътя и се измъкват, после дори влизат в поитиката и участват в протестите, въпреки че са си доста близки с мафията или може би точно заради това

Много ясно, че казахстанката така е написала за сърбина. Все пак и двамата живеят в античовешки гнусни сатрапии, подлоги на Русия. В тези държави начинът на мислене е безвъзвратно изкривен.

е бил Айнщайн за тебе, прав!

Ти стига да видиш "сестрите" Уилямс и няма смисъл да говорим повече. Умряла работа

Новак е първият човек в историята, който преминава през политически съдебен процес заради неговите виждания и разбирания за ваксината. Политически процес за неговия ваксинационен статус без абсолютно никакви реални доказателста . Никой дори не оспорва валидното му медицинско освобождаване.

Когато Джокович прочел в официалните правила "No one can enter Australia unvaccinated", бил разбрал "Number 1 can enter Australia unvaccinated". Та затова е цялата тази сага...

Мила Сесил, написа ли и писмо на Токаев с твоите разбирания за свобода и справедливост?! Защото малко лицемерно ми изглежда ти да ни поучаваш какво е то свобода и в същото време си избрала да представляваш авторитарна система, където до вчера стреляха на месо без съд и присъда.. Или за теб свобода на словото, свобода да протестираш, свобода на избор нищо не значат?!?! Айде кака малко у лево.

Куо речи? Не съм чувал някой да е осъдил семейство Кенеди преди да ги затрият до 9-то коляно.

ама верно ли Сесил е написала това?

Кой ли е тоя "честния" топ тенисист, дето взема допинг на корта и така бие будалите, които разчитат на тренировки и собствени възможности ? Не е ли онзи, дето се изказа против Джокович ? Някой си вечно назобен Надалчо.... Колко ли е ваксиниран и той ? Щом разчита на подсилващи субстанции... Аман от лицемерни и алчни мишоци !!!

То е ясно че взима допинг. Неслучайно Сесил му споменава случая. И казва че и други топ тенисисти вземат. Погледнате на наш Гришо телосложението и го сравнете с Ноле или Рафа. То си личи че те се друсат, а нашия не. След това - колко велики били. Ама са с допинг. Понякога уж имат контузии, но реално се чистят от допинг. Браво на Сесил на гитиният и честен пост!

Хаха, пълна селянка!! 1во - Необразована - и неграмотна - не знае дори елементарни думи - НЕ Е "ЛАПЕ" ... А "ХЛАПЕ"... Но нека спра до тук с нейната неграмотност. Прост факт - Джокович ЛЪЖЕ на Декларациите за пътуване - САМО този факт е достатъчен, да го изритат от Австралия. За Ковид теста лъже и за какво ли не. Ето затова - е Тъп Тарикат. Не че не иска ваксина ... Не бъркайте тези неща.

А ти си поредният ни нашенски визов експерт....хахаха Нещастниците нямате край ! ..

Браво, Сесил

Убодените с две игли овси, дето вече не ги смятат за ваксинирани яростно бранят австралийския фашизъм.

+ 100000000000000000 Тия са готови за надзиратели в концлагер...тръпки ме побиват от толкова омраза.

Марадона бог да прости беше като нея в това отношение- зобеше дрога и после се правеше на моралист, социалист, защитник на правата на слабите, и т.н.

Но поне беше … Марадона…не Каратанчева..

Допингова каза своето мнение, но няма да има никакъв ефект, защото момата вече е лъгала и е хваната с допинг. Все едно аз да съм бил в затвора за кражба и да кажа после, че кражбите не са лошо нещо. Кой ли ще ми повярва?

Сменя държави тази, сменя субдтанции, ако може и мозъка си да смени шъ я добре!

Бахти и камилата, не спира да плюе всеки, който дръзне да каже истината. Примери се, че не всеки се ражда овца и мишка като теб. Ето, Сесил е лъвица !

