17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какво се жалва тоя пък? Всички черни рапари в парчетата викат nigger nigger и не е обидно нали? А когато бял го използва искат извинение! Смех!

КасВо да ти вика бе, негър ? Снежанка ли ? Негър, негър, негър !

Тоъ пъ...бегай легай,бе черньо...

lu4ka

Много ме изкефи изказване в една новинарска емисия по някаква кабеларка: Афроамериканци от Нигерия.

Чак сега загрял реотана на брикета!!!

ауууу, каква нежна душа, и толкова години да живее с тази тежка обида, която го е тормозела 25 часа в денонощието

Ще пусна предложение до Тръмп да нареди да ги наричат "афроканци"...

това ми напомня онова движение/мода на жените да обвиняват хора че преди 20-30-50 години са ги изнасилили, погалили по задника, погледнали накриво и така са били "малтретирани". интересно че те обикновенно обвиняват хора от които могат да вземат едни милиони. няма обвинени бедни хора. та и този започва да се сеща че преди 30 години, някой си му казал нещо. до сега си мълчал, но сега има движение за обвинения за "расизъм" и "робство", и той видите ли докато се напъвал в клозета и си чоплил носа се сетил че и той може да обвини някой в расизъм. току-виж падне някой милион, рекламка в телевизията. келепир ще има. хахаха, и това велико "ужасяващата дума с "н". значи ако двама негра си говорят, можат да си казват "негро" и "черен задник" - това няма проблем и си е много престижен лаф. Но ако някой друг му каже "негро" и "черен задник", това е "ужасяваща дума". Може негър да каже на бял "белушко, снежинка" , и това не е расистко, но бал да каже "чернилка, черен задник, чернушко, негър" - това е 'ужасяващи думи". с какво са ужасяващи?? И другото за модерните сега обвинения в 'робство", и "вина на белите за робството". каква вина? Че преди 100 години е било така? да, така е било, И какво? тогава да обвиним черните в човекоядство? защото в този период, а и доста след това в Африка човекоядството си е било редовно. такова е имало и по доста други места. Хайде сега да кажем че афроамериканците са човекоядци и имат вина за смъртта на много бели мисионери в африка. Дали този ще си посипе главата с пепел и ще коленичи в знак на вина че далечните му роднини са яли бели мисионери? Да дойдем в Европа: да обвиним отново гърците за византийското владичество през 1018 година? и да искаме гърците да коленичат в парламента си и да изпитват вина за това? Или да искаме от Австрийците да изпитват вина че са били "окупирали" Унгария? Или да изпитваме чувство за вина че сме довели до изчезването на неадренталците, кото са живели в Европа преди 40000 години?

Досега силният диктуваше правилата. Сега е вече времето на вината. Всеки иска да насажда вина в другия и да търси изгода. Не само византийците, какво да кажем за турците, дето са ни клали като овце. Пт Ердоган ще искам репарации за пропуснати ползи. Ако не са били османците , щели сме да сме просперираща нация , а сега бедна държава , граничеща с ориента

Ами така като го гледам, човекът си изглежда негър... Чудя се какво иска тоя!? Баси и перверзията! То е все едно като да наречеш нашичкия "циганин" и той да протестира, че не е "българин"! Ами да не съм го "правил" аз, бе !? При това, ако има разлика, като наблюдавам тоя народ напоследък, то тя е в негова полза...

Бел нема да станеш, браточка, все ще си от клонака.

Името на всички коренни жители на америка членове на великите индиански племена на сиуксите, дакота,лакоста и др. Призовавам бледоликите и църноликите жълтолики и пр. да си ходят кой от където е. Америка на индианците.

Да иска извинение от майка си и баща си, който са виновни, че се родил негър - другите просто констатират този факт

Тия са същите като нашите "роми" дето се обиждат като им кажеш "циганин". А те самите се наричат така помежду си.

Е как да те нарече бе, църньо? Снежинка, кюнец или кво.....

Брей че злопаметен. Дайте му помощи да се поотпусне малко, че много се е наежил.

MeToo в негърски вариант. Всеки негър, който някой му е казал нещо преди 100 години сега изведнъж ще се сети, че е безкрайно много обиден и ще тръгне на лична вендета. Аман от претоплени манджи. Историята трябва да се помни и да си вадим поуки от нея, но не трябва да се живее в миналото.

Да не би някои черни да се изживяват , като холивудски джофри - от " МИИ ТУУ " . Тридзесет години сливи ли си имал в устата , че сега се оплакваш . Що ?

Не " ... си е спомнил", а са му трябвали 31 г., за да я разбере!

усилено върви към африка

А аз искам извинение от рускинята Наташа, която през 1993 не ми пусна на Златните след 3 водки почерпка. Тя също ме огорчи с ужасна 2-буквена дума, която започва с Н и завършва на Е.

Ти си късметлия бе. Руската пута сега можеше да те обвини в изнасилване.

Афроамериканецът се обидил, че е негър!!! Ами какъв е, индианец ли или китаец? Интересно ми е негърът в Европа какъв е, афроевропеец ли! Ами в Африка негърът дали е афроафриканец? Ей, много тъпи хора, значи!

Negro на испански означава черен. Думата е използвана от първите съвременни роботърговци, испанците. С нея те назовавали черните хора, които докарвали от Африка. Думата е прилагателно, описващо определени характеристики и в нея няма нищо обидно. Ако този на снимката беше бял, щяха да го наричат blanco (бял, исп.).

ама то на негър какво да му кажеш,снежинка ли?

Снегурочка!!!