Шампионка от ансамбъла с открито писмо до болната си майка

Майката на Стефани Кирякова е получила инсулт седмици преди шампионата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е лично писмото, но е хубав пример за днешните лигли и лигльовци, които пред най- малкия проблем се парализират и тичат разревани при мама. Понякога в живота трябва да правим неща, които не искаме, които са трудни, от които просто искаме да избягаме и наистина само силните продължават и успяват.

КОМУ Е НУЖНА ТАЗИ ПУБЛИЧНОСТ- НА НАС, ХОРАТА- НИЕ СМЕ СОЦИАЛНИ СЪЩЕСТВА И ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ КОЙ НИ ПОДНЕСЕ ТАЗИ ХУБОСТ, ТЕЗИ ЗЛАТНИ МЕДАЛИ. ТИ МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД ТАЗИ КОЛЕКТИВНА КРАСОТА НАРЕЧЕНА АНСАМБЪЛ, АКО ТОВА МОМИЧЕ СЕ БЕШЕ ОТКАЗАЛО ЩЕШЕ ДА ИМА РЕЗЕРВА, ДА ТАКА Е , НО ТЯ ИЗПРОБВА СЕБЕ СИ В НАЙ ТРУДНИЯ МОМЕНТ В ЖИВОТА НА ХОРАТА И СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ОТ ТУК НАТАТЪК ТОВА ДЕТЕ НЯМА ДА СЕ УПЛАШИ ОТ НИЩО.

Разревах се. Да е жива и здрава и майката, и дъщерята.

А стига вече глупости, ревове, открити писма и реки от героизъм.

Хора, с годините ставаме по прикрити. Но когато бях на годините на това момиче нямах тази бариера. Нямах още житейски уроци. Така че Да не съдим. Да се помолим .

толкова е пошло, че не ми се коментира! когато си тъп и си траеш може и никой да не разбере! но обадиш ли се......

Е изсра се. Браво. Що не си мълча, както препоръчваш?

Не може ли? Кому притрябвала такава публичност?

Писмото е публикувано във Фейсбук профила й . нали не мислите, че тя се е свързала с DIR.BG за да го публикуват нарочно. Сигурно профилът й е публичен , а даже и да не е някой от приятелите й може да го е пуснал до dir.bg. И защо не ? Това престъпление ли е? : да признаеш, че майка ти е болна и да търсиш съчувствие, даже и от непознати хора.? Но както винаги... " ганьовския манталитет" на някои от коментиращите, се проявява с пълна сила. ХОРА В в 21 ВЕК сме !!! , младите хора са много по-откровени и открити. Не е като едно време " шушу- мушу, че някой да не чуе, или Пена да не разбере" / чела съм в го в книгите/.

Откровени? Открити? По-скоро публикуват всяко нещо, което правят. Цяло чудо е, че не са почнали да споделят и кога серат. Това се нарича комплексарщина. А и е въпрос на деликатност и интелигентност това да не занимаваш чужди хора с проблемите си. Ама не всеки може да го проумее това.

Ами никой на никого " не е опрял пистолет в главата" за да му влиза в профила и да чете какво пише или публикува.

Писмото е много хубаво. Единственият проблем, който виждам е журналистическата 'жажда' за новини. Нямам фейсбук и не познавам момичето, за да знам за публикацията. Е, сега научих, И ? Журналлистите получили ли са разрешение да публикуват информацията ?

Дали щеше да публикува това затрогващо послание, ако не беше станала шампионка?

mathur

тъпак...

100 % щеше да го направи. Но с малко по-друго съдържание, относно представянето си. Едното няма нищо общо с другото. Ако имате профил във Фейсбук, ще видите, че когато хората имат повод да съобщят за някое радостна или нерадостна случка или събитие в живота си, го правят! Така функционира тази платформа, не че е задължително, но... хората са там за да споделят. Който не иска - да не отваря да чете новината в dir,bg. Има и доста други новини.

Може да е спортистка но в тя и майка й са в мутроландия, сега ще видят , защо хората се ядосват когато тия безкрайни спорни малоумие състезания отклоняват от проблемите на хората камерите на корумпираните медии в България, надува ти главите с новини за спортисти , когато няма болници, здравеопазване, компетентни лекари и цените на лекарствата, лечението и живота на инвалидите стана смъртоносен благодарение на гнусните гробари....не, друг , а точно нейната директорка раевица и щерка й плюха преди два-три месеца и обиждаха инвалидните и майките им в България, сега това момиче ще види истинското лице на уроди, налазили страната й и изяли бъдещето й тука

А защо се публикуват такива писма публично и се споделят съответно със всички медии. Нали е писмо към майката и бащата и се публикува на тяхната страница или като съобщение. Това е писмо което не е насочено към майката и бащата а малко реклама и PR да си направят, защото не е там мястото и начина да се общува с родителите през медиите.

