17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е, както положението на Бойко по сделката с F16. И децата знаят, че не е справедлива, но всички пеят в синхрон обратното.

"ВАДА"-та отиде "у ряката" ! И много през просото я кара. И нито думичка не казват най-вече за "горилите" от САЩ, дето не приличат на нормални хора от години вече. Цялата им физика и психика са пропити ОТ и С разни "субстанции"!

тя си пази местенцето

В правото не вярвам да има колективна отговорност - отговорността трябва да е лична.

Йорданка Донкова и Гинка Загорчева се сбили в съблекалнята, защото: Донкова обвинила Загорчева, че й откраднала самобръсначката, а в отговор Загорчева я ритнала в таш*ците.

Още се сещам Стефка какви мустци имаше когато поставяше рекорди.По добре да беше си замълчала.

ЗАЩО НЕ ПИПАТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ДИАБЕТИЦИ В ЗИМНИТЕ СПОРТОВЕ.ТЕ Всички НОРВЕЖЦИ СА ДИАБЕТИЦИ.

много си ТЪП Ице, биатлонистите са АСМАТИЦИ ама за теб АСМАТИЦИ -ДИАБЕТИЦИ няма разлика

Тъпака си ти и то завършен! Норвежците масово вземат медикаменти за астма. Около 70% от тях вземат такива медикаменти. "Ицо" е допуснал дребна грешка. Норвежците масово са астматици, а не диабетици!

Браво!!!Спорта да се разграничи от мерзостта на политиката!!!

Няма спортист на професионално ниво без допинг. Такова чудо не съществува. Ако не зобаш, оставаш да си играеш в пясъчника пред блока. Всичко е политика и бизнес - "правилните" политики, "правилните" договори с "правилните" фарма компании с "правилните" хора на "правилните" постове в "правилните" организации. Това е публична тайна, всичко друго е фарс и ала-бала, за който се върже, който не - дреме им...

А американските проби ги счупила чистаката...тралалала...те карат само на чай от глухарче и зелева салата...

Абе тия двуметрови чернокожи примати само хамбургери и понички ли нагъват? Все още не всички сме с промити мозъци.

Абсрдно е да се забранява участие на държава, това си е чиста политика, нямаща нищо общо със спорта. Колкото до допинга, всеки доказан с допинг трябва да се отстранява. Това е справедливото.

Стефка беше голям атлет, но не си спомням да е правила изявления как спортистите от соц.страните се считаха за аматьори, докато МОК не допускаха професионалисти за участие в игрите. Така се печелеха медали в името на идеологията, а всеки, живял по това време, знаеше що за аматьори ставаше дума. За допинга пък изобщо не се коментираше! А тя защо трябваше да стане партиен член? Инак нямаше да е и председател на българския олимпийски комитет. И ако има чест, да цитира успехите на подопечните си спортисти! Но народът е казал, че никога не е късно да се орезилиш

ама и тая се е фейслифтнала.. малии всички като курви станаха бе.. тя сега като голямата перука.. 100г ще е тук...хаха прост народ

Нито дума за същността на проблема, че не просто самите спортисти , а руските допинг власти бяха заловени да променят пробите и резултатите. При доказана липса на допинг контрол в една държава за какво участие с флага на Русия в олимпиадата говорим? Могат да се състезават под други знамена.

" руските допинг власти бяха заловени да променят пробите и резултатите. .................." Кой залови и кога? Всичко се базира на приказки на родченко, който бързо,бързо избяга от Русия и получил облаги от тези приказки. Преди съревнования спортисти минават проверка - би ли озвучил резултати? Хайли лайкли , Скрипал , с голяма доза на вероятност - дрън-дрън

Евалата, како Стефке! Така трябва да бъде!

И тая ли ще бъде 100г начело на БОК, без да имаме спорт?

Не знам каква е като председател на БОК, но не е забравила какво е трудът на спортиста , чувствата и преживяванията. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОЗИЦИЯТА. А и хич не ми се вярва на тая ВАДА

Ауууу безкомпромисната Стефка. Може ли да произнесе за аерикански спортисти - къде е техните проби? Може ли да коментира братя Уильямс, Симона Байлз - кинконга, Фелпс - наркомана. Същи ли толкова безкомпромисна!????? Или тук подвива опашка?

Рускинче, за да се напъваш да ръсиш бисери в български сайт, трябва да понаучиш малко български. Ако не - има и Московские новости и Комсомольская правда...

