Коментари - Шампионката Радукану: Спортно чудо, минало през картинг, баскетбол, голф, езда и балет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А иначе,англичаните плюят по всичко румънско и българско,искат си пакистанци и ислямисти

Шампионката Радукану: Спортно чудо, минало през картинг, баскетбол, голф, езда и балет Мисля си, че това спортно чудо е минало и през доста мъжки пишки ... за да стигне дотам.

Докато не си загуби концентрацията по някой шматко ала наш Гришо..То тези 10 000 часа спорт от ранно дество , все ще избият някога на някъде, точно когато никой не очаква...Но иначе браво за психиката и постоянството и издържливостта..

Желание и талант в самото дете, каквито и мераци да имат родителите, не става. Всичко си зависи от детето. Родителя, колкото и да е амбициозен в един момент се достига границата на възможностите на детето и до там всико приключва рано или късно.

Официалната сума за победителя на US Open 2021 за жени и мъже, е 2,5 милиона - как се стигна до 3,5 - само авторът знае.

И какви ще да са тези "мъжки пишки" които правят тези неща. Изби тъпомера. Евала.

От предните кръгове дали не и се събира милион?

Е как ще намери мъж с пишка по-голяма от нейната?

Е добре, сега британците гордеят ли се с румъно-китайката от канадски произход или тя е чужденка, натрапила се на благородните кръвосмешатели, на които им изотчват такива като Радукану социалната система или някак си магически се гордеят с "британските" и постижения?

По-скоро е канадка от румънско-китайски произход . Но пък като се има предвид, че Канада е под короната е нормално състезаването на Радукано под Британски флаг, още повече, че е отрасла на Острова.

Събрала?! :D :D :D Това да не е покер, бре? Дава се само един чек !

Калинке, ти ли си , ма? Объркала си сайта! Явно си копи-пейст—нала биографията си.

И сумата е за позицията, на която се класира, и точките. 2,5 милиона и 2000 точки. И за мъже, и за жени.

Ето, тук сте пропуснали, жокер от мен: Той стига до прозрението, че за е успешна дъщеря му в спорт, в който конкуренцията е убийствена, тя трябва да има нещо екстра, нещо допълнително към качествата с ракета в ръка.

Нещастни деца. Използвани от родителите си да изпълнят проекциите им и да им осигурят старини. Класика. Съответно в късният етап на развитие на индивида, психиката се бунтува и индивида наказва родителите си като намира хиляди начини за самоунищожение. 10 000 часа са ограбили нормалното детство и социалната интеграция завинаги. Ма няма драма: Пара да има баце, останалото, че го оправиме. Тъпотията и хорската алчност не познават граници.