Ти си абсолютен глупак- даже няма смисъл да се спори с теб!!! Лъвица беше като взимаше допинг сега неините изявления ги четеш само ти и дира - света на тениса отдавна е забравил за нея!

Щом може да си го позволи, защо да не сменя ?

Когато зобеше допинг бе супер тази Лейди- от както я хванаха- ….нииищо. И сега с мнение…. Иди ги разбери от каде намират лице да си изказват по морални въпроси….

Уф, аман от булгаристански катили. 100 добрини му направи, веднъж пропусни, и мръсният катър ще те запомни до края на оскотелия си животец с това. Направо настръхвам от мразещи всеки и всичко, вкл. и себе си.... Жалки нещастници !

Ти добра ли си? За Ганьо ли си добра….за мен си второ качество…наивна и глупава…Аз съм много добре и отдавна не живея в Балканската ти страна. Точно заради това лицемерие…и простотия … И злобата идва точно от това лицемерие на тази госпоица, която има уста и лице да говори- въпреки че е г-жа Допингова и няколко пъти си сменя държавата …

Браво, Сесил ! Истинска лъвица си ти, а не мишок като онзи Надал, който се изказа срещу Джокович, при условие, че той взема допинг на корта....и поставя останалите му колеги в неравностойно положение, но то винаги е така: Крадецът най-силно крещи: Дръжте крадеца !!! Като испанския мишок, дето уж бил за правдата, а играе с допинг....

Абе ти нещо не си добре с ориентацията ... какво момиче на 32 ??? Това е вече едно дърто недоразумение в спорта ...

Уф, а ти някога казал ли си за някого нещо хубаво ? Направо тръпки ме побиват от омразата ви. Много ли сте нещастни ? И да, на 32 години, е все още момиче. Аман от идиоти....

Най после да се намери един свестен човек, и да каже истината! Браво, Сесил!

Най после да се намери един свестен човек, и да каже истината! Браво, Сесил!

Най после да се намери един свестен човек, и да каже истината! Браво, Сесил!

Най после да се намери един свестен човек, и да каже истината! Браво, Сесил!

Мила, Сесил...никога не забравяй личният си пример, защото все още има хора, които го помнят. И по-точно примерът на татко ти, който в името на парите даваше на детето си от забранените субстанции. Ти имаше огромен потенциал, но тези две години....Както и да е Вече всичко е минало...Та в момента за номер едно да може, а за другите не - пак всичко е за пари. Дано не надделеят.

Ми тя си го казва, не го крие момичето. Какво има ти да й помниш. Тя си помни. Има отлична памет момичето. Браво за смелостта да каже истината ! Че ми писна от либерастки лозунги и изтръпнали мишки...

"Когато бях пикла" т.е. сега вече не е, т.е не ходи по малка нужда вече?

Т.е. да... Божеееее, слез и си прибери вересиите....

Добре написано. Чак ми се „доплака“ за горките тенисисти-милионери. Колко е труден и велик техният труд в сравнение с труда на другите „обикновени“ хора. Кой ли я е накарал да напише всичко това и срещу какво? В казаното има много истини, особено за организацията на турнира и за стриктността на граничните власти (има много филми за тях в YouTube) но и много субективни заключения, особено за изказванията и поведението на Джокович. Според мен той си е типичен балканец.

Но само според теб.... И не мисли, че всички изказват мнение срещу пари. Явно само твоето безценно мнение е платено.

Чудесно си го написала, Сесил! Всеки ден си мисля, че последните две години живеем в 1933!

Ботоксовото жуже какво изохка по въпроса?

Каратанчева за тениса: “Това не е като да седнеш в офис и да си свършиш проекта на спокойствие, а в почивките да пиеш по едно кафе и да си цъкаш на тела. “ Ето това отношение показва до каква степен някои ‘звезди’ са изгубили връзка с реалността и смятат, че са нещо повече от другите хора. И демонстрира липса на интелект защото и работата по проект в офис, и физическия труд на полето или обекта понякога изискват брутални усилия.

