17-11-2017 20-11-2018

Коментари

взимай там едни пари и не питай, явно не са чували за счетоводство.

А не трябва ли просто да се отиде към логичния край. Не, че не веселите хората с откровенните глупости които творите и говорите, но живота продължава. Как ще изглеждате в очите на хората. Засега като обикновени идиоти. А за в бъдеще ...

Що им даваш заплати въобще в тая криза. На тия куци магарета. Те всички трябва да си плащат, че левски им дава шанс да се покажат. Кой друг ще ги вземе да играят?

Закривай бе палячо. Вземай Наско и Тити и заедно с бате Гошо да ви няма. Некадърни говееда

Системата била осъдила дузпа. Системата нищо не отсъжда, осъждат съдиите и крайната отговорност се носи от главния съдия. Той има право да прегледа лично всяка ситуация, както и да поиска да прегледа дадена ситуация дори и асистент реферите да не му сигнализират.

Pafkatа Колеф тъпото копеле... представяш ли си, някой да си е получил заплатата, даже за август... А сега сме края на ОКТОМВРИ, гьон!

да ходят да целуват пак ръка, г.з и т.н. на Пеев, може и да им каже за кой месец им е дал бокови подаяния.

Кривогледия страшник: дадохме заплати, но не знам за кой месец са и.....за коя година?!?! уефски без логистика бай хой са кръгла нула! Така стана и с великия тити палячото! Тулупа нареди Лукойл да остави Академик и да вземе уефски! МИЛИЦИОНЕРСКО МАРОДЕРСТВО!

Нямам идея по кой правилник Левски още не е обявен във фалит и не е изваден от елита. Явно има някакъв, писан само за него.

Ами по същия, по който на карантинирани контактни с вирусоносители на КВ 19 им се снема карантината след отрицателен тест, въпреки че със заповед на министъра е разпоредено обратното.

"Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец". А стига, бе. Това сериозно ли? И го казва директорът на клуба. Малиий!? Че то ако е така и А окръжна ще им е в повече.