17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, отказал. Каква е причината да докладва на медиите? Иска повече?

Розберг е от богато семейство. Много богато и явно е получил и образование и възспитание нетипично за повечето пилоти. Той не стана роб на парите и славата, който си вървят с интриги и други подлости, шмекерии и прочее. А когато имаш Хамилтън в отбора, тия неща са ежедневие. И Розберг постъпи точно като благородник. Показа, доказа и си тръгна на бял кон. Като ясно заяви - тази среда не е за мен - оправяйте се.

Толкова много богат, че татко му му купи титлата...

Как си представяш купената титла ? Да накараш 20 отбора да карат бавничко ???

Явно тогава са се домъкняли някакви Мангали, Митьо-вци, маймуняци близо до фирмата му и затова е напуснал. Мангалите са подкрепяли маймуната- Хамилтън... Всеки българин и англичанин трябва да убие поне един Митьо, мангал, негър- маймуна или турчин и една ЧЕРНА котка, за да живееш добре... ( циганите ходят в много ШАРЕНИ дрехи)... Негрите Дявол-маймуни са в черно..

защо черна котка?

Помним как беше тогава, всякакви интриги и машинации, за да се спре Луис... А и самият Нико бе признал, че Хамилтън е по-класен състезател от него.

май си гледал други състезания и не помниш как чернилката се опитваше на всяка цена да му пречи нищо ,че са от един отбор-циганите по света са всичките еднакви подли и мръсни душици като тоя "ингилизин"!!!!