17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се облечеш като хайдутин на Турски Стадион !

Мунтари че има да роздава на бедните в Африка.

Жалко за похарчените пари. Това не може, друго не е желателно, трето може да е обидно... да си бяха организирали надбягвания с камили, а не футболен турнир. Жалко че няма кой от Катар да вземе няколко милиона долара за гол в турнира. Трагедия.

Избивай араби като ги срещнеш, така ще спасиш България.

Ако кръстоносците бяха стигнали до днешен Катар историята на света щеше да е друга !!!!!

Ами трябваше българите да тръгнат тога и щеше да чао ,ама тогава българите са били смели и са ги уважавани навсякъде, а не като нашите путьоеци политиците, не визирам само Костадинов той има смелост за разлика от другите пплитици

след малко Сенегал ще им опънат шортичките и Катарите ще загубят интерес към футбола :)

Който не харесва гостите си, да не ги кани.

Който не си харесва домакините, да не ходи!

Ако у Израел немците се появят облечени като от вермахта, ще има затвори, скандали, езици на омразата, антисемитизъм и още куп простотия. Ма другото е права на човека и дискриминация.

Не си разбрал! Навсякъде по света, ако се появиш облечен като СС-овец, няма да те допуснат до стадиона. Но навсякъде като рицар няма да имаш проблеми!

Дельо, в стремежа си да оплюеш европейците пишеш глупости, което явно показва, че си на хранилка в азиатската кочинка...

Да се прибират всички още днес и да се приключва.

всички фенове,желаещи да гледат директните елиминации,да бъдат обрязани,а жените с бурки,без къси панталони и поли???Съдейки по реакцията на ОПГ фифа спрямо тази подигравка,нищо чудно и да се случи;)Ето ви чист пример за мулти-културното общество,проповядвано от олигофрените от ЕС....

Оли.го.френ си ти, това е първенство организирано от ФИФА, да ти го повторя още веднъж от ФИФА у няма нищо общо с ЕС. В знак на несъгласие с простотиите, които сътвори ръководството на тази структура, европейската организация УЕФА, отново да ти го напиша УЕФА, възнамерява да се отдели като структура от ФИФА. Сега остава да провериш, какво означава, кой членува и кой ръководи ФИФА, така също и УЕФА.

Европейските отбори да си събират куфарите, да спират излъчването и който иска да си доиграва тази пародия

Щом на пазара не мога да си купя чаша със свастика, щото некой си щял да се обиди....те това е пародия. А там , душице става въпрос за държава и за традиции. Ма в мултикултурноджендърскоженсконегърското царство е трудно да разбереш подобно нещо!

Това вече е прекалено! Да спретнат плакати със заклани свине!