Всичко това е така и политиците верно изперкаха трябва да ги сменим с по-нормални хора навсякъде, но не разбирам защо здрав човек да не се ваксинира по време на пандемия, какъв пример дава, фа мрат хората така ли. Едно време е било норма за спортисти, музиканти, военни и т.н. като пътуваш обикаляш да се ваксинираш, елвис пресли публично се яаксинира срещу полеомелит си спомням. Сега как така всеки сам си преценя като живеем заедни още по близко от птеди

Браво на Сесил! Винаги съм я харесвал и уважавал!

Не съм застъпник на задължителните КОВИД ваксини, но начинът по който Джокович изигра цялата ситуация е типично негов. Може ли някой дори да си представи Федерер в ролята на този циркаджия?! На Джокович, правилата и законите, му се струват тъпи, щото много знае от гурото си, пък и е номер едно в тениса. Смята, че законите не са създадени за да ги спазва, а за да ги заобикаля. Затова и не се бори за промяна на тези закони, а само ги псува “под мустак”. Ако не беше толкова самовлюбен и беше подходил с нужното уважение към законите, можеше пак да си има медицинско изключение и да е в Австралия свободен. Ако пък открито беше бойкотирал турнира като несъгласен със задължителната ваксинация, щеше да получи уважение за твърда позиция и отстояването и, каквото и да му коства това. Вместо това, той решава да се подиграе на цялата система за личен кеф. Поне да беше спазил срока 10-ти декември, когато всеки друг тенисист е трябвало да подаде документи за медицинско изключение за прекаран КОВИД. Той дори и това не иска да спази, а излиза с дата 16-ти. На всичко отгоре и тази дата компрометира с цялостното си държане след това. Не виждам на какво основание могат да го оставят в Австралия! Да, сигурно на никой тенисист в историята не е отказван достъп до държава при издадена виза. Но когато си Джокович, а не Ворачова, ти си като рок звезда и всички те познават и васички се вглеждат в теб за добро и за зло.

Федерер е фалшиво ваксиниран и рекламно лице на Пфайзер, той циркове не прави, а само пари.

Умньо, а защо Федерер го няма на турнира? И какъв е този турнир от Шлема, на който половината от водещите тенисисти не искат да участват!

Какво е това "нормално"? И защо тази се мисли за "нормална"? И какво му беше нормалното на Света до 2019?

И тази започва да ни поучава! Ужас!

Хаха, тя най - добре го разбира, милата, нали като него лъжеше и мажеше като я хванаха с допинг, баща й не се посвени дори да каже че е дала такъв резултат защото била бременна

Ще те закова Пиронкова. не омаловажавай другите професии ! Вие сте едни прости спортисти.

Госпожица Допингова……хахаха…си отворила устата….

Вашето професионално и толкова прецизно мнение, с толкова искрено отношение - респект! Бъдете жива и здрава!

Така се говори на човек, който не е забременяван от баща си на 14 години, не е играл за чужда държава, не е хващан с допинг, не е бил лишаван от права заради допинг, който има поне 1 висше, който има IQ поне на домашна котка ... Изнасил Каратанчева няма да Ви разбере с този изказ ... тя е свикнала на говорене от типа "якооооо, да го духаш, лапай патката, яж ми гъза, ше ти еба майката ..." Такива ми ти работи разни ...

Браво Сесил! По-честно, подробно и информирано мнение от човек знаещ кухнята на професионалния тенис не бях виждал. Чест ти прави! Сигурно не се сещаш, но аз бях този който извика "Сесил, ти не си сама!" във втория сет на мача срещу Sloane Stephens във Вашингтон преди около 15 години. Ти погледна оценяващо към трибуната и, тук може би аз си въобразявам, след това получи стимул и взе сета. В третия сет, разбира се, публиката наоколо се активизира и не би. Спомени... Но сега, в контекста на това което става на Australian Open, искам да извика пак: Сесил, ти не си сама!