във български форум често срещам следните бисери УсигОрявам, вишо Убразование Но не видях ти да правиш забележки . Има друго: 1. сайтът е за обществено ползване , не ми трябва виза за да пиша 2. допускам много по малко грешки отколкото някои от твои сънародници 3. И всъщност, по темата нищо не могъл да кажеш или имаш проблем с асимилирането на прочетеното?

Хубаво е първо да погледнем собствената си градина, а после да хулим съседната. Спорта в БГ е трагедия, няма пари за качествени “добавки” и контрол. В Детско-юношеската школа се зобят за краткотрайни успехи без никаква визия за бъдещето. Нормално ли е на 20-на годишни да получават инфаркт?? Всички под някаква форма взимат добавки, иначе на ниво международни официални състезания и турнири си само турист. Спорта стана привилегия само за богатите, плебса може само да гледа пред Тв.

Удавиха ни от "новини", в които неизменно руснаците са лошите. Светът живее в евтин американски сериал. То не бяха шпиони, допинг, Украйна. Предполагам, че доста руски спортисти, за да не обезмислят труда, който са хвърлили, за да се подготвят, ще отидат да се състезават под чужд флаг. Демек, държави, които имат бюджет, ще си закупят руски спортисти, та да си увеличат броя на медалите. Бизнес....Спортът изчезва.

Какви са тия свободолюбиви изказвания на Стефка Костадинова, дето противоречат на партийната линия? Поздравления за което. Тръпнем да видим как ще я напляскат.

точно нейните бръщолевения подкрепят партийната линия на слагачество към големия брат. Срамно е за една спортистка , която иважавах допреди това плампане

Браво на Стефка!

Свири в общия хор, иначе ще има бан.

В Русия явно нямат излишни пари, за да прикриват допинга. Щом нямат пари за прикриване и подкупи, то всичко е ясно. Едва ли някой си прави илюзии, че американската или китайската политика за спорта е по-различна от тази на Русия. Истината е, че дори и да са невинни, то пак им трябват пари за подкупи и прочие.

Е сега кака Илияна Раева ще си отдъхне нейните момичета ще вземат един медал и хоп пенсия от 1200лв.

Стефке,я вземи първо и си оправи визията ,че с тая мазна ,мръсна и проскубана коса на нищо не мязаш, нямаш визия за 5 пари и тогава се изказвай по толкова важни въпроси за които нямаш копоцитет.

Да бе особено КОПОЦИТЕТ.

беше като гуда.

Напълно подкрепям казаното от г-жа Костадинова и заявявам, че така е справедливо.Виновните да понесат вината, а невинните да продължат да се състезават за страната си.

Така е. И понеже държавата Русия е фалшифицирала пробите, те ще се съзтезават без руското знаме. Хайде Стефке, осави вилата в Алпите и си купи една в Сочи.

Стефка добре знае на какво дължи прословутия си световен рекорд. Светът също знае, но не можаха да я хванат.

Аз не знам , напиши по- подробно какво е станало , та и другите да научим .

Факт, със сигурност са я блъскали с вещества. Това си беше официална политика на НРБ (и на СССР), особено за щангистите. Днешна росия сиреч СССР2 още я продължава тая политика, но най-накрая изяде дървото.

В кой език се употребява това "иьяде дървото"? Само питам, за да се знае в кой хор пееш

За протокола България никога няма да се оправи с такива зависници като вас. Аман от хора който се кланята на чуждите и плюват свойте.

Конкретно в тоя сайт 98% се кланят на чуждата държава росия, а коментари против росията се трият.

Истината е, че американците са расисти. Доскоро тормозеха негрите, сега се заеха с Руснаците. Наказанието за допинг може да е персонално, но не може да се определя по произход на състезателя. Не можеш да наказваш спортистите на цяла страна, преди да си проверил как стоят нещата в твоята. Впрочем, кои точно са Щатите, че се изживяват като световен съдия и се опитват да налагат собствените си виждания? Живял съм там, такива тъпаци рядко се срещат даже и в Африка...

Живял си в Щатите другия път. Поредния безработен, панелен русофилистичен трол. И сам не се усеща как петни цяла нация, че са расисти, а самия той прави расистки изказвания, че цял континент били тъпи....

човекът съвсем не е далеч от истината...

виж сега , русофобичен трол , не съм чула че цялата олимпийска сборна на САЩ е изхвърлена от Съревнования след признания на Фелпс , като наркоман, след скандала с Армстронг. Е, ще приложите ли същата мярка като към руснаци? Или краварите над тези неща?

Още повече, че сестрите Уилямс примерно са повече мъже, отколкото жени, но това в никакъв случай не се дължи на приема на забранени субстанции, нали?!?