И да ти го обясня, ти си явно толкова наказан, че едва ли ще разбереш....но все пак с две думи, важното е не адресатът, а съдържаниeто и какво стои зад съдържанeито. Всеки може да си представи различни неща, но всичко опира до това, че все пак има надежда. Въпреки цялата помия, в която сме затънали и всички знаем за какво иде реч, има хора с талант, смелост, и кyраж, които умеят да стиснат зъби и в най-трудните моменти и да покажат характер и да продължат напред. Това ни го показва едно 15-16 годишно момиченце... за нас остават заключенията......айде, сполай, както се казваше в един разказ. Чудесен урок, благодаря на журналистите, че са обърнали вниманиэ вместо да напишат за поредната катастрофа. На момиченцето, просто да бъде здрава и да бъде все такава!

Не се опитвай, не обяснявай нещо, което не може да бъде разбрано. Който има сърце, разбира, който няма - търси мръсотия и в най-чистото. Дано жената отгледала това прекрасно дете успее да се възстанови бързо. А на Стефани - браво и за труда, и за медала, но най-вече за чистата ѝ душа. Успех, дете!

Дано оздравее майката на това момиче. За 30 години т.н. политици наказаха много български деца с болни родители или да останат сираци!!! Браво Стефани Кирякова!!!

Много силни думи, браво младо момиче, важното е че си признателна за всичко и на всеки един до теб! Дано бързо се възстанови майка ти !

Тук определено става въпрос за морални ценности - да избереш битката за медал с отбора пред който си отговорна или да си до майка си , заради която си това което си . Няма правилен избор има само труден избор.

Златно момиче със златно сърце.

Кажи го директно на майка си момиче, стига с тази показност...

Мислите ли, че не го е казала?! Просто, когато човек извика нещо пред целия свят, то добива още по-голяма сила! Оставете момичето да го направи така, както го усеща... Защо все се врем навсякъде и даваме акъли :(

Не добива сила, а олеква безкрайно! Винаги съм се отвращавал от безбройните некролози, налепени по дървета и чужди врати! Представи си само как това кухоглаво същество седи над клавиатурата и излива пред света най-съкровените си чувства, внимавайки да не пропусне някой препинателен знак, пълен член... Вероятно му е теглила и една-две редакции - зер да не се изложи шампионката (по простотия!) пред целокупния български народ, тръпнещ да прочете творбата й!

Сега се върни при майка си.И не само за да и стиснеш ръката. Тя има нужда от много повече.

Най-интимни чувства се излагат на показ пред всички! Могат ли да бъдат искрени подобни послания?! Какво всъщност се цели с подобни форми на споделяне между двама души (ужким двама)?! Това е ерата на Биг брадър.

Такива като теб са излишни на тази земя.Само пречите , във всичко внасяте интрига , нищо не ви харесва и няма как да ви се угоди.Момичето си го е сложило на фейсбука където много от хората оставят послания.Кой си ти да я съдиш ? Да се запитваш или да ръчкаш ?

Разхождам се по тази земя вече 67 години (3 деца, 5 внуци до момента), така че вероятно имам какво да кажа по темата.

Чак пък да са толкова интимни чувствата... Браво Стефани, на теб и твоето семейство. Всички ние имаме нужда от герои и да ни покажат как да се държим достойно в трудни моменти, затова споделеното от Стефани е ценен опит и пример за всички нас. Писмото ти стопля сърцето, защото е пълно с много любов. Нека милата ти майка в най-скоро време се възстанови съвсем, за да бъде вашата радост пълна!

Да, такива чувства не всеки ще изложи на показ. Нищо лошо нито за другите!!! Молете се за майката на момичето, подкрепете я, това е смисълът!!!

За децата си говори колкото искаш , но чужди хора не обсъждай.Толкова е просто.

Защо да е показност? Момичето го е написало, за пред своите близки хора. Това, че ти четеш и вземаш отношение, и че от сайта го тиражират е погрешно.

Браво, ! Ти си истински силно момиче! Бог да е с теб и да помага на семейството ти!!