Шеф в "Лудогорец": Криза при нас няма, само колебание

Разочарованието от отпадането в Шампионската лига е очевидно, призна Ангел Петричев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петричев,криза има,че има,но въпроса е колко ще трае и как ще се отрази.Пак ще кажа,че с този треньор и този състав няма бъдеще отбора.Трябва по млад и креативен човек да поеме отбора.Твърде много се хлъзнахте по ласкателствата за Аутуори и сега ще боли.Не е оптимистично положението и с Жрински,ако Лудогорец не ги победи в Разград с едно 3:0.Луд.прави най лошото - трудно вкарва и лесно допуща голове.Мача с Крусейдърс не го бройте,от него по слаб отбор няма и във втора лига у нас.дано да не съм прав и в четвъртък да биете.

Редакторчето, и да триеш, и да не триеш истината е такава! Успех на Мостар!

Измислен отбор, от измислен град, с президент мошеник! А окръжна го зове!

То и в държавата ни е така - затова сме цъфнали и вързали....

Така само че ей сега отпадате от Жрински и губите точки от Бистрица и падате от Цска и хоп отиде Европа и 10 т. зад Цска в шампионата!! И тогава вече и треньор ще се маха и катастрофа за отбора ама трябваше Аутори това бразилско недоразумение да е треньор и да се остави 8 мача(засега 4) да съсипе отбора и да се хили след всяка загуба!!!

А един мармот го опакова в станиол... Впрочем кое е цесикато замесено в тоз алкохолишки сън?

Четири мача си фаворит и то тотален и не успяваш 4 пъти подред това си е абсолютна криза да не говорим че в мачовете отбора нищо не игра!!!

Да приемем,че Петричев е прав и кризата все още не е дошла, но след четвъртак тази седмица реално кризата може да се отзове , ако паднат и от Жринския Мостар с МАСТАР !