Браво, Антоне! Бъди жив и здрав !

Уважаеми Антон, По би Ви подхождало името Минетосян ...

Като прочетох есето на Сесил и ми стана много тъжно за това колко им е труден живота на професионалните тенисисти. Особено на "великаните Новак, Роджър и Рафаел". Направо ги съжалих и сега се чудя какво да направя, за да им помогна с нещо... Идеи?

СМС-и....да посъберем малко пари?

DMS Novax

Властите на една държава са длъжни да реагират при съмнение за истиността на документите предоставени при влизане в държавата! А и стига се правете....малеее огромна репресия, един хвърчащ лист хартия от лабораторияна другия край на света ти отваря вратите за всякакви изключения! Мислите ли, че която и да е държава има ресурса да провери истиността на някакви обикновенни хартийки??? Какво ти ограничение е това, въобще??? Е да, ама като изгърми някои и се почва с мрънкането!!!

Съселке, само да ти кажа, че австралийските, а и хамеиканските власти, АКО знаеха, как си попълваш данните за визата, НЯМАШЕ да ти я дадат! ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Изрично си пише, че СОБСТВЕНОРЪЧНО трябва да си я попълниш и ако не го направиш още там нарушаваш правилата! И да, има 3-4 такива визи да попълниш за 1 година, хубаво е не да мислиш САМО за топката, а и малко за писане, четене....ей такива неща, да ти се размърда МОЗЪКА, че малко и тактика да има в главата.....НЕ Е САМО ДА рипане! ДОлу имаше хубаво мнение, което те оборва тотално: Да, ако не ставаше въпрос за Джокович въобще нямаше да стигне до Австралия, още сръбските власти щяха да го закопчаят, заради нарушаване на карантината!

това, че документите за визите им се организират от екипа и прочее, стана ясно още в първите дни на "инцидента". Поинтересувай се малко. Точно така е, както го описва Сесил. Всички документи са се движели /у екипа на тенисиста, и TA. Нито е ходи в някакво консулство, да седи на опашка и да смуче химикалката нито нищо.

Влез в 21-ви век! Документите се попълват ОНЛАЙН СОБСТВЕНОРЪЧНО и това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Отнема 5-10 минути....и да не всички отиват на интервю в някакво посолство! Това важи и за обикновените хора....А това, че той не го е направил е просто ОЩЕ едно нарушение на закона за емиграцията им!!!

добре баце, ти знаеш най добре, а Сесил си измился... успех в живота

Това не е вярно - има случаи, в които не можеш да си я попълниш собственоръчно. Например ако си сляп, или си без ръце (а не можеш да пишеш с крака) и т.н. Но е вярно, че отговорността за невярно попълване си е винаги 100% твоя и няма такова оправдание като "ами сори, ама агента ми я попълнил грешно..."

Хахахаха......добре де, АКО си сляп или без ръце или пък имаш настойник, щот си на 2 месеца или пък на 16 години като сесил и мислиш само за топката и не може се подпишеш???.....ае стига глупости! Ясно е за какво става въпрос!

Стана ми интересно и проверих. В момента девойката е #604 в листата. Вероятно е добра идея, че се е заела с коментаторски постове, вместо да играе. Иначе, от поста й разбрах, че е отстранявана заради допинг, че Джокович взема субстанции, пред които стероидите са детски витамини и е страхотен.

Федерер, не Джокович. Вакс трол смотан.

Извинения, поправян се. Не е добре, че е заменила играта с коментаторски постове. Изречение: “Да не говорим, че неговото име също фигурираше в този списък с медицински изключения.” всеки може да тълкува както си мисли. Елементарен български, който вероятно отбягва на хората, състезаващи се за Казахстан.

Мисля, че се има предвид Надал.

Поласкан съм, че си обърнал внимание на моя ник и пост. Чудесен избор. Втората стъпка е са обърнеш внимание и на съдържанието. Успех.