Шеф в "Левски": Няма особени поводи за оптимизъм, но имаме мисия

Ивайло Цветков-Нойзи говори за първи път като член на ръководството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствената им "мисия" е да ни забавляват дългосрочно... На всички вече е ясно как ще приключат нещата... :)))

ИМАТЕ МИСИЯ ДА ЗАТРИЕТЕ "ЛЕФСКИ" .... И УСПЕШНО Я ИЗПЪЛНЯВАТЕ, ..... АГОНИЯТА ЩЕ Е ДЪЛГА, МЪЧИТЕЛНА И БОЛЕЗНЕНА .... В КОМА СЕ ДЪРЖИ "ЛЕФСКИ" .... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В ТОЗИ ДУХ .... НАКРАЯ ЩЕ ДОЧАКАТЕ И КРАЯ ......

Ясно е, че са за В група, ама имат възможност първо с игра да отпаднат в Б група...

За да ГО "мъчат" Левски , ВЕЧЕ СЕ РАЗБИРА , че и БФС са "ГНИЛА ЯБЪЛКА" , щом НЕ МОГАТ ,ДА ГИ "ИЗПРАТЯТ" във В окръжна група ! ОЧЕВАДНО Е посредственото "РЪКОВОДСТВО " и НА БФС , както и на министерството на физкултурата и спорта - ПРОСТО , те са ЧИНОВНИЦИ-БЮРОКРАТИ "на заплатка" !!! Цялото "кралско (правителствено) войнство" Е ТАКА !!! "ОМАЙВАТ" НИ със своята НЕКАДЪРНОСТ и БЕЗПРИНЦИПНОСТ , а искат да им се възхищаваме за НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО !!! НЕ ГИ Е СРАМ ОТ НИЩО!!!

Не е ли редно първо собствениците да си продадат джиповете и имотите и да вкарат парите в клуба. После да искат от хората в панелки и с 20 годишни таралясници

Това ли са шефовете в Левски? В погледа му личи какъв дефицит е.

И този е експерт по всички теми, а иначе ибикновеен бойколизач....

Можеше да се очаква нещо ама много лошо моментът съвпадна с положението "партер" на Боко. Иначе, тойзи Нойзи е от славославителите на ГЕРБ, кърлежче с предаване и коментари в ТВ, е сега и в "Левски".

Кой по дяволите е шайзе...пардон нойзи

много вождове, малко индианци

zizus

Исках да гласувам ама нямах желание

Левски го пИшете бегал!

YCBM

смешна подхуенска отрепка!

Хайде говеда във В група

Откога и тая звезда се приши към „Левски”, срам и позор, само искат дарения, постоянно не им стигат парите, милион -два за тях не са пари, а разходи за заплати и неясни разходи.Нали милеят за отбора, що не кажат -не искаме пари и ние като феновете даряваме, ама те искат пари и лек живот, ще е дълга мъка.

Лудогорец ще ви оправи вас.... пак

Да държите Левски в будна кома.

а медийни звезди

Стига сте се мъчили - а окръжна ви очаква!

Колко директори, управители и собственици има този отбор. Все едно е огромна фабрика с хиляди работници а то отбор с 25-30 футболиста.

Защо ни занимавате всеки ден с един отбор, който отдавна трябваше да е във В група