17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбираема е любовта ,с която Скиавоне говори за своя спорт,иначе не би му се посветила.Но аз също не съм привлечена от женския тенис,скучен ми е и въпреки,че винаги хвърлям по едно око, бързо ме отегчава и сменям канала.

Я тая да даде съвместно интервю с оная футболистка ...

АЗ, КАТО МЪЖ, ВИЖДАМ ЖЕНАТА-МЪЖ, СВЕТОВНАТА ДРУСАЛКА СЕРИНА УЛЯМС И МОМЕНТАЛНО............ПРЕВКЛЮЧВАМ КАНАЛЪТ! Женския тенис може да е много атрактивен, верно е! ОБАЧЕ: КОГАТО ТИ ИГРАЯТ ШАРАПОВА ВЪРСЪС КУРНИКОВА.

Ами щом според нея женският тенис е магнит за реклама не виждам къде е проблема. Би трябвало да ги засипват с пари от рекламните договори.

Женския тенис е по атрактивен ......от аматьорския. С малко.

Тая лъже "като" циганка.

Когато се гледа женски тенис ,трябва да е намален звука на ТВ защото , съседите ще си помислят ,че гледате порно филм!

Женският тенис е "атрактивен" колкото "мъжката" художествена гимнастика.

Абе бая скучен е и отгоре на това трябва да спирам звука , щот пъшкат повече отколкото при раждане ... измъчена работа ...

Женския тенис е като женския волейбол - гледаш мацките, защото иначе играта е гола вода. В САЩ има женска лига по американски футбол, където жените играят почти по бельо, нещо много изрязано и отгоре протекторите. И пак няма кой знае колко зрители. Просто не е интересно ...

Пълни глупости казани от поредната обратна. Женския тенис е в пъти по-скучен от мъжкия, скоро се опитах да гледам един от финалите в женския тенис, е не става ... Доказателство за липсата на интерес е също и това че въпреки големите приказки на феминистки и лезбиики (които в момента са на мода) пак няма рекламодатели и спонсори - е какво искате. Просто е време феминистки и обратни да се поуспокоят и да млъкнат.

Соросовите организирани лезбийки не спират да дръндят за "права". Като соросовите цигани.

аф

А тоя мъж на снимката що има цици?

Къде видя цици ?

Женският тенис е в пъти по-скучен от мъжкия - игра от основната линия, бавни, еднообразни удари, никаква фантазия...

Отива Серина, бие Джокович, взема голямата пара. Ама друг път.

Че от кога тенисът е атрактиваен? Да гледаш тенис е безмислено. Ако играеш тенис, това помага на физическата ти форма, а ако само зяпаш, файда нулева. Това важи за всеки спорт. Спортът е да се практикува.

Откакто има 1млрд. (ЕДИН МИЛИАРД) фенове по света и у нас. Оттогава е атрактивен. Тениса. Пък ти си брътви простотии, много доволен от себе си.

Ми защо си в спортната секция и коментираш глупости? Отивай да практикуваш и не си губи времето

Не бих казал по-атрактивен, по-скоро по-напредвидим. Ако погледнем мъжката ранглиста в последните 10 години, ще видим едни и същи 3 имена в топ 5. В женската, това не се случва дори в рамките на една година. Всяко си има своят чар. Личното ми мнение е, че заплащането трябва да се формира на база на пазара, а не на морала. Хората пренебрегват факта, че повечето пари не значат задължително повече качество или повече щастие.

Това на снимката жена ли е ?

Може, ама ти не си!:)))

Трябва да смени дилъра тая....

По-атрактивен е! Особено ако са по-цицорести тенисистките.