Коментари - Шанс за България, Доминик Тийм и Австрия се оттеглят от ATP Cup | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължават да се отказват. Който не е ваксиниран не може да влезе в Австралия и си изммислят причини. Единствен Ноле се осмели и каза че няма ваксини и не може да иде.

Така е ... когато силните се отказват, или контузват ... се отваря шанс за некадърниците УАУУУУУУУ ... така се въодушевих, че чак ми се изду панталона отпред !

Чудесна новина! Успех на нашите момчета!

В последния момент е най-сладко. А това, което направи Григор за отбора и тениса в България пролича по резултатите на всички други след турнира. Григор е страхотен и реклама за страната ни, мотиватор за младите в тениса ни.

силно съмнително

Уоу - добра новина!!!! Ще им дойде добре- да натрупат опит, а защо не и победи за Кузманов, Андреев… ако Гришата направи така че да играят колкото може повече мачове.

Ако сеги се откажат и другите наш Гришо шъ е парвенец. Най-после.

Тъпчо, ако играят, заслугата ще е единствено на Григор, заради неговия ранкинг. Аз се надявам да не играят и Григор да се готви за АО с турнира в Мелбърн. Тийм се отказа, защото групата е много силна и не си струва да се напряга след контузията. Нямо смисъл Григор да се натоварва с този турнир.