17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКА си Е

нама такава подметка като тоя нещастник... как може да има такива продажници да нямат грам уважение към собствената си родина... не му ли беше жал 8 години като фашистите в укристан избиваха рускоезичното население???

Поредният кравофил сороска мастия!!!!!!

няма как една рухнала икономика да се въздигне, че да рухне пак

Браво Гари, не случайно е един от 3мата най велики в историята на шаха.

А дали е било така, или това е пореднат опорка на Раша. Реално не може да се вярва на Русия. Само лъжат

Щом Каспаров казва значи е така.

Никога не е късно да станеш за резил. А беше голям шахматист. Като си в чужбина, трябва да демонстрираш яростна русофобия, за да не ти вземат всичко.

Защо Русия трябва да става евроатлантическа демокрация? Кое и е хубавото и положителното на този тип демокрация? А дали въобще това е демокрация?

Този нещастен антигерой руснаците още на времето го разбраха, че не е читава и излязоха прави (за пореден път) Сега вече всички знаят, че е предател, а предателите никой не обича Изгнива там в краварската помия и умира бавно, никому непотебен

реално, колко пък може да се вярва на западните малоумници, които обещаха, че нато няма да се разширява след 1990та... именно техните действия доведоха до войната. А укрофашизма си е изцяло творение на западните кретеноиди.

20 години преди 2014 ус направиха всичко да промият мозъците на укр и да отгледат неофашистки поколения, които да използват, съвсем явно

Гари, Хари дребна душичка си ти... Долен предател, стой си там и продължавай с падението Гледам много кафяв ти е станал носа в стремежа си да се харесаш на господаря ти

Шах легендата Каспаров: Руската икономика ще рухне - и този като Витанов е специалист по всичко и най-вече по омраза !!!

Последни новости.Пак някой е хвърлил фас...Пушачите са най-страшния враг на могучая и непобедимая...."На севере Крыма в Джанкойском районе произошла детонация боеприпасов, жителей близлежащего села эвакуируют. Об этом сообщили в администрации Майского сельского поселения, передает ТАСС."

Каспарката показва, че да си шахматистче не е необходим интелект.

Ама Паркинсонът не прощава никому!

Вярно излиза, колкото и невероятно да звучи.

ПРЕДАТЕЛ

Руската икономика е най силната в света в момента. Дори Китай са зле. И не, икономиките не се сравняват само по бвп. Сащ и Ес са фалит. Те не могат да си позволят да купуват газ и петрол вече като преди и затова го представят като санкции.

Абе важно е, че троловете сте специалисти по всичко.

Има една стара, но много вярна поговорка - двама се карат, трети печели. На Китай му трябват природните ресурси на Русия. Като не може да ги използва Запада, ще ги използва Изтока. Няма празно. А за сегашното положение, не е виновен само Путин и това е огромния проблем. Путин не е всемогъщ както се опитват да го изкарат.

Няма по голяма гад от арменците , неблагодарна диаспора, бабикян тоже.

Напротив. Не е необходим интелект за да си копейкаджия! Аре отивай да замиеш кенефа в руския културен център.

Това е готино. Защо не е при вицовете на деня.

А Изтока за какво ще ги използва?

Друго е да играеш,друго е политика.

Мале ,яко прости хора започнаха да се мислят за политически великани.

Не знам дали руската икономика ще рухне както прогноза Каспсров, но виждам той е вече загубил ума си

Би трябвало, щом дава на идиоти като теб да се изказват.

Има два вида коментиращи фенове на руското влияние: - тролове - полезни идиоти Ти, който четеш този коментар от кои си?

хахаха... не знаех, че шахматистите разбират от икономика?! Значи вече ще слушаме Каспаров, а не Стив Ханке - професор по икономика! Ханке ще го питаме за шаха.... Майтап бе, Уили!

Поредният евреин с апетити към Русия. Само там някой още го смята за нещо. Ако беше толкова акъллия, ако можеше нещо друго, освен да политиканства и да дава интервюта, отдавна да е станал някакъв фактор в западния свят. На хранилка и стари лаври и баба знае. Само че е забравил, че пътят на Русия никога не е бил нито както на останалите страни в Европа, нито както в Азия. Не помня кой беше казал, но е вярно: Русия не е страна, тя е континет, Русия не е култура, тя е цивилизация. Така че просто са дребнави напъните на грантаджиите да я вкарат в някакво русло.

Този никога не е имал нищо общо с арменците - той е азербайджански евреин.

Има три вида коментиращи фенове на американското господство: - тролове - идиоти - пълни идиоти ТИ ОТ КОИ СИ?

Да произвежда стоки за Запада.

"Руската икономика ще рухне"... ама гледам, че западната цъфти. Гледам тук (ЕС и БГ) какви станаха цените... ква инфлация... каква криза идва - явно ще цъфнем скоро! В САЩ е същата работа. Като започнат бунтовете и стачките - пак ще говорим!

Тоя и Зеленски при един и същи дилър ли ходят?

пърдел! Казах

Легнали сме и чекаме ...

Ех, мечти, мечти! Но изглежда не руската, а западната икономика е в окаяно положение. Особенно в Европа.

Аз съм ОРК !

а яков кедми , Влади́мир Рудо́льфович Соловьё, Дми́трий Саймс кви са бре , не са ли йерусалимци ?

а яков кедми , Влади́мир Рудо́льфович Соловьё, Дми́трий Саймс кви са бре , не са ли йерусалимци ?

Кога успя да го ос-ер-еш!

Ако Запада спре доставките на оборудване и резервни части за газовата и нефтена система на Шуткин - зимъска в Москва и Санкт Петербург ще изпукат от студ!

Гари е продукт на съветската шахматна школа, ученик на. Ботвиник. Ползвал всички привилегии, израстнал като съветски шахмайстор, международен майстор и гросмайстор. Велик шахматист, но объркан човек. Успя да разбие шахматния свят, организира собствена федерация, но без успех. Голям удар за него бе избора на руския гросмайстор Дворкович за председател на световната шахматна федерация. Каспаровата кандидатура отпадна за пореден път.

Шуткин здрасти

Шушомиго, купи си дръвца за зимъска, кога сняг забръска

ДИР, няма да е зле да информирате читателите си за биографията на Вайнщейн (Каспаров) поне за последните 10 години. Като например за отстраняването му от ФИДЕ заради измами и корупция, например. Има и други събития, НЕСВЪРЗАНИ с Русия.